5. maj 2013.13 god. comment_120148 ko ce kome ako nece svoj svome.. prica se da je SAF izjavio posle utakmice da hoce da proda Webba na kraju sezone. Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120151 prica se da je SAF izjavio posle utakmice da hoce da proda Webba na kraju sezone. Ma to su samo spekulacije,produzit ce on ugovor uz povecanje place. Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120163 Živele ŽENE sudije hip hip hurej hip hip hurej hip hip hurej Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120215 Pobeda koja mi je popravila raspolozenje, visestruko. Dobiti jos i Kokoske, i onda hladne glave u Amsterdam, da se spasi sezona. Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120481 Sutra imamo nakon duge i teske sezone pune razocarenja napokon "match loptu" za tu LP koju cijelo vrijeme jurimo...al nakon sto su me smarali navijaci Arsenala citavu proslu sedmicu sa nekom pricom kako Chelsea zavisi od Arsenala i ostalim "teorijama zavjera" konacno je doslo vrijeme da ja njih malo smaram sa svojim "teorijama zavjera" ove sedmice nakon sto smo pobijedili United.Inace imam 7 bas dobrih drugova i nas 8 smo uvijek zajedno znaci standard i to navijacki izgleda ovako 2 navijaca Chelsea,2 navijaca Uniteda,2 navijaca Arsenala,1 navijac Liverpoola i 1 navijac Tottenhama znaci sve engleska liga i onda kad pocnu diskusije tu ima svega cak nekad te diskusije znaju biti bas onako oštre.Al situacija koje cu se uvijek rado sjecat je se desila u nedelju navece,uglavnom mi imali dogovor da se nađemo u 20:00h u jednom kaficu da malo popricamo i moj drug koji navija za Tottenham meni kao poklon donese one bombone "lakse se dise" i cestita mi na pobijedi Chelsea,stvarno me iznenadio i nasmijao. Prijavi
7. maj 2013.13 god. comment_120525 Ovaj vikend bi mogao da bude tužan za navijače Mančester junajteda i pored činjenice da će u nedelju zvanično proslaviti osvajanje 20. titule prvaka i prišivanje druge zvezdice.Britanski Telegraf javlja da je Ser Aleks Ferguson odličio da završi karijeru i da će ovu informaciju objaviti upravo pred meč protiv Svonsija.Telegraf nije jedini koji ovu vest donosi, samo su prvi. Sutrašnja izdanja engleskih novina biće pune glasina koje su se proširile tokom današnje tradicionalne partije golfa koju su igrali igrači i treneri kluba. Po tim glasinama, Ferguson je želeo da nastavi, ali mu je zdravstveno stanje takvo da će ipak morati da se povuče.Kladionice su odmah reagovale i Ferguson je trenutno prvi favorit kad je reč o trenerima koji će napustiti svoj klub do kraja sezone. Već smo javili da je kvota na Mojesa kao naslednika juče drastično pala.Sve ovo je prilično iznenađujuće kad se uzme u obzir činjenica da je pre samo par dana Ferguson pričao o narednih 10 godina Junajteda u kojima planira nove uspehe. Fergi je tad tvrdio da je Junajted na početku jednog sjajnog perioda i da željno iščekuje naredne sezone.Pošto je Junajted listan na njujorškoj berzi, informacije o najavljenim promenama neće moći dugo da se kriju. Junajted mora da objavi sve bitne informacije koje mogu da utiču na cenu akcija, a odlazak legendarnog trenera spada svakako u takve.Neočekivano, narednih par dana će na Old Trafordu biti veoma zanimljivi. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120584 Moga je Fergie pričekat dok Mou sjedne nama na klupu. Nije me bilo strah PSG-a i i Cityja koliko me je strah da ode u United. Iskreno se nadam da neće ali sve mi je ovo sumnjivo. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120587 I uvjek ja sebi tako kažem da neću da vjerujem ni jednom transferu dok se ne potvrdi zvanično i opet zajebem evo koliko su pričali da se Mou vraća, pa sad neka priča da ostaje u Madridu još jednu sezonu goni sve u kurac... Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120593 http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2013/May/sir-alex-ferguson-to-retire-as-manchester-united-manager.aspxhttp://www.manutd.com/ VELIKI SIR ALEX odlazi u penziju, oficijalna stranica Man Uniteda Iznadna odluka, stvarno veliki gubitak za fudbalski svijet, respect za jednog od najboljih (ako ne i najboljeG) trenera u istoriji fudbala United sigurno neće biti isti bez njega, on im je bio centralna figura kluba.. Moyes najveći favorit za nasleđivanje klupe Uniteda Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120596 Au,kakav sok. Ali takav dan je morao doci. Veliki gubitak za svetski a najpre za engleski fudbal. Veliko postovanje za Ser-a i drago mi je sto sam imao priliku da pratim 15 godina njegove trenerske karijere i uzivam(nek bas i nije bilo uzivanje)u velikim mecevima Mencestera i Celsija. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120597 nešto ne vjerujem da će u fanchester. mislim da ima klikere neke u glavi Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120608 novi trener Mancester Utd ce biti David Moyes a svi znamo koliko Alex Ferguson postuje Moyesa,istice mu ugovor na kraju sezone a odbio je da potpise novi ugovor. Samo da se Mourinho vrati kod nas pa da i mi uzivamo i deremo po premiershipu. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120609 Sa svakim odlaskom velikog imena iz fudbala, sto igrackog, sto trenerskog, ova igra gubi. Posebno ako ode jedan od najboljih. Sir Alex Ferguson je neko o kome ne treba puno trositi reci, njegov CV govori za njega. Dugo je United, njegovom zaslugom drzao Engleski fudbal u vrhu Evrope. Tek njegovim odlaskom videce se gde je United zaista, i koliko je taj covek bio znacajan sraf svih uspeha Crvenih Djavola. Voleo bih da na njegovo mesto dodje Moyes, jer je susta suprotnost od njega. Covek izvan kontraverzi, koji se drzi samo svog fudbalskog znanja. Posto je Pep vec nasao klub, Klopp nema nameru da napusta BVB a Mou na korak od Plavaca(nadam se), Moyes je logican izbor. Posto verujem da ce United igrati na istu kartu, tj mladjeg trenera, kome ce dati sansu na duze staze. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120610 Sve se zakuvalo preko noci. Sada su vec pocele ponovo one price o tome gdje ce Mou. Ja opet mislim da ce oni angazovati Moyesa kojem istice ugovor na kraju sezone a odbio je potpisati novi. All Manchester United players are expected to chew gums on their last game of the season as a remarkable good bye to Alex Ferguson. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120611 ode SAF, ne volim ga,ali iako ga ne volis moras ga postovati, kao sto ste rekli,grom iz vedra neba,veliki gubitak za fudbal u celom svetu. Bice nekako cudno bez njega,ali sta da se radi,ovaj trenutak je morao doci jednog dana,samo sam mislio da ce nas jos malo nervirati :) Sto se tice naslednika,ne verujem da je Mourinhno, on postuje SAF-a,ali mu je Chelsea u srcu i ne verujem da bi otisao u drugi klub u Engleskoj i Italiji osim u Chelsea i Inter. Posle ovog citam da ce Rooney u Bayern, jbt Manchester se raspada,ako je istina,necemo imati pristojnog protivnika sledece sezone :) Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120612 Svaki trener na ovoj kugli zemaljskoj bi "peske" krenuo ka Engleskoj da ga zove MU.Sada su svi u igri,svaki trener. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120615 Potpuno neočekivano da ovako odjednom ode u penziju. Ali i neka, vrijeme mu je bilo davnih dana. Ja sam mislio da će on ko Ćiro, dočekati smrt na trenerskoj stolici Manče. Moralo se i to jednom desiti. Sada se budućnost čini nekoliko puta zanimljivijom. Bio je veliki trener, a mali čovjek - i to ću uvijek reći, mada mu rezultate ne može niko živi osporiti. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120618 Nije ni Rooney nekad sto je bio. Kako nisi citao da ce Bale mozda u United? A city nas je ove godine pobjedio 3 od 4. Tako da imat cemo mi 2 podobra protivnika :) Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120619 Odlazak matorog je prilika da mi uspostavimo dominaciju u narednim godinama. Sve sto se treba desiti je da Mou stavi potpis i da ga 1. jula vidimo u plavoj trenerci na presici. Ne kazem da oni nece biti konkurentni, bice, ali ne u onoj mjeri u kojoj su dosad bili. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120621 Nije ni Rooney nekad sto je bio. Kako nisi citao da ce Bale mozda u United? A city nas je ove godine pobjedio 3 od 4. Tako da imat cemo mi 2 podobra protivnika :) Dobro je,ja se vec uplasio :) Nego i djaje sam u nekakvom soku,jbt ne volim taj ManU nimalo,ali bas mi je zao sto ovaj zavrsava karijeru,mogu zamisliti kako je navijacima Manchestera tek. Prijavi
8. maj 2013.13 god. Autor comment_120623 http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2013/May/sir-alex-ferguson-to-retire-as-manchester-united-manager.aspx Znači za one koji sumnjaju. Eto link sa službene stranice. Nije mi drago što odlazi, pomalo se bojim za Mourinha. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120624 Mene nesto svrbi mudo kako se navijaci scuma osjecaju. Evo i Owen je na twitteru napisao nesto kao: Samo Mou ima hrabrosti da sjedne na ovu stolicu. Svi guraju Moua u svakoj recenici. Kroz 48 sati cemo znati nasljednika. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120628 Ferguson's last home defeat: ChelseaLast FA Cup defeat: Chelsea Last League Cup defeat:Chelsea Last Charity Shield defeat: Chelsea Spominju ga zato sto bi ga zeleli. Ja se uopste ne plasim da ce preuzeti Manchester,nije on takav,jeste egzibicionista, nepredvidiv, ne znas sta misli,ali prevrtljivac i izdajnik nije. Nece Mou u Manchester ljudi ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.