29. april 2013.13 god. comment_119128 koja budala stavi Caricka prije bih tu stavio Yayu Tourea. Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119133 Ne igra Yaya ove sezone kao prosle, podbacio je kao i Silva, kao i citav City. Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119163 Dobar je Carrick treba se covjek pratit malo. Meni ne ide u glavu De Gea. Cech, Begovic,i Mignolet su po meni bolji ove sezone. Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119168 Joey Barton o QPR-u... "Ne mogu da vjerujem da je QPR upravo ispao i da Bosingwa sa osmjehom ide ka tunelu! Sramotno. Pokaži malo stida čovječe...", napisao je Barton te je dodao: "Žao mi je zbog kluba. Mnogo je dr*adžija među igračima. Sve ih je doveo Hughes. Ima dobrih momaka, ali to nije dovoljno. Previše je crva". Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119172 Barton zaboravio da je on još uvijek igrač tog kluba i da je i on drkadžija. Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119180 Da l je moguce da nam Webb opet sudi protiv Uniteda #-o Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119187 Da l je moguce da nam Webb opet sudi protiv Uniteda #-o Ma jebemu vise mater i njemu i FA-u...jos samo fali da nas ponovo pokrade pa onda nek nam sudi sljedece sezone svakog cetvrtka. Jos nek stave Clattenburga za linijskog sudiju i to je to.Ako ovako nastave mozda ce nam Ovrebo suditi protiv Tottenhama. Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119190 pa zar nije webb išo u drugu ligu sudit Ma jest,ali se exkluzivno vraca da bi nama sudio. Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119217 Villa utrala macke,Benteke trojku utrpao na kraju 6-1.... Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119227 Moraju trpat po 5 razlike jer znaju da ce brzo protiv nas gdje ce se tih 6-1 vratiti na 0 .D EDIT: Mogao bi i newcastle ispassti jbt.. Zadnju igraju protiv arsenala, ovima ce trebati pobjeda za prolaz a wigan ako krene pobjede redat uhh.. Mogla bi tekma Newcastle - Arsenal biti ( borba za opstanak t borba za lp ) Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119282 05.05.(nedelja) igramo protiv Man. Uniteda a vec 08.05 igramo protiv Tottenhama tako da bice jebeno.Iz ove dvije utakmice moramo uzeti minimalno 4 boda jer u suprotnom bi zakomplicirali situaciju.Ja smatram da mi imamo i snagu i kvalitet da uzmemo i svih 6 bodova ali uvijek postoji ono ali... Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119437 Ukoliko Tottenham proda Balea planiraju dovesti hulka kao zamjenu za njega. Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119452 Ukoliko Tottenham proda Balea planiraju dovesti hulka kao zamjenu za njega. SAF bi navodno Balea te bi mogao ponudit novce+ Nania ili Andersona, ili nekog trećeg nemogu se sjetit o kome se pričalo al mislim chicharito, novac + Nani mi se čini dobra opcija, zamisli onda da povuku još jedan pametan potez pa ga odma pošalju u Zenit za pare i Hulka, koji je igrom slućaja bio najbolji baš pod AVB-om Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119515 SAF bi navodno Balea te bi mogao ponudit nove+ Nania ili Andersona, ili nekog trećeg nemogu se sjetit o kome se pričlo al mislim chicharito, novac + Nani mi se čini dobra opcija, zamisli onda da povuku još jedna pametan potez pa ga odma pošalju u Zenit za pare i Hulka, koji je igrom slućaja bio najbolji baš pod AVB-om Sta si ti pio nocas :-? Prijavi
3. maj 2013.13 god. comment_119735 Sutra ponovo pratiti nase komsije koje nemaju bas nesto tezak posao.Tottenham igra protiv Southamptona na svom White Hart Laneu od 16:00h,dok Arsenal gostuje kod vec spakovanog QPR-a od 18:30h.Realno ni Southampton ni QPR nemaju nekog motiva za ove utakmice tako da bi Arsenal i Tottenham mogli doci do laganih pobijeda.Tako da bi i remi nekog od nasih rivala bio premija za nas,ja sam na kladionici igrao na Tottenham i Arsenal pa i ako izgubim na kladionici nece mi biti bas puno krivo.. Prijavi
3. maj 2013.13 god. comment_119765 cime se provaljuju liverpulovci jos jedan napisao komentar Hendo institucija a Lampard u ovoj sezoni vise dao golova nego Henderson u citavoj karijeri,nebranim Mancester Utd ali bar nek sute daleko je Liverpol od konkurenta njima a i ostalim klubovima. Prijavi
3. maj 2013.13 god. comment_119804 http://sportinfo.co.rs/van-persi-po-navici-greskom-pre-utakmice-krenuo-u-svlacionicu-arsenala-video Persie promasio svlacionicu. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.