Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

3.CELSI(69,+34 gol razlika):A.Vila,Everton

4.ARSENAL(67,+31 gol razlika):Vigan,Njukasl,

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.TOTENHEM(66,+18):,Stouk,Sanderlend

Mogla je danas i pobeda da se zabelezi,ali sta da se radi.Ako nista drugo,bar smo ostali na 3 boda razlike u odnosu na Totenhem i i dalje sve zavisi od nas kada je borba za 3. ili 4.mesto u pitanju.

Nasa utakmica sa Aston Vilom je jedina u subotu,sve ostalo se sutradan i kasnije.

Vila ima 40 bodova i 5 vise od Vigana,ne moze se reci da su 100% rastereceni ali ispasti nece,treba cudo da se desi.

Iz naredne 2 utakmice nam jedna pobeda garantuje bar kvalifikacije,a obe pobede i direktan plasman u Ligu Sampiona bez obzira na ostale rezultate.

4 boda su nam dovoljna isto ako arsenal ne pobjedi po 2 razlike obe tekme.( racunajuci da smo mi 1 razlike pobjedili i jednu nerijeseno.

Ma treba se truditi da na kraju budemo treci,da se izbegne svako moguce dodatno opterecenje i neizvesnost, bez obzira sto bi bili favoriti protiv svakoga u kvalifikacijama.

Ali kad se setim onog rasporeda pre nekoliko nedelja,neka bude i 4.mesto ako vec mora.

Bilo bi najljepše biti treći na kraju pa ne ići u dodatne kvalifikacije tj. doigravanje. Večeras je bila idealna prilika, jbg.

Lepse je trece mesto, ali sta ako u doigravanju bude Partizan(CZV,Dinamo) - Chelsea?

Lepse je trece mesto, ali sta ako u doigravanju bude Partizan(CZV,Dinamo) - Chelsea?

Ih bre Klicko,pa vec godinama je nemoguce da klubovi iz Engleske igraju protiv klubova sa ovih prostora u kvalifikacijama.

Platini je to podelio na "Kvalifikacije za sampione" i "kvalfikacije za nesampione".

Celsi bi mogao sa PSV-om,Metalistom,Pakos Fereirom,Fenerbahceom,Sosijedadom itd

Rooney sranje ba , nije vise ni u TOP20 igraca , realno .

Ne kontam foru?

Moyes dobio ugovor na 6 godina. Kakav je sada pritisak na njemu...

Rooney sranje ba , nije vise ni u TOP20 igraca , realno .

Ja stvarno nezz što ti želiš postići sa ovakvim postom, Rooney i dalje klasa, Pričajte što hoćete, mada ne vjerujem u odlazak istog iz ManU-a,

Znaci Moyes ce svoju posljednju utakmicu na klupi Evertona imati protiv Chelsea na Stamford Bridgeu...odlazak Moyesa ce mozda i dovesti do odlaska nekih igraca Evertona tu prije svega mislim na Bainesa i Fellainia.Ali ono sto je sigurno je da ce nekako sljedece sezone biti neobicno bez Fergusona.Njegovim odlaskom United ce mnogo toga izgubiti on im je znacio vise od bilo koga i upravo je on bio ta njihova prednost u odnosu na druge bez obzira sto su u pojedinim sezonama imali ekipu koja je imala manji kvalitet od ostalih.27 godina je ogroman period i nije lako ostati u jednom klubu kao trener toliki period ali je to period koji ekipi donosi stabilnost i određeni stil.Npr mi smo pod vodstvom Mourinha poceli stvarati svoj stil igre po cemu smo bili poznati i Mourinhovim odlaskom to je se prekinilo i od tada mi jednostavno "lutamo" i trazimo sebe sa promjenama trenera ali stil se ne moze stvoriti preko noci.Dok je United sve ove godine imao covjeka na klupi koji je imao sve konce u svojim rukama i kada United dovodi novog igraca samo ga Ferguson uklopi u taj svoj sistem,dok mi iz sezone u sezonu mijenjamo trenere i nemamo provjeren sistem zato je nama teze da pronađemo dobra pojacanja koja ce se uklopiti.Dok smo mi trazili nove trenere,za to vrijeme Manchester je usavrsavao svoj stil i sistem sa Fergusonom,i zato mozemo biti i prezadovoljni na to koliko smo ucinii proteklih godina s obzirom koliko smo promjena imali.Moyes ce sigurno dobiti vrijeme koje mu je potrebno da bi usmjerio ekipu u svom pravcu i nevjerujem da ce nakon jedne ili dvije neuspjesne sezone dobiti otkaz.Tako da u slucaju da nama dođe Mourinho imacemo najboljeg i najuspjesnijeg trenera u ligi ne kazem da su ostali losi al treba biti realan.U engleskoj ligi od sljedece sezone krece novo racunanje vremena a to novo vrijeme zapocinje odlaskom Fergusona.Sada se postavlja pitanje ko ce se najbolje snaci u tom novom vremenu i Abramovic sada treba da povuce jedan dugorocni potez i dovede na klupu Chelsea covjeka kojem ce dati vrijeme i prostor kako bi uspio nametnuti stabilnost i kontinuitet jer dok smo mi u posljednih 10-15 minuta utakmica gubili bodove Manchester je u to vriijeme dobijao utakmice i to je dokaz bodovna razlika na tabeli.Samo se nadam da ce Chelsea biti taj klub koji ce u sljedecim sezonama postaviti svoj ritam...

sigurno će sa sobom povuć i kojeg igrača, nagađam da bi tu Baines mogao bit pošto je Evra već u godinama, a ima još tu dosta zanimljivih igrača, u svkaom slućaju bit će zanimljivo u Unitedu ovo ljeto, jako zanimljivo, vjerojatno pvi put nakon dolaska šeika da će u crvenom djelu manchestera bit zanimljivije :)

Jel dobio Mojes nekad nas na SB?Ja mislim da nije.

Ja otkad znam za Everton,oni jednu jedinu veliku utakmicu u gostima nisu dobili.Doduse,uzese Junajtedu titulu sa 4:4 prosle sezone.

jebote al fascinantno je kako to u unitedu rade, imali su managera 20 i kusur godina i maltene isti dan su nasloi novog managera nakon što je sadašnji najavio ostavku, i opet će taj manager bit tu par godina, sigurno će dobit priliku 2-3 godine (osim ako nešto kardinalno ne zasere). Doslovno im je treblo manje sati za nać novog dugogodišnjeg managera nego što je Chelsea promjenio "privremenih" u Romanovoj eri...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.