4. maj 2013.13 god. comment_119854 jeste li znali da je Manchester United jedina ekipa koja nema nijednog crvenog kartona u sezoni? Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119865 jeste li znali da je Manchester United jedina ekipa koja nema nijednog crvenog kartona u sezoni? Ma to je postala normala...vise se i ne cudim takvim podacima.United u ekipi ima nekoliko klasicni seljacina koji su nekoliko puta ove sezone zasluzili crveni karton,a Ferdinand je najgori,on glumi neku moralnu velicinu i gospodina a inace je obicni provokator i nula od covjeka. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119892 jeste li znali da je Manchester United jedina ekipa koja nema nijednog crvenog kartona u sezoni? Hajooooj samo cekam iducu sezonu,pa da Mou postavi ekipicu,pa pozeljece da dobiju crveni da bjeze sa terena samo cekajte kazem vam B-) Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119893 Vlasnik QPR-a se razocarao u fudbal... "Što se mene tiče sve je bilo gotovo čak i prije Readinga. Učite iz prošlosti i nažalost možete učiti samo na teži način. Fokusirali smo se na novi trening centar, novi stadion i ekipu", rekao je Fernandes te je dodao: "Mislim da me više neće iskorištavati. Sam sam sebi dozvolio da me iskoriste, ali to je moj izbor. Agenti i igrači žele da se izbore za što bolje ugovore, ali niko me više neće 'vozati'. Nije bilo lako ubijediti Bosingwu da dođe u QPR. Nije bilo lako dovesti i najboljeg brazilskog golmana, Julia Cesara iz Intera. "Vidio sam dijelove fudbala koje ga čine jako nemoralnim. Možda je to malo preoštra riječ, ali ovi ljudi bi prodali svoju baku za cilj", zaključio je Indijac. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119895 Hull city izborio ulazak u PL. ZOlin Watford igrace u play-offu protiv Leicestera. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119909 I jebem ti glupog Balea. Jest nas'o kad ce zabit a ovi levati nisu mogli izdrzat jos 5 minuta. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119917 Bale ponovo spasitelj Spursa pa dokle vise ? Arsenal u 40.sekundi poveo protiv QPR-a . Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119963 3.ARSENAL(67,+31 gol razlika):Vigan,Njukasl, 4.CELSI(65,+33 gol razlika):Man J,Totenhem,A.Vila,Everton ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5.TOTENHEM(65,+18):Celsi,Stouk,Sanderlend Kako sitni detalji mogu mnogo da uticu na ovu trku. Totenhem je u finisu dao gol Sotonu i uzeo bod Viganu,mi smo u 97.minutu izgubili dva boda u Liverpulu... Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119971 Zijaniš sutra i onda bi protiv Spudsa bila tekma na nož. A nešto mi ovakav Chelsea ne ulijeva povjerenje... Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119977 Tu si 100% upravu. Ako se zijani sutra, zijanit će se i u Srijedu. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119987 Wigan ce otkinut arsenalu bodove. Arsenal ko kurac igra a ovi kad navale navale :)) Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_119990 Na to i ja računam...Wigan je u zadnjem djelu sezone ko lik pod speedom na techno partyu :D Prijavi
5. maj 2013.13 god. Autor comment_120009 3.ARSENAL(67,+31 gol razlika):Vigan,Njukasl, 4.CELSI(65,+33 gol razlika):Man J,Totenhem,A.Vila,Everton ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5.TOTENHEM(65,+18):Celsi,Stouk,Sanderlend Kako sitni detalji mogu mnogo da uticu na ovu trku. Totenhem je u finisu dao gol Sotonu i uzeo bod Viganu,mi smo u 97.minutu izgubili dva boda u Liverpulu... Pa normalno da smo izgubili dva boda u L'poolu. To bi mogao biti i prelomni trenutak ove cijele priče, ali važno je da neki govore kako "Chelsea igra dobro uz Beniteza". Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120014 Ovaj Wigan svake godine 30 kola ispada iz lige, i zadnjih 7+1 spasu guzice.... Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120056 jebo ja njima mater liverpoolsku igram oba daju ili da liverpool pobjeđuje i normalno oni odirgali jedino kako kako meni nepaše 0-0 (ajd još da je everton dobio 1-0 nebi mi bilo tolko žao) i odma prvi par na listićima ode u pičku materinu koja če sad zanimljivost bit gledat ostala događanja ?!? jebo mu pas masters Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120083 jebo me pas ako nismo svaki put ove sezone iskarali ovaj Gaychester poštenski Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120084 3.CELSI(68,+34 gol razlika):Totenhem,A.Vila,Everton 4.ARSENAL(67,+31 gol razlika):Vigan,Njukasl, ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5.TOTENHEM(65,+18):Celsi,Stouk,Sanderlend Neverovatno bitna pobeda na OT,reklo bi se,vredna plasmana u Ligu Sampiona. U sredu cekamo Totenhem na SB i pobedom resavamo sve 2 kola pre kraja a remijem smo i dalje u mnogo boljoj situaciji od Totenhema. Moram da pohvalim ekipu za rezultate u zavrsnici,imali smo tezak raspored i imamo do kraja,ali sada smo u odlicnoj poziciji. Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120136 ironija man utd čitavu sezonu nije dobio crvenog kartona ... i onda im ga protiv chelsea dadne howard webb Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120138 ironija man utd čitavu sezonu nije dobio crvenog kartona ... i onda im ga protiv chelsea dadne howard webb ko ce kome ako nece svoj svome.. Prijavi
5. maj 2013.13 god. Autor comment_120142 lijepo je pogledati tablicu. I uz to najbolja forma: Statistički gledano u posljednjih pet utakmica Premiershipa Plavci su ubjedljivo u najboljoj formi bez iti jednog poraza uz čak četiri pobjede i jedan remi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.