6. juli 2013.13 god. Autor comment_133006 Najbolja uvodna špica za Premiership je ona za 20-togodišnjicu: http://www.youtube.com/watch?v=1OmYbw-hP4I Prijavi
6. juli 2013.13 god. comment_133025 Ma mogu srati koliko hoce,ali Premier Ligi nema nista ravno.Smijem se usiditi i reci da je bolje takmicenje od LS,ovamo je samo malo veci prestiz,nista vise.Koliko mi samo nedostaju subote i nedjelje auuu,cijelu sedmicu rmbacis da bi lijepo sjeo u nedjelju popodne i uzivao 90 minuta uz svoj omiljeni klub,ne pro cje nlji vo !!! Ali znate sta,ove godine je Mou jos tu,i evo kao sto pokazuje gore,ima da bude jos i nezaboravno. Premier League,here we come !!! :sal: P.S. Cae svaka ti dala,ovo je najbolji intro definitivno PL od osnivanja,tacno digne covjeka,odmah se oraspolozim na sami pomisao Premier Lige,samo mi malo krivo pogledati Fergia i Mou gore a sad se nece nadmetati,ali sta je tu je. Prijavi
7. juli 2013.13 god. Autor comment_133183 Ma mogu srati koliko hoce,ali Premier Ligi nema nista ravno.Smijem se usiditi i reci da je bolje takmicenje od LS,ovamo je samo malo veci prestiz,nista vise.Koliko mi samo nedostaju subote i nedjelje auuu,cijelu sedmicu rmbacis da bi lijepo sjeo u nedjelju popodne i uzivao 90 minuta uz svoj omiljeni klub,ne pro cje nlji vo !!! Ali znate sta,ove godine je Mou jos tu,i evo kao sto pokazuje gore,ima da bude jos i nezaboravno. Premier League,here we come !!! :sal: P.S. Cae svaka ti dala,ovo je najbolji intro definitivno PL od osnivanja,tacno digne covjeka,odmah se oraspolozim na sami pomisao Premier Lige,samo mi malo krivo pogledati Fergia i Mou gore a sad se nece nadmetati,ali sta je tu je. Hehe, ma najjača liga. Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133703 Bio bi red da ponovo osvojimo ligu...ostvarili smo dugo ocekivani europski uspjeh u dvije godine osvojili smo Ligu Prvaka i Europa Ligu tako da ja mislim da bi se u sljedecoj sezoni trebali fokusirati na osvajanje lige. Smatram da nam je glavni konkurent City jer oni realno imaju najjacu ekipu u engleskoj dok United bez Fergusona vise nikad nece biti onaj isti United kada su bili stvarno psihološki jaki i stizali rezultate u zadnjih 5-10 minuta. Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133710 da li iko osim mene predosjeca reprizu sezone 2004/2005? Ja Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133711 mi ako osvojimo titulu sa toresom u ekipi to će biti najveći uspeh u istoriji sporta Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133715 mi ako osvojimo titulu sa toresom u ekipi to će biti najveći uspeh u istoriji sporta Torres is BACK!!! :P Ako Torres ostane u Chelsea i ako ni pod vodstvom Mourinha ne uspije popraviti formu onda njemu nema pomoci.Pa pod vodstvom Mourinha cak se i Higuain nadavao golova.Mourinho je veliki motivator i trener tako da ako se Torres ni sada ne "probudi" onda je stvarno do njega.Ja ne mrzim Torresa ipak je on igrac Chelsea i bio bi presretan da sljedece sezone postigne 40 golova ali ako ne ide onda treba da napusti klub.. Prijavi
11. juli 2013.13 god. comment_133864 Nadati se da ce miljenik el nina tacnije Bony odmah pokazati klasu i uzeti bodove djavolima. Bit ce zanimljiva tekma soton i wba. odlicnih igraca ima :D Prijavi
11. juli 2013.13 god. comment_133868 Swansea - Manchester 1, Bony daje gol, hattrick igrača (naravno Bony)... Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134007 Pocelo razgrtanje okolnih kuca i sirenje prostora za nadogradnju Anfielda. http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/demolitions-begin-260m-anfield-regeneration-5070660 Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134046 I City planira proširiti stadion, sa 47 i po na 60 hiljada - kapacitet. Projekt je tek u početnoj fazi. Napomene radi, za otprilike godinu dana City bi trebao svečano otvoriti novi trening centar vrijedan 200 miliona funti. Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134103 Hajd wisey pojasni :D Lijevi je novi vlasnik Fulhama EDIT: sad znam :D Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134111 Fulham je izuzetno stabilan klub,prije nekoliko sezona su igrali finale Cup Uefa,na vrijeme osiguraju opstanak i ove sezone njihov opstanak nebi trebao doci u pitanje. Prijavi
13. juli 2013.13 god. comment_134122 Ron Jeremy kupio Fulham :D :D Kakvu ce tek oni sada imati doktoricu 8-> Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.