22. april 2013.13 god. comment_117746 Luis Suarez For my unacceptable behaviour yesterday, the club has fined me today. I have asked the club to donate the money to the Hillsborough Family Support Group for the inconvenience I have created to the Liverpool fans and to Ivanovic. Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117748 Sky Sports objavio da je policija otvorila zvanicnu istragu oko Suarezovog postupka, te da su razgovarali i sa Banetom oko toga. http://www1.skysports.com/football/news/11669/8664965/Premier-League-Police-visited-Branislav-Ivanovic-after-he-was-bitten-by-Luis-Suarez Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117752 ma ovaj FA je sramota za fudbal nece ga nista kazniti,Aguero hoda po Luizu nigdje kazne,Suarez ujeda Ivanovica nigdje kazne,sudija kao i dosad uvijek nam otimaju,dokle vise da se sramote sa svojim postupcima.Neznam gdje nabra onoliko produzetka. Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117756 Sky Sports objavio da je policija otvorila zvanicnu istragu oko Suarezovog postupka, te da su razgovarali i sa Banetom oko toga. http://www1.skysports.com/football/news/11669/8664965/Premier-League-Police-visited-Branislav-Ivanovic-after-he-was-bitten-by-Luis-Suarez Pa sto mu juce jebeni sudija nije dao crveni...mogu ga sada i na goli otok poslat mi nemamo od toga nista.Izgubili smo 2 vazna boda,bodova koji ce nas mozda kostat Lige Prvaka,a oni se sada kurče sa nekom istragom od koje nece biti nista.Hazard je dobio 3 utakmice kazne,direktan crveni karton i jos istraga protiv njega samo zato sto je uzeo loptu od nafuranog predsjednikovog sina,o slucaju Terry da ne pricam.Da je Suarez juce iskljucen kao sto je trebao biti mi bi sada slavili pobijedu i protiv Tottenhama bi imali "match loptu" za ulazak u LP,a sad mozemo da tu "istargu" objesimo macku o rep. Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117758 Pa sto mu juce jebeni sudija nije dao crveni...mogu ga sada i na goli otok poslat mi nemamo od toga nista.Izgubili smo 2 vazna boda,bodova koji ce nas mozda kostat Lige Prvaka,a oni se sada kurče sa nekom istragom od koje nece biti nista.Hazard je dobio 3 utakmice kazne,direktan crveni karton i jos istraga protiv njega samo zato sto je uzeo loptu od nafuranog predsjednikovog sina,o slucaju Terry da ne pricam.Da je Suarez juce iskljucen kao sto je trebao biti mi bi sada slavili pobijedu i protiv Tottenhama bi imali "match loptu" za ulazak u LP,a sad mozemo da tu "istargu" objesimo macku o rep. Nije tolika greska sudije sto nije dao crveni Suarezu jer realno nijedan sudija ne bi to video. Nije trebao pustiti igru 30sekundi posle, a lopta na sredini terena -.- Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117769 Nije tolika greska sudije sto nije dao crveni Suarezu jer realno nijedan sudija ne bi to video. Nije trebao pustiti igru 30sekundi posle, a lopta na sredini terena -.- Ali kako uvijek na nasu stetu???Ta situacija nije bila daleko od lopte i pomocni sudija je to morao vidit.Slazem se u vezi te nadoknade,ako je 6 minuta nadoknada onda je 6 min a ne 6 min i 30 sec,ali bilo pa proslo. Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117776 Nije tolika greska sudije sto nije dao crveni Suarezu jer realno nijedan sudija ne bi to video. Nije trebao pustiti igru 30sekundi posle, a lopta na sredini terena -.- za sta sluze pomocnici nego da pomazu sudiji u situacijama koje on nevidi,kako je pomocnik reagovao kada je Tery udario Sanceza pa dobio crveni karton. Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117782 za sta sluze pomocnici nego da pomazu sudiji u situacijama koje on nevidi,kako je pomocnik reagovao kada je Tery udario Sanceza pa dobio crveni karton. Potpis! Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117799 baš sam se obradovao kad sam video ko nam sudi protiv labudova Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117801 baš sam se obradovao kad sam video ko nam sudi protiv labudova Jebote zivot Mark Clattenburg nam ponovo sudi X_X...pa najbolje da odmah pocnemo sa 9 igraca. Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117802 ma dajte, imamo mi precih problema od kretenburga, kao prvo nasa igra, ako se krene sa istim sastavom onda zaboravi na pobjeduSent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117804 za sta sluze pomocnici nego da pomazu sudiji u situacijama koje on nevidi,kako je pomocnik reagovao kada je Tery udario Sanceza pa dobio crveni karton. To je Liga Sampiona ipak najelitnije takmicenje. Ovo je PL i jbg sudije nisu na istom nivou kao i u LS "Suarez je optužen za nasilničko ponašanje. Sudije nisu videle incident na Enfildu, pa je naknadno pregledan na snimku. Jasno je da je Suarezovo ponašanje nasilno i smatra se da bi standardna kazna od tri meča bila apsolutno nedovoljna. Suarez ima rok da se izjasni povodom optužbi do utorka u 18 časova, a kazna će biti doneta u sredu", navodi se u saopštenju FA. Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117808 ma dajte, imamo mi precih problema od kretenburga, kao prvo nasa igra, ako se krene sa istim sastavom onda zaboravi na pobjedu Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 nema te igre i sastava koji moze da pobijedi lose suđenje... Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117840 I svaka titula na isti fazon... het-trick iz ofsajda opala Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117849 Vratiće im se jednom sve to... hoće, hoće..kao i uvijek Prijavi
22. april 2013.13 god. Autor comment_117865 Bilo je poguranaca za Man U. ove sezone, ali zasluženo su osvojili titulu. Bolji su i od nas i od Arsenala i Cityja i od Tottenhama. Druga stvar što je sveukupno pala kvaliteta Premiershipa, pa ni prvak Engleske više nije nešto konkurentan u Europi, a kamo li ostali klubovi. Njima čestitam, nema šta. Oni uvijek ubodu s transferom. Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117867 Zasluzena titula, RVP izdominirao jos jednu sezonu, valjda vise stane ova dominacija. Prijavi
22. april 2013.13 god. Autor comment_117869 Zasluzena titula, RVP izdominirao jos jednu sezonu, valjda vise stane ova dominacija. Pa naravno da će stati. Iduće sezone El Nino nama donosi titulu :) a najbolji asistent će biti Yossi! :) Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117876 FA pokrece postupak protiv Suareza, sto je za razliku od nekih prethodnih incidenata, veliki pomak. http://espnfc.com/news/story/_/id/1421697/fa-charges-luis-suarez-with-violent-conduct-over-biting-incident?cc=5739 Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118112 Opet nam se priblizava vikend i nastavak borbe za Ligu Prvaka.Tottenham igra u subotu protiv Wigana u gostima od 16:00h,Arsenal docekuje United u nedelju od 17:00h,dok mi na Stamford Bridgeu igramo protiv Swansea u nedelju od 16:00h.Tottenham sigurno nece lako doci do sva tri boda protiv Wigana jer domacinu gori pod nogama a svi znamo kako Wigan uvijek igra dobro u finisu sezone.Arsenal igra protiv novog prvaka i pitanje je kakav ce SAF izvesti sastav,ja se nadam da ce United ovu utakmicu shvatiti ozbiljno i pomoci nama.Dok sto se tice nas racunica je vrlo jednostavna MORAMO POBIJEDITI.. Prijavi
24. april 2013.13 god. Autor comment_118113 Znam da je samo priča, ali ostvari li se ovo nas nema nigdje iduće sezone. S ovom politikom postat ćemo prosječan klub čije navijačice svršavaju na Torresa, prosječnog igrača. http://www.index.hr/sport/clanak/fergusonu-za-pojacanja-120-milijuna-funti-na-old-trafford-stizu-ronaldo-i-falcao/674364.aspx Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118118 mi prvo trebamo dovesti kvalitetnoga trenera i po njegovoj taktici i radu dovoditi igrače i stvarati klub. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.