Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

jeste li znali da je Manchester United jedina ekipa koja nema nijednog crvenog kartona u sezoni?

Ma to je postala normala...vise se i ne cudim takvim podacima.United u ekipi ima nekoliko klasicni seljacina koji su nekoliko puta ove sezone zasluzili crveni karton,a Ferdinand je najgori,on glumi neku moralnu velicinu i gospodina a inace je obicni provokator i nula od covjeka.

jeste li znali da je Manchester United jedina ekipa koja nema nijednog crvenog kartona u sezoni?

Hajooooj samo cekam iducu sezonu,pa da Mou postavi ekipicu,pa pozeljece da dobiju crveni da bjeze sa terena samo cekajte kazem vam  B-)

Vlasnik QPR-a se razocarao u fudbal...

"Što se mene tiče sve je bilo gotovo čak i prije Readinga. Učite iz prošlosti i nažalost možete učiti samo na teži način. Fokusirali smo se na novi trening centar, novi stadion i ekipu", rekao je Fernandes te je dodao:

"Mislim da me više neće iskorištavati. Sam sam sebi dozvolio da me iskoriste, ali to je moj izbor. Agenti i igrači žele da se izbore za što bolje ugovore, ali niko me više neće 'vozati'. Nije bilo lako ubijediti Bosingwu da dođe u QPR. Nije bilo lako dovesti i najboljeg brazilskog golmana, Julia Cesara iz Intera.

"Vidio sam dijelove fudbala koje ga čine jako nemoralnim. Možda je to malo preoštra riječ, ali ovi ljudi bi prodali svoju baku za cilj", zaključio je Indijac.

3.ARSENAL(67,+31 gol razlika):Vigan,Njukasl,

4.CELSI(65,+33 gol razlika):Man J,Totenhem,A.Vila,Everton

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.TOTENHEM(65,+18):Celsi,Stouk,Sanderlend

Kako sitni detalji mogu mnogo da uticu na ovu trku.

Totenhem je u finisu dao gol Sotonu i uzeo bod Viganu,mi smo u 97.minutu izgubili dva boda u Liverpulu...

• Autor

3.ARSENAL(67,+31 gol razlika):Vigan,Njukasl,

4.CELSI(65,+33 gol razlika):Man J,Totenhem,A.Vila,Everton

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kako sitni detalji mogu mnogo da uticu na ovu trku.

Totenhem je u finisu dao gol Sotonu i uzeo bod Viganu,mi smo u 97.minutu izgubili dva boda u Liverpulu...

Pa normalno da smo izgubili dva boda u L'poolu. To bi mogao biti i prelomni trenutak ove cijele priče, ali važno je da neki govore kako "Chelsea igra dobro uz Beniteza".

jebo ja njima mater liverpoolsku igram oba daju ili da liverpool pobjeđuje i normalno oni odirgali jedino kako kako meni nepaše 0-0 (ajd još da je everton dobio 1-0 nebi mi bilo tolko žao) i odma prvi par na listićima ode u pičku materinu koja če sad zanimljivost bit gledat ostala događanja ?!?  jebo mu pas masters

3.CELSI(68,+34 gol razlika):Totenhem,A.Vila,Everton

4.ARSENAL(67,+31 gol razlika):Vigan,Njukasl,

Neverovatno bitna pobeda na OT,reklo bi se,vredna plasmana u Ligu Sampiona.

U sredu cekamo Totenhem na SB i pobedom resavamo sve 2 kola pre kraja a remijem smo i dalje u mnogo boljoj situaciji od Totenhema.

Moram da pohvalim ekipu za rezultate u zavrsnici,imali smo tezak raspored i imamo do kraja,ali sada smo u odlicnoj poziciji.

• Autor

lijepo je pogledati tablicu.
941790_483558338383841_1174354575_n.jpg

I uz to najbolja forma:

Statistički gledano u posljednjih pet utakmica Premiershipa Plavci su ubjedljivo u najboljoj formi bez iti jednog poraza uz čak četiri pobjede i jedan remi.

wAlMjA7.gif

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.