11. maj 2013.13 god. comment_121742 Ma ja ti kažem najveći problem su plaće, dečki lade jaja, imaju osiguran život i za unuke, a ne samo za sebe, igraju kad im se da, pa sve ti govori da Malouda ne odigra niti minute i dobije 3.2 Miliona funti ili eura Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121766 Al znaju odvratniji bit od Fergusonovih pulena. Ja što i njih ne mogu, mati draga.. Svaka čast Wiganu, ali i Martinezu, koji je pokazao da je odličan stručnjak. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121842 Pellegrini ce postati novi trener Cityja do kraja naredne sedmice. Provjereno. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121843 Kakvo jebeno ludilo u Championshipu, pa ovo nije normalnoooooooooooo Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121860 Pobeda Totenhema ipak.ПоÑлато Ñа C1505 кориÑтећи Тапаток 2 Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121865 Roney nije u pocetnoj postavi a nije ni na klupi to sve govori da ce on napustiti Mancester Utd,sto je jos vazno ovo je posljednja utakmica Alexa Fergusona na domacem terenu i u ovoj utakmici ce proslaviti titulu a Roneya nema a povrijedjen nije sto je potvrdio komentator na utakmici. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121870 Al' sam se uzeleo pehara PL,3 godine prodjose u pm.A i jos jedna ce najmanje. :-S Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121871 Zasto brate mislis da naredne sezone necemo uzeti PL? Imacemo velikog asa na klupi cime smo 30% jaci nego ove godine + cemo dovesti krstenog napadaca, vrlo vjerovatno. I ove sezone bismo bili u borbi za titulu do samog kraja da smo imali pravog spica. p.s. http://www.youtube.com/watch?v=JgUevnYJOvI Jebem li ti sve kakva ludnica, ovo nema nigdje! Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121886 [media] https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BWunDKQ5sTI[/media] [media] http://www.youtube.com/watch?v=YEM00kBdbfk[/media] Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121889 Ne,ne,kazem najmanje jos jedna:-)osvojili smo 2010. Do 2014.minimum cekamo.ПоÑлато Ñа C1505 кориÑтећи Тапаток 2 Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121909 Norwich rasturio Clarkeov WBA 4:0 i tom pobjedom potvrdio nastup u Premiershipu i naredne sezone. "It means everything to the club and now we can build on the future. I had a tough act to follow but we want to be like West Brom now and establish ourselves in this tough Premier League." - Chris Hughton Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122021 Hernandez scores after 38mins 26 seconds. Sir Alex Ferguson has won 38 trophies, in 26 glorious years MUFC Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122025 Ferguson sa 11 unucica. Inace drago mi je sto je Norwich ostao,skroz su mi simpaticna ekipa od kada su usli u Premijer ligu. Kanarinci :D Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122026 Hernandez scores after 38mins 26 seconds. Sir Alex Ferguson has won 38 trophies, in 26 glorious years MUFC Ma lažu, to je ko ono kad su scouseri pričali nešto za 96 i Hilsborough. Bulšit uglavnom, gol je pao u 38:19 Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122030 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g3BWL9aqblE#! JBT da se najezis,pa ja ne bi smeo od treme izaci iz tunela,kakav oprostaj,sjajno. Iako ne volim nista sto ima veze sa Unitedom jer su vodili uvek prljavu igru protiv nas,ovom coveku se mora odati ogromno priznanje,definitivno ce fudbal ostati u - zbog odlaska ovog coveka. Da se najezis. Prijavi
12. maj 2013.13 god. Autor comment_122045 Ferguson je živa legenda. Iako često zna biti lisica ne može mu se osporiti veličina. Danas sam se naježio kad je izlazio na travnjak. On, Beckham i Solskjaer su meni daleko najdraže figure Crvenih đavola. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122050 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g3BWL9aqblE#! Sve sto zelim je da nasi navijaci, za nekih 20 godina ovako isprate Mourinha. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_122071 Sve sto zelim je da nasi navijaci, za nekih 20 godina ovako isprate Mourinha. Za 20 godina bar 3 LS, 8 PL minimum 14 Fa cupa i :) Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122139 Scholes :"Players that I enjoy watching ? Juan Mata, Eden Hazard...Players who can beat a man without being flashy , effective players."[sky sports] Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122273 da rezimiramo ovu sezonu od premiershipa: mislia san da ce se city,chelsea i united borrit do kraja za naslov da ce everton,arsenal i kokoske zapet za ligu prvaka a da qpr i reading necee tako brzo ispast, mogu rec da je ovo jedna od najneizvjesnijih i najrazocaravajucih sezona Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122274 Za 20 godina bar 3 LS, 8 PL minimum 14 Fa cupa i :) 5 LS najmanje :D Prijavi
13. maj 2013.13 god. comment_122291 Moj osvrt na cijelu sezonu bar ono cega se sjecam..: 1.Man.United: Ove sezone pokazali da su daleko najkvalitetnija ekipa na otoku i prelagano uzeli titulu,bez neke velike borbe. Velika prednost im je bio strasan napad i veliki SAF-a.Ekipa koja je mnogo puta ove sezone gubila pa na kraju okretala rezultat u svoju korist.Na taj nacin pokazali svoje ambicije i karakter. Nikakvo iznenadjenje.Ovo smo navikli od njih. 2.Man.City: Od ekipe koja je rano ispala u LP,koja je ulozila toliko novca,od proslogodisnjeg prvaka Engleske se ipak ocekivali puno,puno vise.Po imenima su daleko ispred Uniteda ali su dosta ne uigrani i pod vodstvom smijesnog Mancinija nisu mogli vise. Sljedece sezone uz Pelegrinija ocekujem da ce voditi vecu bitku za prvo mjesto i bar prolazak grupne faze LP. 3.Chelsea: Mislim da ovdje nema potrebe za nekim specijalnim osvrtom.Svima je vec poznato kako je tekla nasa sezona.Do odlaska RDM je to bilo prihvatljivo a poslije znamo sta se izdesavalo. Uz Josea ocekujem da titula sljedece sezone stigne na SB. 4.Tottenham: AVB me pozitivno iznenadio.U pocetku su se mucili ali kasnije je on to sjajno sredio i stvorio odlicnu ekipu predvodjenu strasnim Baleom.Ako uspiju zadrzati Velsanina i Boas odradi jos jedan dobar prijelazni rok ocekujem ih ponovo u samom vrhu sljedece sezone. 5.Arsenal: Nekako su gurali ovu sezonu ali nije to ono sto je Arsenal pruzao ranijih godina.Ove sezone nisu imali neka posebna imena u timu,kao prosle sezone mocnog Persija.. Na ljeto moraju otvoriti kesu zele li ostati u vrhu sa gore pomenutim ekipama. 6.Everton: A sta drugo ocekivati od Moyesa.Strasan strucnjak koji je stvorio ekipu kojoj je malo falilo za LP.Mozda malo duza klupa i jedan klasicni spic igrac.Nazalost,Moyes odlazi na kraju sezone i slijedi im tezak period da uspiju zadrzati glavne igrace(Fellaini,Baines,Jelavic,..) 7.Liverpool: Ovoj ekipi da nije bilo Suareza vjerovatno bi bili prikovani vise dnu tabele nego li sredini.Pored Urugvajca i Gerrarda ja ne vidim nekog pojedinca koji bi trebao igrati za takav jedan klub.Rodgers je pokusao nesto uraditi kao u Swanseu ali i pritisak i nedostatak kvaliteta u redovima Redsa su ucinili svoje.Mozda,sljedece sezone uz par pojacanja izbore LE.. O ostalim ekipama nesto kasnije,kad uhvatim vremena. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.