Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ma pripremalo se to mesecima unazad.Pa nije Ferguson pre 3 dana odlucio da ode.

Slažem se sa ovim. Vjerujem da su oni to sve planirali već duže vrijeme, a Ferguson je samo tražio svog nasljednika to vrijeme.

945145_626445577395662_1440025958_n.jpg

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Napravit će Moyes dobar posao sa Mančom. Možda ne u prvoj sezoni, ali hoće.

Normalno, svakom rivalu je drago da Ferguson više nije njihov manager.

Isti, ništa se nije promjenio, samo boja kose. Oči iste, faca ista. Ista osoba 100%...

samo je malo dobio crvenilo od viskija i od vina,ali vecih promena nema :D

Moyes ce za transfere dobiti oko €60m.

Cure tracevi da bi Pellegrini mogao preuzeti City ovog ljeta nezavisno od toga da li ce Mancini uzeti danas FA kup ili ne.

Alan Pardew krivi vlasnika N'castlea, Mikea Ashleyja za losu sezonu. Mukica.

Danas je ispisana istorija. Lamps je to uradio na svoj nacin, ali i Wigan. Prvi trofej u istoriji ovog kluba, potpuno zasluzeno. Swansea je uradio istu stvar. McManaman je neko ko ce se tesko zadrzati u ovom klubu dogodine. Danas je bio odlican u jednoj velikoj utakmici. Opet kazem, nadam se da ce Roberto Martinez sada preuzeti Everton i dokazati se. S njim bi sigurno krenuo i McManaman koji je i navijac tog kluba, a prosao je i kroz njihovu akademiju. Volim ovaj FA kup nenormalno.

Najveći uspjeh ikad za Wigan, taj mali klub iz ragbijaškog grada koji jedva uspijeva prodati ulaznice za svoje utakmice. Ovo što su večeras napravili pamtiće za sva vremena. 

Gospodin Roberto Martinez mi je rezervna opcija, ako nešto iskrsne pa ne uspijemo dovesti Josea. Menadžerčina !

gledao sam isecak samo onaj McManaman je lud,setao ih je u par situacija kao male majmuncice. Ovaj City stvarno ne zna da igra velike meceve,osim protiv nas i Uniteda, pogledajte ovo,pogledajte LS, koliki milioni su utroseni,a rezultata nigde. Bravo za Wigan,danas veliki dan na ostrvu za nekoliko ekipa :) Zasto je Ostrvo mesto gde se igra najjaci fudbal,upravo zbog ovakvih stvari. Bravo za Wigan,sve pohvale.

Wigan, Swansea i Birmingham imaju trofej u zadnjih 8 godina. Pogodite ko nema ? :D

Hmmmmmmmm, naši crveni sugrađani možda? :D

Wigan Athletic Starting XI Cost: £11 million.

Gareth Barry Cost Man City: £12 million.

5 razloga zašto mi je Wigan uljepšao dan:

1. Bili su totalni autsajderi, a za takve uglavnom navijam

2. City je klub nafuranih, sebičnih, pretplaćenih, krkanski-nastrojenih zvijezda

3. Mancini, čovjek koji je prije par mjeseci izjavio da je trenutno najbolji trener u Engleskoj. Čovjek koji misli da je veliki trener ako Džeku koristi kao džokera

4. City uopšte nije zaslužio titulu. Imali su najlakši put do finala, samo smo im mi stali na put i provukli su se nekako.

5. Historijski uspjeh Wigana.

svi znamo da je city ovakav jer nema pravog treneea, da dodje iole jaci oni bi gazili, zarili i palili engleskom, tako da sam ja da sracini ostane jos dugo, bolje za nas i za sve

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Treba ih se pazit nagodinu ako im dođe Pellegrini

Imao je vec Pellegrini FM tim, pa je bio samo drugi ;)

Nije sve ni u treneru. Treba 11 nafuranih, preplacenih i razmazenih egocentrika uklopiiti u sablon, podrediti timu... Koliko god da su individualno dobri, polovina igraca City-a ima problem s tim da igra za onog drugog. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.