14. maj 2013.13 god. comment_122332 Veceras Arsenal - Wigan ,, bit ce odlicna utakmica budite sigurni ! Za kladionicare oba daju gol i +2,5 :) Nadam se da ce Wigan otkinuti barem bod. Sjecam se prosle godine 1-2 pobjedio, a ja stavio 90 km na Arsenal .. e ako se tad nisam rokno necu nikad .. Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122334 Dis iz a futbol , but de futbol iz strenđ :D http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122335 Tuzan dan za Engleski nogomet. Veliki strucnjak odlazi..Kakva nepravda prema don Robertu ! Toliko toga je donio City a oni ga nakon par losih utakmica nogirali.. Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122345 danas lagano dvicu na Wigan :D kvota preko 7,vredi probati ;) Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122361 Al bi bio show kada bi Wigan veceras uspio uzeti barem bod...sljedece sezone tri glavna konkurenta za naslov Chelsea,Man.United i City ulaze u sezonu da novim menadzerima bice zanimljivo.Ja se sada najvise bojim Citya jer su oni igracki sigurno najjaca ekipa u Engleskoj i uz nekog trenera koji zna svoj posao oni bi mogli postati stvarno prejaki. Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122362 Bilo je pitanje vremena... http://www.mcfc.com/News/Club-news/2013/May/Club-statement-13-May-2013 Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122380 [media] http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2lPFeGW8_fw#![/media] Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122430 Evo, posto Wigan duva 4:1 sad je i sigurno da putuju u cvajtu aka championship. Da su uspjeli opstati, ovo bi im bila najjaca sezona u istoriji obzirom da su maznuli FA kup Cityju pred nosom. Mislim da ce i ovako biti zadovoljni, trofej je trofej, pogotvo sto je prvi. O ovome ce sanjariti dugo, pricace se price kako je ova generacija u klupske vitrine pune paucine stavila trofej. E sad, logicno je da i Martinez promjeni sredinu. Postavio je neke temelje ovom Wiganu, ostavio je ideju iza sebe kao i u Swanseaju, i vrijeme je da krene naprijed. Navijacu da preuzme Everton. Mnogo me interesuje kako bi se ponasao u vecem klubu i kako bi se nosio sa vecim ocekivanjima javnosti. P.S. Navodno, skauti LFC-a su pratili omalenog McManamana. Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122437 Bilo je i vreme da Wigan ispadne. Cast Martinezu i poslu koji radi ali dojadilo mi je da svake sezone gledam eipu koja 35 kola ispada iz lige, i na karaju izvuce dupe. Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122441 Ipak ce najvjerovatnije Arsenal u LP iako bi mi "draze" bilo da ide Tottenham. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122442 Ne može toliko puta zaredom upaliti, morao je jednom i taj Wiganov plan da propadne. Realno, ova skupina prosječnih igrača nema ni kvalitet za Premiership, te je pravo malo čudo kako ih je Martinez godinama uspijevao održati tu. Ne bih volio da ode u Everton, jer mi se nekako ne čini da bi on pasao tu. Njegov stil igre i filozofija potpuno se razlikuju od Moyesovog, a Moyes je ostavio ekipu koja igra i izgleda onako kako on to želi, što je sasvim logično. Mislim da bi prevelike promjene Martinez morao napraviti da bi ostavio vlastiti pečat u Evertonu, jedino ako se on kao trener ne bi htio promijeniti i početi igrati slično kao Moyes i njegov Everton. Al onda to ne bi više bilo to... Za Evertona mi je Neil Lennon iz Celtica, koji se već i spominjao da bi mogao doći na poziciju managera. Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122472 The Premier League confirmed on Tuesday night that Chelsea's home-and-away wins over their London rivals would not be used as a tie-breaker and that, instead, there would be a play-off for third place - with Âautomatic entry to the Champions League's group phase at stake. Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122473 The Premier League confirmed on Tuesday night that Chelsea's home-and-away wins over their London rivals would not be used as a tie-breaker and that, instead, there would be a play-off for third place - with Âautomatic entry to the Champions League's group phase at stake. moja pogreska, noc je nisan razmislja da chiba nas zeli iskoristit Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122484 Brajan Kid, drugi pomoćnik Manćinija u Sitiju, je večeras bio prilično usamljen na klupi nakon što je Manćini otpušten a i njegov prvi asistent je otišao sa njim Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122485 Ovo za play-off što je chiba stavio nije neka twitter ili fejsbuk pizdarija, nego je iz Mirrora. Valjda ako Arsenal dobije 2:1, a mi odigramo 0:0 trebao bi se igrati taj baraž. Glupost na kubik, pa bolje da kocku bacaju ko će biti treći. Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122487 Ako je istina, bilo bi dobro jos jednom nagutiti Arsenal. Ne mogu oni meda. Inace, dzaba se raspravljat o ovome dalje kad dobijamo Everton u nedjelju i to je to! :) Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122490 Ovo za play-off što je chiba stavio nije neka twitter ili fejsbuk pizdarija, nego je iz Mirrora. Valjda ako Arsenal dobije 2:1, a mi odigramo 0:0 trebao bi se igrati taj baraž. Glupost na kubik, pa bolje da kocku bacaju ko će biti treći.Jedno im baraž mater, pa gdje to ima logike? Zar nije jebeno logičnije da treći bude onaj ko je bolji u međusobnom duelu? Ovako nam samo dupli posao stvaraju, znaju da nad Arsenal ove sezone ni u snovima ne može dobiti.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122496 A vi kao mislite da ce Arsenal dobiti Newcastle. Ja se smijem kladiti da nece.. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122529 Jebo ih play-off da ih jebo play-off ! Cele sezone jurimo taj TOP 3 i direktan plasman u LS, i sad kad je konacno na dohvat ruke, oni resili da sviraju qrcu i menjaju pravila igre. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122534 Svejedno neće doći do tog jer se ti rezultati neće poklopiti. Prijavi
15. maj 2013.13 god. Autor comment_122546 Još jedno veliko trenersko ime bi moglo uletiti u cjelokupnu priču novih trenera u Engleskoj: http://www.klix.ba/sport/nogomet/werder-i-thomas-schaaf-nakon-14-godina-postigli-sporazumni-raskid-ugovora/130515050 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.