8. maj 2013.13 god. comment_120777 Manchester United are expected to make an announcement about Sir Alex Ferguson's replacement within 48 hours (Sky) Prijavi
8. maj 2013.13 god. Autor comment_120900 Tako se to radi .Samo ćemo mi čekati trenera do sredine ljeta. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120914 3.CELSI(69,+34 gol razlika):A.Vila,Everton 4.ARSENAL(67,+31 gol razlika):Vigan,Njukasl, ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5.TOTENHEM(66,+18):,Stouk,Sanderlend Mogla je danas i pobeda da se zabelezi,ali sta da se radi.Ako nista drugo,bar smo ostali na 3 boda razlike u odnosu na Totenhem i i dalje sve zavisi od nas kada je borba za 3. ili 4.mesto u pitanju. Nasa utakmica sa Aston Vilom je jedina u subotu,sve ostalo se sutradan i kasnije. Vila ima 40 bodova i 5 vise od Vigana,ne moze se reci da su 100% rastereceni ali ispasti nece,treba cudo da se desi. Iz naredne 2 utakmice nam jedna pobeda garantuje bar kvalifikacije,a obe pobede i direktan plasman u Ligu Sampiona bez obzira na ostale rezultate. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120919 4 boda su nam dovoljna isto ako arsenal ne pobjedi po 2 razlike obe tekme.( racunajuci da smo mi 1 razlike pobjedili i jednu nerijeseno. Prijavi
8. maj 2013.13 god. Autor comment_120922 Bilo bi najljepše biti treći na kraju pa ne ići u dodatne kvalifikacije tj. doigravanje. Večeras je bila idealna prilika, jbg. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120924 Ma treba se truditi da na kraju budemo treci,da se izbegne svako moguce dodatno opterecenje i neizvesnost, bez obzira sto bi bili favoriti protiv svakoga u kvalifikacijama. Ali kad se setim onog rasporeda pre nekoliko nedelja,neka bude i 4.mesto ako vec mora. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120962 Bilo bi najljepše biti treći na kraju pa ne ići u dodatne kvalifikacije tj. doigravanje. Večeras je bila idealna prilika, jbg. Lepse je trece mesto, ali sta ako u doigravanju bude Partizan(CZV,Dinamo) - Chelsea? Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120979 Večeras na SK+ u 20:45 prva utakmica Play-offa za ulazak u Premiership, Leicester-Watford, bit će zanimljivo vidjeti kako će se u ovako bitnoj utakmici postaviti Zola i njegovi momci, s obzirom na kvotu 3.6, ja trpam na njih. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120986 Lee Mason nam sudi protiv Ville.. Dobar sudac. Sudio nam je u ligi kad smo izgubili od QPR-a 1:0 i kad smo tukli Readinga 4:2, te u Liga Kupu kad smo tukli Uniteda 5:4. Ne sjećam se da nam je naštetio u tim utakmicama. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120987 Lepse je trece mesto, ali sta ako u doigravanju bude Partizan(CZV,Dinamo) - Chelsea? Ih bre Klicko,pa vec godinama je nemoguce da klubovi iz Engleske igraju protiv klubova sa ovih prostora u kvalifikacijama. Platini je to podelio na "Kvalifikacije za sampione" i "kvalfikacije za nesampione". Celsi bi mogao sa PSV-om,Metalistom,Pakos Fereirom,Fenerbahceom,Sosijedadom itd Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121006 http://www.youtube.com/watch?v=D2zkPEQrWro&feature=player_embedded Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121027 http://sportinfo.co.rs/geret-bejl-zeli-autorska-prava-na-svoje-proslavljanje-golova/ Bejl se osilio. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121041 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=05&dd=09&nav_id=712276 Mojes osvaja PL i Liga kup sa Junajtedom. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121046 Official: Everton confirm that David Moyes will leave the club at the end of the season Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121051 znalo se da ce im on biti novi menadzer a evo procitah da ce mu prvi zadatak biti da zadrzi Roneya u klubu. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121055 Kad je vec jedan booom odlazak SAF-a,nece nikom skoditi i drugi boooom i povratak JM-a medju Plavce :x Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121062 Rooney sranje ba , nije vise ni u TOP20 igraca , realno . Ne kontam foru? Moyes dobio ugovor na 6 godina. Kakav je sada pritisak na njemu... Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121066 Rooney sranje ba , nije vise ni u TOP20 igraca , realno . Ja stvarno nezz što ti želiš postići sa ovakvim postom, Rooney i dalje klasa, Pričajte što hoćete, mada ne vjerujem u odlazak istog iz ManU-a, Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121069 Znaci Moyes ce svoju posljednju utakmicu na klupi Evertona imati protiv Chelsea na Stamford Bridgeu...odlazak Moyesa ce mozda i dovesti do odlaska nekih igraca Evertona tu prije svega mislim na Bainesa i Fellainia.Ali ono sto je sigurno je da ce nekako sljedece sezone biti neobicno bez Fergusona.Njegovim odlaskom United ce mnogo toga izgubiti on im je znacio vise od bilo koga i upravo je on bio ta njihova prednost u odnosu na druge bez obzira sto su u pojedinim sezonama imali ekipu koja je imala manji kvalitet od ostalih.27 godina je ogroman period i nije lako ostati u jednom klubu kao trener toliki period ali je to period koji ekipi donosi stabilnost i određeni stil.Npr mi smo pod vodstvom Mourinha poceli stvarati svoj stil igre po cemu smo bili poznati i Mourinhovim odlaskom to je se prekinilo i od tada mi jednostavno "lutamo" i trazimo sebe sa promjenama trenera ali stil se ne moze stvoriti preko noci.Dok je United sve ove godine imao covjeka na klupi koji je imao sve konce u svojim rukama i kada United dovodi novog igraca samo ga Ferguson uklopi u taj svoj sistem,dok mi iz sezone u sezonu mijenjamo trenere i nemamo provjeren sistem zato je nama teze da pronađemo dobra pojacanja koja ce se uklopiti.Dok smo mi trazili nove trenere,za to vrijeme Manchester je usavrsavao svoj stil i sistem sa Fergusonom,i zato mozemo biti i prezadovoljni na to koliko smo ucinii proteklih godina s obzirom koliko smo promjena imali.Moyes ce sigurno dobiti vrijeme koje mu je potrebno da bi usmjerio ekipu u svom pravcu i nevjerujem da ce nakon jedne ili dvije neuspjesne sezone dobiti otkaz.Tako da u slucaju da nama dođe Mourinho imacemo najboljeg i najuspjesnijeg trenera u ligi ne kazem da su ostali losi al treba biti realan.U engleskoj ligi od sljedece sezone krece novo racunanje vremena a to novo vrijeme zapocinje odlaskom Fergusona.Sada se postavlja pitanje ko ce se najbolje snaci u tom novom vremenu i Abramovic sada treba da povuce jedan dugorocni potez i dovede na klupu Chelsea covjeka kojem ce dati vrijeme i prostor kako bi uspio nametnuti stabilnost i kontinuitet jer dok smo mi u posljednih 10-15 minuta utakmica gubili bodove Manchester je u to vriijeme dobijao utakmice i to je dokaz bodovna razlika na tabeli.Samo se nadam da ce Chelsea biti taj klub koji ce u sljedecim sezonama postaviti svoj ritam... Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121072 sigurno će sa sobom povuć i kojeg igrača, nagađam da bi tu Baines mogao bit pošto je Evra već u godinama, a ima još tu dosta zanimljivih igrača, u svkaom slućaju bit će zanimljivo u Unitedu ovo ljeto, jako zanimljivo, vjerojatno pvi put nakon dolaska šeika da će u crvenom djelu manchestera bit zanimljivije :) Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121075 Jel dobio Mojes nekad nas na SB?Ja mislim da nije. Ja otkad znam za Everton,oni jednu jedinu veliku utakmicu u gostima nisu dobili.Doduse,uzese Junajtedu titulu sa 4:4 prosle sezone. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121077 jebote al fascinantno je kako to u unitedu rade, imali su managera 20 i kusur godina i maltene isti dan su nasloi novog managera nakon što je sadašnji najavio ostavku, i opet će taj manager bit tu par godina, sigurno će dobit priliku 2-3 godine (osim ako nešto kardinalno ne zasere). Doslovno im je treblo manje sati za nać novog dugogodišnjeg managera nego što je Chelsea promjenio "privremenih" u Romanovoj eri... Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121078 Ma pripremalo se to mesecima unazad.Pa nije Ferguson pre 3 dana odlucio da ode. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.