10. august 2013.13 god. comment_138251 Zanimljivi clanci Jamie-a i Garry-a Why Suarez is too good for Liverpool http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2388263/Luis-Suarez-good-Liverpool-Arsenal--Jamie-Carragher.html GARY NEVILLE RETURNS http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2388686/GARY-NEVILLE-RETURNS--Sportsmail-columnist-back.html Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138384 6 days to go :) sta kazete na united oce li bit jak protivnik? Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138390 Hoce, kako ne. Cak i da ih vodi Roy Hodgson ili Mark Hughes. Opet cemo se krljati s mancesterskim klubovima. Elem, danas osvojise Community Shield i sada svi bruje o tome kako je Moyes u jednoj takmicarskoj tekmi na klupi tih vasljivaca uzeo vise trofeja nego za 10 godina u Evertonu. Sada je taj Community Shield trofej jelte, i to vrlo vazan, a kada ga osvoji neko drugi onda to nije trofej vec predmet sprdnje. Supickumaterinu ! Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138395 City je jači od Uniteda. Mi smo jači od Uniteda. Igraju nekvalitetno, loš presing, nema neke ideje u igri, slaba sredina. Nek oni budu pri vrhu do polusezone, ali naslova neće vidit. U velikim utakmicama će se vidit kakav je Moyes trener. Ko da gledam Everton s malo kvalitetnijim igračima, tako mi se United čini. Ferguson je mogao bez sredine igrati, Moyes ne može preko krila. Mora dovest igrače ako misli nešto više napravit. Ne može ti Phil Jones i Carrick držat sredinu. Za Europu s druge strane, još manje očekujem od njih. Prvi jači protivnik tipa Juventus u knockoutu i doviđenja. Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138397 Sve osim 3 boda u drugom kolu ( vs united) je lose po meni.Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138398 Stvarno ih moramo tući na Traffordu ili barem remi izvuć. Nisu još posloženi kako treba. Pravilo je da kad se Mou odlijepi na početku sezone da i osvoji prvenstvo na kraju. Bitno je tih prvih 6-7 kola "ubit". Nadam se samo da neće opet suci i Moyesu pomagat. Ne daj bože Webba, Atkinsona ili Clattenburga da sudi tu utakmicu. Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138400 prvo igramo sa vilom,pa tek onda sa junajtedom,pomerena je utakmica zbog onog super kupa il šta je već Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138442 Imamo mi bolju ekipu od Uniteda, ali oni imaju Van Persija koji je bolji od svih naših napadača zajedno. Imam osjećaj da će RVP opet imati jebenu sezonu. Ipak, borbu za titulu vodit će City i Chelsea, s tim da Cityju dajem malu prednost. Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138445 nznmo dokle ce rvp gurat uniteda a city ce bit masina kad se uigraju bit ce veoma zanimljiva borba 5 days to go Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138447 Stvarno ih moramo tući na Traffordu ili barem remi izvuć. Nisu još posloženi kako treba. Pravilo je da kad se Mou odlijepi na početku sezone da i osvoji prvenstvo na kraju. Bitno je tih prvih 6-7 kola "ubit". Nadam se samo da neće opet suci i Moyesu pomagat. Ne daj bože Webba, Atkinsona ili Clattenburga da sudi tu utakmicu. neznam dali si upucen ali kada Atkinson sudi mi ne gubimo,sudio nam je 24 utakmice i izgubili smo samo jednu utakmicu,onu prosle sezone protiv West Hama.Mnogi navijaci vjeruju da Atkinson navija za nas cak je i komentator na sportklubu prosle sezone to spomenuo.Pogledaj video kako je sudio protiv Manchester Utd,mada ja sam uvijek za posteno sudjenje ali nam je ovde navlacio citavu utakmicu. http://www.youtube.com/watch?v=TGbKdTBVwpQ Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138448 Navlačio nam liku jednu jedinu utakmicu (čak tu ima nekih elemanata da se podrže njegove odluke) i poslije nje su se uhvatili tih priča. Laži i podvale hejtera. Prijavi
12. august 2013.13 god. comment_138466 Ako nađemo prvoklasnog napadača onda smo mi prvi favoriti, ako ne nađemo, onda City Prijavi
13. august 2013.13 god. comment_138570 Ferguson se nije nista promijenio osim sto je nabacio naocale. Prijavi
13. august 2013.13 god. comment_138598 Kome je dosadno i voli da cita, jedan lep uvod u ovogodisnju sezonu. http://www1.skysports.com/football/news/11662/8868526/neville-and-carraghers-premier-league-guide Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138758 haahahah villa u prvih 9 kola igra sa arsenalom,chelsejem,liverpoolom,citijem,newcastle,totenhamom,evertonom Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138817 haahahah villa u prvih 9 kola igra sa arsenalom,chelsejem,liverpoolom,citijem,newcastle,totenhamom,evertonom I onda dođe jedan Mojes i kaže: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=15&nav_id=742958 Prvenstvo nije ni počelo, već si pravi alibi... Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138823 Boji se debakla vec u prvom kolu na LIberty stadionu. Moyes je vazio za jednog gospodina, uvijek iskren u izjavama bez ikakvog uvijanja, ali evo, vidimo kako brzo poprima sve vasljivo iz tog kluba. Vrlo je moguce da postane ogavna licnost. Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138844 Boji se debakla vec u prvom kolu na LIberty stadionu. Moyes je vazio za jednog gospodina, uvijek iskren u izjavama bez ikakvog uvijanja, ali evo, vidimo kako brzo poprima sve vasljivo iz tog kluba. Vrlo je moguce da postane ogavna licnost. Meni je on ogavan od prvog trenutka kako je stupio na trenersku poziciju najprljavijeg kluba na svijetu. Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138846 postoji ona izreka"s kim si takav si" i to se pokazuje tacnim.Moyes je sve ove godine bio pravi gospodin u Evertonu i bio primjer ostalim trenerima ali ocigledno da je Manchester Utd za njega velika stvar i nebi me cudilo da postane kao Ferguson. Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138850 samo da ne budu imali protekciju od webba,clatenburga, halseya...... Prijavi
15. august 2013.13 god. comment_138851 pa komjuniti šild je sudio klatenburg :hljeb: za svaki slučaj Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.