Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ne igra Yaya ove sezone kao prosle, podbacio je kao i Silva, kao i citav City.

Dobar je Carrick treba se covjek pratit malo.

Meni ne ide u glavu De Gea.

Cech, Begovic,i Mignolet  su po meni bolji ove sezone.

Joey Barton o QPR-u...

"Ne mogu da vjerujem da je QPR upravo ispao i da Bosingwa sa osmjehom ide ka tunelu! Sramotno. Pokaži malo stida čovječe...", napisao je Barton te je dodao:

"Žao mi je zbog kluba. Mnogo je dr*adžija među igračima. Sve ih je doveo Hughes. Ima dobrih momaka, ali to nije dovoljno. Previše je crva".

Da l je moguce da nam Webb opet sudi protiv Uniteda #-o

Ma jebemu vise mater i njemu i FA-u...jos samo fali da nas ponovo pokrade pa onda nek nam sudi sljedece sezone svakog cetvrtka.

Jos nek stave Clattenburga za linijskog sudiju i to je to.Ako ovako nastave mozda ce nam Ovrebo suditi protiv Tottenhama.

Moraju trpat po 5 razlike jer znaju da ce brzo protiv nas gdje ce se tih 6-1 vratiti na 0 .D

EDIT:

Mogao bi i newcastle ispassti jbt.. Zadnju igraju protiv arsenala, ovima ce trebati pobjeda za prolaz a wigan ako krene pobjede redat uhh.. Mogla bi tekma Newcastle - Arsenal biti ( borba za opstanak t borba za lp )

05.05.(nedelja) igramo protiv Man. Uniteda a vec 08.05 igramo protiv Tottenhama tako da bice jebeno.Iz ove dvije utakmice moramo uzeti minimalno 4 boda jer u suprotnom bi zakomplicirali situaciju.Ja smatram da mi imamo i snagu i kvalitet da uzmemo i svih 6 bodova ali uvijek postoji ono ali...

Ukoliko Tottenham proda Balea planiraju dovesti hulka kao zamjenu za njega.

SAF bi navodno Balea te bi mogao ponudit novce+ Nania ili Andersona, ili nekog trećeg nemogu se sjetit o kome se pričalo al mislim chicharito, novac + Nani mi se čini dobra opcija, zamisli onda da povuku još jedan pametan potez pa ga odma pošalju u Zenit za pare i Hulka, koji je igrom slućaja bio najbolji baš pod AVB-om

SAF bi navodno Balea te bi mogao ponudit nove+ Nania ili Andersona, ili nekog trećeg nemogu se sjetit o kome se pričlo al mislim chicharito, novac + Nani mi se čini dobra opcija, zamisli onda da povuku još jedna pametan potez pa ga odma pošalju u Zenit za pare i Hulka, koji je igrom slućaja bio najbolji baš pod AVB-om

Sta si ti pio nocas :-?

Sutra ponovo pratiti nase komsije koje nemaju bas nesto tezak posao.Tottenham igra protiv Southamptona na svom White Hart Laneu od 16:00h,dok Arsenal gostuje kod vec spakovanog QPR-a od 18:30h.Realno ni Southampton ni QPR nemaju nekog motiva za ove utakmice tako da bi Arsenal i Tottenham mogli doci do laganih pobijeda.Tako da bi i remi nekog od nasih rivala bio premija za nas,ja sam na kladionici igrao na Tottenham i Arsenal pa i ako izgubim na kladionici nece mi biti bas puno krivo..

cime se provaljuju liverpulovci jos jedan napisao komentar Hendo institucija a Lampard u ovoj sezoni vise dao golova nego Henderson u citavoj karijeri,nebranim Mancester Utd ali bar nek sute daleko je Liverpol od konkurenta njima a i ostalim klubovima.

390592_508746712523069_285809145_n.png

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.