Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Hoce, kako ne. Cak i da ih vodi Roy Hodgson ili Mark Hughes. Opet cemo se krljati s mancesterskim klubovima. Elem, danas osvojise Community Shield i sada svi bruje o tome kako je Moyes u jednoj takmicarskoj tekmi na klupi tih vasljivaca uzeo vise trofeja nego za 10 godina u Evertonu. Sada je taj Community Shield trofej jelte, i to vrlo vazan, a kada ga osvoji neko drugi onda to nije trofej vec predmet sprdnje. Supickumaterinu !

City je jači od Uniteda. Mi smo jači od Uniteda. Igraju nekvalitetno, loš presing, nema neke ideje u igri, slaba sredina. Nek oni budu pri vrhu do polusezone, ali naslova neće vidit. U velikim utakmicama će se vidit kakav je Moyes trener. Ko da gledam Everton s malo kvalitetnijim igračima, tako mi se United čini. Ferguson je mogao bez sredine igrati, Moyes ne može preko krila. Mora dovest igrače ako misli nešto više napravit. Ne može ti Phil Jones i Carrick držat sredinu.

Za Europu s druge strane, još manje očekujem od njih. Prvi jači protivnik tipa Juventus u knockoutu i doviđenja.

Polako. U prvih 5 kola ce se vidjeti od cega su. 

Stvarno ih moramo tući na Traffordu ili barem remi izvuć. Nisu još posloženi kako treba. Pravilo je da kad se Mou odlijepi na početku sezone da i osvoji prvenstvo na kraju. Bitno je tih prvih 6-7 kola "ubit". Nadam se samo da neće opet suci i Moyesu pomagat. Ne daj bože Webba, Atkinsona ili Clattenburga da sudi tu utakmicu.

Imamo mi bolju ekipu od Uniteda, ali oni imaju Van Persija koji je bolji od svih naših napadača zajedno. Imam osjećaj da će RVP opet imati jebenu sezonu.

Ipak, borbu za titulu vodit će City i Chelsea, s tim da Cityju dajem malu prednost.

Stvarno ih moramo tući na Traffordu ili barem remi izvuć. Nisu još posloženi kako treba. Pravilo je da kad se Mou odlijepi na početku sezone da i osvoji prvenstvo na kraju. Bitno je tih prvih 6-7 kola "ubit". Nadam se samo da neće opet suci i Moyesu pomagat. Ne daj bože Webba, Atkinsona ili Clattenburga da sudi tu utakmicu.

neznam dali si upucen ali kada Atkinson sudi mi ne gubimo,sudio nam je 24 utakmice i izgubili smo samo jednu utakmicu,onu prosle sezone protiv West Hama.Mnogi navijaci vjeruju da Atkinson navija za nas cak je i komentator na sportklubu prosle sezone to spomenuo.Pogledaj video kako je sudio protiv Manchester Utd,mada ja sam uvijek za posteno sudjenje ali nam je ovde navlacio citavu utakmicu.

http://www.youtube.com/watch?v=TGbKdTBVwpQ

Navlačio nam liku jednu jedinu utakmicu (čak tu ima nekih elemanata da se podrže njegove odluke) i poslije nje su se uhvatili tih priča. Laži i podvale hejtera.

Boji se debakla vec u prvom kolu na LIberty stadionu. Moyes je vazio za jednog gospodina, uvijek iskren u izjavama bez ikakvog uvijanja, ali evo, vidimo kako brzo poprima sve vasljivo iz tog kluba. Vrlo je moguce da postane ogavna licnost.

Boji se debakla vec u prvom kolu na LIberty stadionu. Moyes je vazio za jednog gospodina, uvijek iskren u izjavama bez ikakvog uvijanja, ali evo, vidimo kako brzo poprima sve vasljivo iz tog kluba. Vrlo je moguce da postane ogavna licnost.

Meni je on ogavan od prvog trenutka kako je stupio na trenersku poziciju najprljavijeg kluba na svijetu.

postoji ona izreka"s kim si takav si" i to se pokazuje tacnim.Moyes je sve ove godine bio pravi gospodin u Evertonu i bio primjer ostalim trenerima ali ocigledno da je Manchester Utd za njega velika stvar i nebi me cudilo da postane kao Ferguson.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.