17. august 2013.13 god. comment_139010 Mnogo propuštenih šansi danas,prilika na sve strane,stative,prečke. nadam se boljoj realizaciji sutra,naravno na našoj strani Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139019 Norwich vodio, pa gubio pa uspio iščupati remi. Odlična utakmica na Carrow Roadu, završeno 2:2. Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139024 Mogao je ostati invalid do kraja zivota. Nista poganije od vazdusnih duela. Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139025 United naguzio Swansea, 4 komada im utrpali. Ništa, moramo ih mi poklati sljedećeg vikenda. Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139026 plačem,priznajem,ljubomoran sam na junajted,ne zbog igre,igra im je nikakva nego zbog napadača koje imaju Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139029 Valjda su se sad ispucali,mozda nece tako sljedeceg vikenda :D Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139036 Pobijeda Uniteda čista ko suza jednostavno Van Persie covjek odluke...ali ono sto je mene iznenadilo to je "glupa" igra Swansea.Oni svaku akciju pokušavaju uljepšat i zato danas nisu došli do dobrog rezultata.Poceli su masovno dovoditi špance i njihova pas-igra je danas izgledala baš pasivno.Oni imaju brze i prodorne krilne igrace i to trebaju koristiti a ne igrat ono sto nisu u stanju.. Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139037 nisam impresioniran unitedom, kolko sam swanseaovom glupom igrom. united je dobio zasluženo, ali ovo je bilo skidanje gaća i prije utakmice. sam ulazak domaćina nije bio dobar, nisu iskoristili skoro pa nijednu priliku, a mogli su dakako. rekao bih da je swansea slabiji nego prošle sezone, stvarno ne vidim kako će se nositi s jačim ekipama uz ovakvu igru. moyesu se osmijehnula početnička sreća malo, neka, doć će vrijeme i kad će se viditi koliko je limitiran trener. Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139040 Swansea me razocarao,cekivao sam da ce pruziti jaci otpor prvaku. Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139041 Pobijeda Uniteda čista ko suza jednostavno Van Persie covjek odluke...ali ono sto je mene iznenadilo to je "glupa" igra Swansea.Oni svaku akciju pokušavaju uljepšat i zato danas nisu došli do dobrog rezultata.Poceli su masovno dovoditi špance i njihova pas-igra je danas izgledala baš pasivno.Oni imaju brze i prodorne krilne igrace i to trebaju koristiti a ne igrat ono sto nisu u stanju.. AKo je neko sposoban igrati igru kratkih pasova onda je to Swansea. Utakmicu su izgubili u roku od 5 minuta ocajnog postavljanja odbrane. Kasnije je skoro pa nemoguce uhvatiti scumovce cak i da ih vodis ti. Organizovano su se branili i kako je vrijeme prolazilo Swansea se i pomirio sa porazom. Jedva cekam da im uzmemo skalp na Traffordu. Daj 'vamo scum, daj odma' ! Nikad nisam sumnjao u nase momke bez obzira kojih 11 istrcalo i ko nas je vodio. Kakav scum, ne sjecaju se ni oni kad su nas dobili na pravdi Boga. Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139042 AKo je neko sposoban igrati igru kratkih pasova onda je to Swansea. Utakmicu su izgubili u roku od 5 minuta ocajnog postavljanja odbrane. Kasnije je skoro pa nemoguce uhvatiti scumovce cak i da ih vodis ti. Organizovano su se branili i kako je vrijeme prolazilo Swansea se i pomirio sa porazom. Jedva cekam da im uzmemo skalp na Traffordu. Daj 'vamo scum, daj odma' ! Nikad nisam sumnjao u nase momke bez obzira kojih 11 istrcalo i ko nas je vodio. Kakav scum, ne sjecaju se ni oni kad su nas dobili na pravdi Boga. Oni pretjeruju.. Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139043 Oni pretjeruju.. Pretjeruju tebi, ali danas su igrali onoliko koliko im je scum dopustio nakon sto su im na frku dali 2 komada. Prije toga su usli fino u utakmicu, diktirali tempo i trazili rupu u njihovoj odbrani a onda su sami sebe minirali. Ali to je stvar ukusa. Neko voli Jasara a neko Jay Z-a. Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139044 Ekipa ako ima igru onda ta ekipa mora biti spremna i na reakciju u slucaju negativnog rezultata..a tu reakciju Swansea nije imao. Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139045 Oni pretjeruju.. ništa ne fali njihovoj igri ali šta možeš kad junajted ništa nije uradio,imali su eto jednu polu šansu do prvog gola i tolko,nakon toga,lopta stiže do van persija i tolko biće dobar svonsi i ove godine,u to ne sumnjam,nek furaju svoj fazon,danas jbg nisu imali sreće Ekipa ako ima igru onda ta ekipa mora biti spremna i na reakciju u slucaju negativnog rezultata..a tu reakciju Swansea nije imao. to je već neko drugo pitanje,to si u pravu Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139047 United ima taj specifican Fergusnoski pristup. Cim osete i najmanju naznaku panike u protivnickim redovima napadnu svim silama i obicno tako i rese mec, u tom nekom naletu koji cesto traje 15ak minuta... A i slazem se da Labudovi previse forsiraju pas igru. Mada, smatram da Laudrup nije budala, i da ce uvideti da preteruju :) Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139050 ako vam svonsi forsira pas igru ja neznam onda šta smo mi radili prošle sezone,dodavanje pola sata i na kraju bez šuta ka golu Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139060 Banned! Ketchup, Coke and mobile phones as Di Canio cracks the whip at Sunderland hahahahaha http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2395902/Paolo-Di-Canios-banned-list-Sunderland-Ketchup-mobile-phones-coke-singing-matches.html Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139061 poruka navijaca arsenala Jel ova plavuša sa slike slučajno Rooneyjeva majka??? :D Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139066 Swansea se malo previše ufurao u onaj nadimak Swanselona. Dosta komplikuju, viška pas kad treba završiti, viška dodir kad treba završiti... I mi smo tako prošle sezone, i to me strašno nervira. United je još pod inercijom Fergusona, to ti je ko kad se auto zahuka i ti pustiš gas al ono i dalje piči. E tako je sa Unitedom. Međutim, Moyes nije nimalo naivan trener. To odavno govorim. Zna on dobro kako se postaviti, mada će izazovi tek doći (već sljedeće subote ustvari :D ) Imaju tog Van Persieja, najboljeg centarfora lige, koji jednostavno lomi utakmice, osvaja bodove za njih. Dosta zavisi njihova budućnost od Rooneya. Ako on ode, mogla bi se priča okrenuti u našu korist. Vidjećemo. PS. e ovog mi je lika nekako ipak žao http://www.youtube.com/watch?v=7gSFEaI4HdA&feature=player_embedded Prijavi
17. august 2013.13 god. comment_139070 Za Scum ne treba " brinuti" . Stvorio je matori monstrum od tog kluba, jos dugo ce oni biti medju top kandidatima za titulu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.