8. maj 2013.13 god. comment_120633 Koja bi tragedija bila da gledamo duel FSW-a i Josea sljedeće sezone a da je ovaj prvi na našoj klupi. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120635 Koja bi tragedija bila da gledamo duel FSW-a i Josea sljedeće sezone a da je ovaj prvi na našoj klupi. Wajz ne seri. A ja nesto ne verujem da ce se treneri bas otimati da popune SAF-ove cipele... Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120643 Mislim da se proizvođači žvaka ipak najviše hvataju za glavu. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120645 ma bez veze, baš mi je žao što je otišao, mislim da je i Mou žao, mislim da se tom dvoboju svaki pravi ljubitelj nogometa veselio, ma na kojoj strani bio, šteta bez SAF-a t rivalstvo neće biti isto.. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120647 Ali ovaj covek je zaista cudo nad cudima. Ja se nisam ni rodio kad je preuzeo MU,pa onda obdaniste,pa sam tek saznao sta je fudbal,pa sam tek saznao sta je Mancester Junajted,pa sam zavrsio osnovnu skolu,zavrsio srednju, zavrsio fakultet,a on jos uvek vodio Mancester Junajted. Koliko puta sam razmisljao o tome i smejao se,on vodi MU vise nego sto ja imam godina zivota.I sta da pricas dalje... Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120649 BBC Sporf â€@BBCSporf8 May BREAKING: In honour of Sir Alex Ferguson retiring, all Premier League clubs will play an additional 5 minutes of added time this weekend. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120651 Stetaa, nadao sam se gledato duele njega i Mourinha. Odlazi jedan od 3 najveca trenera ikada i ManU sigurno nece biti isti kao sto je bio sa njim u to sam uvjeren. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120652 Chelsea FC â€@chelseafc1h All at #CFC would like to wish Sir Alex Ferguson the very best in his retirement. He has been a fantastic adversary over 26 years. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120657 nece Mancester Utd biti nimalo lahko bez Fergusona,on je njima bio najveci oslonac u klubu a naredni trener koji dodje donijece neki svoj stil a svi znamo da u Mancester Utd ima stariji igraca koji su dugo bili uz Fergusona i trebat ce im dosta vremena da se prilagode novom treneru,uz to stariji i iskusni igraci poput Ferdinanda,Evre,Evansa,Scolsa,Gigsa pa donekle i Caricka su navikli na Fergusona a spominje se i odlazak Roneya tako da ce biti burno u Mancester Utd ovo ljeto,sto se mene tice Moyes nek im bude trener nece biti nikakav problem ali ako bude Mourinho nece nam nimalo biti lahko,u tom slucaju bolje onda da je Ferguson jos ostao na klupi. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120663 Jebena situacija...nakon posljednjeg kola engleske lige i Man. Utd. i Chelsea ostaju bez trenera.Tako da bice zanimljivo vidit ko ce te dvije pozicije popunit.Mourinho nije iskljucen ni da preuzme Chelsea ni United,tako da sve je moguce,samo sto bi Mourinho u slucaju da preuzme United pogazio sve svoje izjave da mu je Chelsea u srcu.Ovaj prelazni rok ce biti extra zanimljiv i sto se tice trenera ali i igraca.Mislim da ce Chelsea biti jedan od glavnih aktera ovog prelaznog roka sa najmanje dvije bombe(trener+neki skupocjeni igrac). Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120664 David Moyes je vrhunski trener i ako ode u ManU bit će to sjajan posao. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120669 Michael Essien â€@MichaelEssien1h Sir Alex. A legend and one of the greatest managers ever. Good luck in your retirement. #respect Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120677 Neke od legendarnih Fergusonovih izjava: O Rajanu Gigsu: „Sećam se kada sam ga prvi put video. Imao je 13 godina i trčkarao je unaokolo kao koker španijel koji juri papir na vetru.“ O Gariju Nevilu: „Da je samo nekoliko centrimetara viši, bio bi najbolji centarhalf u Britaniji. Otac mu i nije toliko nizak, te bih ja proverio mlekadžiju za svaki slučaj.“ O Polu Insu: „Volim da kažem o igračima koji su na vrhuncu svoje forme da mogu u papučama da se popnu na vrh Mont Everesta. Takav je upravo bio on.“ O senzacionalnoj tituli Lige šampiona iz 1999. godine: „Ne verujem. Ne mogu da poverujem. Fudbal. Prokletstvo.“ O kritikama na račun Verona: „Samo napred. Uopšte neću je***o da se raspravljam sa vama. On je je***o strašan fudbaler, a vi ste svi je***i idioti!“ O Liverpulu: „Moj najveći izazov nije ovo što se trenutno dešava, već je to što sam Liverpul izbacio iz koloseka. I to slobodno objavite.“ O incidentu sa Bekamom: „Bio je to strašan incident. Da sam milion puta pokušavao da ga udarim, ne bih u tome uspeo.“ O Filipu Inzagiju: „Taj momak mora da je rođen u ofsajdu.“ O Arsenu Vengeru: „Kažu da je inteligentan čovek, zar ne? Govori pet jezika? Pa i ja znam dečka iz Obale Slonovače koji govori pet jezika.“ O Rafi Benitezu: „On je jedan ljutit čovek. Mora da je poremećen iz nekog razloga. Sav taj bes i otrov se mora ukloniti iz njegove krvi, jer to što on priča su apsolutne gluposti.“ O 'Old Trafordu': „Publika je bila apsolutno mrtva! Bilo je kao na sahrani.“ O Mančester Sitiju: „To je mali klub, sa malim mentalitetom. Samo govore i misle o Mančester Junajtedu, oni su kao bučne komšije. Sve što treba da uradite je da nastavite normalno, pojačate telvizor i ignorišete ih.“ O Runijevom zahtevu za transfer: „Ponekad vidite kravu na livadi i pomislite kako je ta krava bolja od one koju imate u svom dvorištu. Ali stvari nisu baš uvek takve, zar ne?“ O Ronaldu pre nego što je prodat Realu: „Zar mislite da bih ga prodao toj rulji. Nema šanse. Njima ne bih prodao ni virus.“ O 19. tituli: „Nije toliko važno što smo nadmašili Liverpul. Bitno je da smo postali prvi u zemlji po broju osvojenih titula.“ O 20. tituli: Pogledajte me sad – danas sam vratio deset godina života! Nikakve pilile ne mogu ovo da nadmaše!“ Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120679 Nekako mi bolje u izvornom obliku zvuče te izjave, ovako kad prevedu malo mi smiješno izgleda. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120686 Moyes je 95% novi trener Uniteda. Svako ko ima twitter neka prati lika po imenu: Indykaila News. Strasan lik. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120689 I want to visit Stamford Bridge one day to see Chelsea play David moyes is the new Manchester United manager !! Good news or bad news for us ?? <AS10> Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120690 ovo je jako zanimljivo http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2321170/Alex-Ferguson-retires-David-Moyes-replace-Manchester-United-directors-reject-Jose-Mourinho.html Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120693 Vrijednosti dionica Uniteda pocele naglo padati, dosad vec pale za 5% sto bi finansijski moglo negativno uticati na njih. P.s. Posto je izvjesno da Moyes ide, a Wigan bi mogao lagano ispasti, volio bih da Martinez preuzme Everton. To bi mu bio korak naprijed u karijeri i imao bi vecu sansu i za dokazivanjem u Evropi. Pored Martineza, ja bih, da sam u upravi Evertona, momentalno krenuo po Nigela Edkinsa. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120713 Robbie Di Matteo je slobodan i vjerovatno će se htjeti angažirati naredne sezone, siguran sam da će na njega obratiti pažnju barem neka ekipa iz Premiershipa. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120718 Utakmica: 1497 Pobjeda: 893 Neriješenih: 337Poraza: 267 Procjenat pobjeda: 59,65% - 13 titula prvaka Engleske - 5 trofeja FA kupa - 4 trofeja Liga kupa - 10 engleskih Superkupova (FA Community Shield) - 2 Lige prvaka - 1 UEFA Kup pobjednika kupova - 3 internacionalna trofeja • Ukupno 38 osvojenih trofeja! - 10 puta biran za trenera sezone u Premier ligi! - 27 puta biran za trenera mjeseca u Premier ligi! - 1 put biran za trenera godine od strane UEFA-e! CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120727 Premier League â€@premierleague 8 May Chelsea are the only one of the Premier League’s ever-present clubs to have a winning record v Sir Alex Ferguson: W14 D15 L13 In your face ! Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120735 myplayertwin.com Zanimljiva stvar, mada je meni izbacilo Kerima Freia iz Fulhama sa 19% sličnosti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.