Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

klubovi_iz_manchestera_su_i_ove_sezone_n

Engleska liga nikada uzbudljivija

"Klubovi iz Manchestera su i ove sezone najveća prijetnja"

Po ocjenama mnogih stručnjaka Manchester City, Manchester United i Chelsea i ove sezone će biti glavni konkurenti za titulu prvaka Engleske. 

Zanimljivo je da sve tri ekipe u ovu sezonu ulaze sa različitim trenerima. Mancini je završio svoju avanturu na Etihadu, Mourinho se vratio kući, a Alex Ferguson otišao u zasluženu penziju. Međutim golman Cech je i pored toga uvjeren, prvi konkurenti za titulu su United i City. 

"Ti timovi su izuzetno jaki i kompaktni. Zadržali su većinu ekipe i napredovali kupovinom drugih igrača. Bit će itekako motivirani da se dokažu kod svojih menadžera," rekao je golman Chelsea i nastavio; 

"Drago mi je zbog dolaska Schurrlea, svi znaju da smo ga dugo pratili prije njegovog dolaska. On ima sve kvalitete koje moderni fudbal zahtijeva. Brz je, kreativan i jako sam sretan zbog njegovog dolaska," riječi su Cecha. 

Danas je rodjendan legendi Junajteda Howard Webb-u :) 

Assou Ekotto u posjeti svom rodnom Kamerunu..

1EyZxoS.jpg

Inace Ekotto je nekoliko puta izjavio fudbal igra samo zbog para i da privatno uopste ne prati fudbal..

Jednom prilikom Redknapp je rekao: "On vam je takav, pojavit će se u srijedu i odigrati odlično no neće znati da igramo protiv Fulhama dok mu to netko ne kaže. Nevjerojatan je". Engleski stručnjak Kamerunca je često nazivao ludakom i da "nije sav svoj".

Hahaha koji kralj..

Za Ekotta sam citao da kada je VDV dolazio u Spurse pozdravio se s njim a da uopste nije znao ni ko je ni sta je niti da je potpisao za Spurse . 

• Autor

Izjavio je da prati samo kriket, da ga nogomet uopće ne zanima. Dođe, odradi trening, odigra tekmu i to je to. On ustvari ni ne zna kako se zove klub u kojem igra. Uvijek je mislio da se zove Fulham, a zapravo je Tottenham.

Jedno zanimljivo pitanje....

Da li bi Arsenal sa Shrekom i Zubarezom mogao do trofeja ?

bi u championshipu.

Engleski premijerligaš Stoke City odlučio je svojim navijačima platiti odlaske na sva gostovanja u predstojećoj sezoni Premiershipa.

Rukovodstvo tima je odlučilo da svojim navijačima obezbijedi plaćena sva gostovanja, zbog teške financijske situacije, koja vlada u društvu. Tako će navijači Stokea na sve gostujuće utakmice ući besplatno,

"Svjesni smo da fudbal postaje sve skuplji biznis kao i da zbog finansija, puno navijača nema priliku da ide na gostovanja. Na ovaj način želimo da pokažemo navijačima našeg kluba koliko nam znače",  navodi se u saopštenju kluba.

Imao je Wenger ovakvih imena milion. Činjenica je da on najviše forsira djecu, ali isto je činjenica da svake godine spominju nekakve igrače koji će iznenaditi sviju, pa se to ne desi. 

Eto ne kažem da ovaj momak nije dobar niti da jest, jer ga nisam nikad gledao. Ipak, treba uzeti te njihove najave 'cum grano salis'.

Hah, Wenger i dalje gura svoju šuplju filozofiju :D. Može imat 300 wonderkindova i skidam mu kapu jer je odličan skaut i trener, ali momčad treba biti spoj mladosti, kvalitete i iskustva. Zadnje dvije stvari nema već dugo.

Gedion Zelalem 16 yrs

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9yuTgViqkQc

Zapamtiti ovo ime. Arsenalovo cedo.

arsenal živi od te priče o nekoj ekstra 'youth' školi, ali da me ubiješ sad ne znam ni jednog vrhunskog igrača osim vilšera, koji potiče iz te fenomenalne škole

ajaks, barselona, partizan, i još par klubova - za njih se može reći da imaju za primer omladinski pogon, a ne arsenal, kupuju u francuskoj bruku igrača, i jedan mora da uspe.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.