31. maj 2013.13 god. comment_126498 znači stoke ode u ku..c, bar mi se tako vidi u ovoj mojoj tintari.. di canio izgleda slaže ekipu za sredinu tabele, uzeo si diakitea iz lazia, a na putu mu je i angeloni, samo što će mu biti problem odlasci bramblea i kilgallona jer im ističu ugovori a produženje istih im nije ponuđeno, a i rose se vraća kokoškama sa posudbe.. kolo toure (meni osobno drag igrač baš), od iduće sezone u liveru..hoće li im biti pojačanje, tek treba vidjeti, s obzirom na dugu pauzu od nogometa zbog suspenzije, al opet po meni je to dobar transfer za liver jer je besplatan, a ionako neće dobiti ugovor na više od godinu garantovano.. usput budi rečeno, vratili su i belamija.. a evo igrača koji su već ili će uskoro biti "free agents" : chris brunt-wba aršavin, skilači i fabianski-ars figueroa-wigan simpson iz svraka cole iz čekićara pennant i vajthed-stoke petrić, švarcer, dejvis i diara kod cottagersa dunne i lichaj- villa shorey, črč i pirs-reading mucha i nevil-everton naš bivši igrač gallas također, napušta kokoši znači ima tu dobrih igrača, netko će se fino pokrpati, a tko zna, možda i roman uzme nekoga mukte, nikad se ne zna :D uglavnom zanimljivo će biti ljeto što se tiče nogometnih transfera, ne samo u engleskoj nego i diljem svijeta.. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126568 Najboljih 11,dva nasa Matinja i Cehina :sal: http://www.sportske.net/vest/top-lista/tako-brojke-kazu-najboljih-11-na-ostrvu-su-130884.html Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126657 The Sun Premiership: Najboljih 11 bez ugovora Sezona u Premier ligi je završena, a mediji na Otoku se od njenog završetka bave raznim analizama. Jedna od najzanimljivijih je svakako ona koju je napravio The Sun, a radi se o igračima kojim je na kraju ove sezone istekao ugovor te su sada bez kluba. Ovaj britanski list je izdvojio najboljih 11 te klupu sa rezervama. Prvih 11: Mark Schwarzer, Danny Simpson, William Gallas, Alex Pearce, Maynor Figueroa, Yossi Benayoun, Gary O'Neil, Emmanuel Frimpong, Florent Malouda, Andrey Arshavin, Carlton Cole. Klupa za rezervne igrače: Ross Turnbull, Antolín Alcaraz, Paulo Ferreira, Jermaine Pennant, Mahamadou Diarra, Franco Di Santo, Marc-Antoine Fortune Prijavi
1. juni 2013.13 god. Autor comment_126677 The Sun Premiership: Najboljih 11 bez ugovora Sezona u Premier ligi je završena, a mediji na Otoku se od njenog završetka bave raznim analizama. Jedna od najzanimljivijih je svakako ona koju je napravio The Sun, a radi se o igračima kojim je na kraju ove sezone istekao ugovor te su sada bez kluba. Ovaj britanski list je izdvojio najboljih 11 te klupu sa rezervama. Prvih 11: Mark Schwarzer, Danny Simpson, William Gallas, Alex Pearce, Maynor Figueroa, Yossi Benayoun, Gary O'Neil, Emmanuel Frimpong, Florent Malouda, Andrey Arshavin, Carlton Cole. Klupa za rezervne igrače: Ross Turnbull, Antolín Alcaraz, Paulo Ferreira, Jermaine Pennant, Mahamadou Diarra, Franco Di Santo, Marc-Antoine Fortune Eto Monaco može da probere, sigurno da bi Aršavin i Malouda mogli dobro doći kneževskom klubu. Treba imati i jaku klupu. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126691 Arshavin valjda ide u Azerbejdzan, ili tako neku zemlju.... Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126714 Arshavin valjda ide u Azerbejdzan, ili tako neku zemlju.... da da, tako sam i ja nešto čitao, i to za neku bolesnu cifru, čini mi se 24M godišnje... sve me žmarci prođu samo kad se sjetim. Ovog Frimponga bi valjalo uzet, jest da je Arsenalov klinac al kolko sam ga gledao valja i mlad je, a za đaba da i propadne nikom ništa.. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126716 da da, tako sam i ja nešto čitao, i to za neku bolesnu cifru, čini mi se 24M godišnje... sve me žmarci prođu samo kad se sjetim. Ovog Frimponga bi valjalo uzet, jest da je Arsenalov klinac al kolko sam ga gledao valja i mlad je, a za đaba da i propadne nikom ništa.. Kad Wenger nije uspeo da ga razvije, tesko da ce nasi biznismeni umeti. A i igra veznjaka, a njih hvala Bogu imamo i viska. Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126750 Da , da Arshavin postaje najplaceniji igrac na svijetu ide u Azerbejdzan . 2 miliona mjesecno ce dobijati . Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126841 Neki strucnjak na twitteru je napisao da su to gluposti za arshavina, inace sam i ja dosta o tome citao :D Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126889 Nisam znao da je Mark Schwarzer od ljeta free agent, trebalo bi ga uzeti kao back-up. Istina, star je, ali i Spudsi imaju Friedela pa su jako zadovoljni s njim. Uostalom, Mark je dugi niz godina branio sjajno za Fulham. Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127004 http://espnfc.com/news/story/_/id/1467022/prem-needs-more-english-players?cc=5739 Although each member of England's squad the 2-2 draw with Brazil ply their trade in their home country, Bernstein revealed there are already processes underway to ensure youngsters can make the step into Premier League football. Prazne price ili neka izmena pravila na pomolu :-? Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127192 U sjeni Moua desio se i odlazak Martineza na klupu Evertona, moram reć zasluženo, bit če zanimljivo vidjet ga što može na višoj razini. Everton i Wigan dogovorili su detalje oko odštete za prijelaz menadžera Roberta Martineza u klub iz Liverpoola, koji je (bio) u potrazi na nasljednikom Davida Moyesa. inače sin Wilsherea.. mislim znao sam da ga topđija nemože naučit nečem pametnom, al ovakva sranja da jadno djete uči i ovako ga oblači, a nisu ni maškare.. Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127226 Zar Wilshere nije rekao da nehumano voli Arsenal i da ga nikad nece napustiti? Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127264 Neće Wilshere napustit Arsenal... Dok se ne ukaže kakva prilika.. To je problem kod Arsenala, imaju nekakav mentalitet manje vrijednosti, doduše uprava i Wenger su krivi zbog toga.. Od zadnjeg trofeja prošlo 8 godina, on ne čini ništa da bi napravio konkurentnu ekipu. Njima je glavno da prodaju glavne igrače, da se pare okreću a oni tu negdje pri vrhu. I ja bi otiša iz Arsenala prvom prilikom a kamal ne on koji je željan nogometa i trofeja još više.. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127273 Nece Wilshere napustiti Arsenal to je sigurno, ali Fabregas je cini mi se kum ovom malom, pa mu je vjerovatno uzeo dres... Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127581 Everton have appointed Roberto Martínez as manager on a 4 year deal #EFC #WAFC Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127599 Novi dres Manchestera, a ne znam jeste videli Liverpulov dres za sledecu sezonu? :D Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127605 Bolji mi je ovaj noviji, a ovog o Liverpoola bolje da nisam vidio hahahaha Prijavi
5. juni 2013.13 god. Autor comment_127615 Novi dres Manchestera, a ne znam jeste videli Liverpulov dres za sledecu sezonu? :D http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/560-dresovi-klubova-i-reprezentacija/page-5 Prijavi
6. juni 2013.13 god. Autor comment_127794 Bolton Wanderers je promjenio grb. A i trebali su vala davno, ovaj stari im je izgledao ko spermić. Stari: Novi: Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127884 hoću i ja igrati za palace :D http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gRzBNGGb-zc Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.