Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

For my unacceptable behaviour yesterday, the club has fined me today. I have asked the club to donate the money to the Hillsborough Family Support Group for the inconvenience I have created to the Liverpool fans and to Ivanovic.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

ma ovaj FA je sramota za fudbal nece ga nista kazniti,Aguero hoda po Luizu nigdje kazne,Suarez ujeda Ivanovica nigdje kazne,sudija kao i dosad uvijek nam otimaju,dokle vise da se sramote sa svojim postupcima.Neznam gdje nabra onoliko produzetka.

Sky Sports objavio da je policija otvorila zvanicnu istragu oko Suarezovog postupka, te da su razgovarali i sa Banetom oko toga.

http://www1.skysports.com/football/news/11669/8664965/Premier-League-Police-visited-Branislav-Ivanovic-after-he-was-bitten-by-Luis-Suarez

Pa sto mu juce jebeni sudija nije dao crveni...mogu ga sada i na goli otok poslat mi nemamo od toga nista.Izgubili smo 2 vazna boda,bodova koji ce nas mozda kostat Lige Prvaka,a oni se sada kurče sa nekom istragom od koje nece biti nista.Hazard je dobio 3 utakmice kazne,direktan crveni karton i jos istraga protiv njega samo zato sto je uzeo loptu od nafuranog predsjednikovog sina,o slucaju Terry da ne pricam.Da je Suarez juce iskljucen kao sto je trebao biti mi bi sada slavili pobijedu i protiv Tottenhama bi imali "match loptu" za ulazak u LP,a sad mozemo da tu "istargu" objesimo macku o rep.

Pa sto mu juce jebeni sudija nije dao crveni...mogu ga sada i na goli otok poslat mi nemamo od toga nista.Izgubili smo 2 vazna boda,bodova koji ce nas mozda kostat Lige Prvaka,a oni se sada kurče sa nekom istragom od koje nece biti nista.Hazard je dobio 3 utakmice kazne,direktan crveni karton i jos istraga protiv njega samo zato sto je uzeo loptu od nafuranog predsjednikovog sina,o slucaju Terry da ne pricam.Da je Suarez juce iskljucen kao sto je trebao biti mi bi sada slavili pobijedu i protiv Tottenhama bi imali "match loptu" za ulazak u LP,a sad mozemo da tu "istargu" objesimo macku o rep.

Nije tolika greska sudije sto nije dao crveni Suarezu jer realno nijedan sudija ne bi to video. Nije trebao pustiti igru 30sekundi posle, a lopta na sredini terena -.-

Nije tolika greska sudije sto nije dao crveni Suarezu jer realno nijedan sudija ne bi to video. Nije trebao pustiti igru 30sekundi posle, a lopta na sredini terena -.-

Ali kako uvijek na nasu stetu???Ta situacija nije bila daleko od lopte i pomocni sudija je to morao vidit.Slazem se u vezi te nadoknade,ako je 6 minuta nadoknada onda je 6 min a ne 6 min i 30 sec,ali bilo pa proslo.

za sta sluze pomocnici nego da pomazu sudiji u situacijama koje on nevidi,kako je pomocnik reagovao kada je Tery udario Sanceza pa dobio crveni karton.

ma dajte, imamo mi precih problema od kretenburga, kao prvo nasa igra, ako se krene sa istim sastavom onda zaboravi na pobjedu

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

za sta sluze pomocnici nego da pomazu sudiji u situacijama koje on nevidi,kako je pomocnik reagovao kada je Tery udario Sanceza pa dobio crveni karton.

To je Liga Sampiona ipak najelitnije takmicenje. Ovo je PL i jbg sudije nisu na istom nivou kao i u LS

"Suarez je optužen za nasilničko ponašanje. Sudije nisu videle incident na Enfildu, pa je naknadno pregledan na snimku. Jasno je da je Suarezovo ponašanje nasilno i smatra se da bi standardna kazna od tri meča bila apsolutno nedovoljna. Suarez ima rok da se izjasni povodom optužbi do utorka u 18 časova, a kazna će biti doneta u sredu", navodi se u saopštenju FA.

ma dajte, imamo mi precih problema od kretenburga, kao prvo nasa igra, ako se krene sa istim sastavom onda zaboravi na pobjedu

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

nema te igre i sastava koji moze da pobijedi lose suđenje...

• Autor

Bilo je poguranaca za Man U. ove sezone, ali zasluženo su osvojili titulu. Bolji su i od nas i od Arsenala i Cityja i od Tottenhama. Druga stvar što je sveukupno pala kvaliteta Premiershipa, pa ni prvak Engleske više nije nešto konkurentan u Europi, a kamo li ostali klubovi.

Njima čestitam, nema šta. Oni uvijek ubodu s transferom.

• Autor

Zasluzena titula, RVP izdominirao jos jednu sezonu, valjda vise stane ova dominacija.

Pa naravno da će stati. Iduće sezone El Nino nama donosi titulu :) a najbolji asistent će biti Yossi! :)

Opet nam se priblizava vikend i nastavak borbe za Ligu Prvaka.Tottenham igra u subotu protiv Wigana u gostima od 16:00h,Arsenal docekuje United u nedelju od 17:00h,dok mi na Stamford Bridgeu igramo protiv Swansea u nedelju od 16:00h.Tottenham sigurno nece lako doci do sva tri boda protiv Wigana jer domacinu gori pod nogama a svi znamo kako Wigan uvijek igra dobro u finisu sezone.Arsenal igra protiv novog prvaka i pitanje je kakav ce SAF izvesti sastav,ja se nadam da ce United ovu utakmicu shvatiti ozbiljno i pomoci nama.Dok sto se tice nas racunica je vrlo jednostavna MORAMO POBIJEDITI..

• Autor

Znam da je samo priča, ali ostvari li se ovo nas nema nigdje iduće sezone. S ovom politikom postat ćemo prosječan klub čije navijačice svršavaju na Torresa, prosječnog igrača.

http://www.index.hr/sport/clanak/fergusonu-za-pojacanja-120-milijuna-funti-na-old-trafford-stizu-ronaldo-i-falcao/674364.aspx

Kanibal je dobio ban od 10 utakmica. U LFC-u sokirani.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.