Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Veceras Arsenal - Wigan ,, bit ce odlicna utakmica budite sigurni ! Za kladionicare oba daju gol i +2,5 :)

Nadam se da ce Wigan otkinuti barem bod.

Sjecam se prosle godine 1-2 pobjedio, a ja stavio 90 km na Arsenal .. e ako se tad nisam rokno necu nikad .. 

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Tuzan dan za Engleski nogomet.
Veliki strucnjak odlazi..Kakva nepravda prema don Robertu ! Toliko toga je donio City a oni ga nakon par losih utakmica nogirali..

Al bi bio show kada bi Wigan veceras uspio uzeti barem bod...sljedece sezone tri glavna konkurenta za naslov Chelsea,Man.United i City ulaze u sezonu da novim menadzerima bice zanimljivo.Ja se sada najvise bojim Citya jer su oni igracki sigurno najjaca ekipa u Engleskoj i uz nekog trenera koji zna svoj posao oni bi mogli postati stvarno prejaki.

Evo, posto Wigan duva 4:1 sad je i sigurno da putuju u cvajtu aka championship. Da su uspjeli opstati, ovo bi im bila najjaca sezona u istoriji obzirom da su maznuli FA kup Cityju pred nosom. Mislim da ce i ovako biti zadovoljni, trofej je trofej, pogotvo sto je prvi. O ovome ce sanjariti dugo, pricace se price kako je ova generacija u klupske vitrine pune paucine stavila trofej.

E sad, logicno je da i Martinez promjeni sredinu. Postavio je neke temelje ovom Wiganu, ostavio je ideju iza sebe kao i u Swanseaju, i vrijeme je da krene naprijed. Navijacu da preuzme Everton. Mnogo me interesuje kako bi se ponasao u vecem klubu i kako bi se nosio sa vecim ocekivanjima javnosti.

P.S. Navodno, skauti LFC-a su pratili omalenog McManamana.

Bilo je i vreme da Wigan ispadne. Cast Martinezu i poslu koji radi ali dojadilo mi je da svake sezone gledam eipu koja 35 kola ispada iz lige, i na karaju izvuce dupe. 

Ipak ce najvjerovatnije Arsenal u LP iako bi mi "draze" bilo da ide Tottenham.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Ne može toliko puta zaredom upaliti, morao je jednom i taj Wiganov plan da propadne. Realno, ova skupina prosječnih igrača nema ni kvalitet za Premiership, te je pravo malo čudo kako ih je Martinez godinama uspijevao održati tu.

Ne bih volio da ode u Everton, jer mi se nekako ne čini da bi on pasao tu. Njegov stil igre i filozofija potpuno se razlikuju od Moyesovog, a Moyes je ostavio ekipu koja igra i izgleda onako kako on to želi, što je sasvim logično. Mislim da bi prevelike promjene Martinez morao napraviti da bi ostavio vlastiti pečat u Evertonu, jedino ako se on kao trener ne bi htio promijeniti i početi igrati slično kao Moyes i njegov Everton. Al onda to ne bi više bilo to... Za Evertona mi je Neil Lennon iz Celtica, koji se već i spominjao da bi mogao doći na poziciju managera.

The Premier League confirmed on Tuesday night that Chelsea's home-and-away wins over their London rivals would not be used as a tie-breaker and that, instead, there would be a play-off for third place - with ­automatic entry to the Champions League's group phase at stake.

moja pogreska, noc je nisan razmislja da chiba nas zeli iskoristit

945711_268500796628137_92706215_n.jpg

Brajan Kid, drugi pomoćnik Manćinija u Sitiju, je večeras bio prilično usamljen na klupi nakon što je Manćini otpušten a i njegov prvi asistent je otišao sa njim

Ovo za play-off što je chiba stavio nije neka twitter ili fejsbuk pizdarija, nego je iz Mirrora. Valjda ako Arsenal dobije 2:1, a mi odigramo 0:0 trebao bi se igrati taj baraž. Glupost na kubik, pa bolje da kocku bacaju ko će biti treći.

Ako je istina, bilo bi dobro jos jednom nagutiti Arsenal. Ne mogu oni meda.

Inace, dzaba se raspravljat o ovome dalje kad dobijamo Everton u nedjelju i to je to! :)

Ovo za play-off što je chiba stavio nije neka twitter ili fejsbuk pizdarija, nego je iz Mirrora. Valjda ako Arsenal dobije 2:1, a mi odigramo 0:0 trebao bi se igrati taj baraž. Glupost na kubik, pa bolje da kocku bacaju ko će biti treći.

Jedno im baraž mater, pa gdje to ima logike? Zar nije jebeno logičnije da treći bude onaj ko je bolji u međusobnom duelu? Ovako nam samo dupli posao stvaraju, znaju da nad Arsenal ove sezone ni u snovima ne može dobiti.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2

Jebo ih play-off da ih jebo play-off ! 

Cele sezone jurimo taj TOP 3 i direktan plasman u LS, i sad kad je konacno na dohvat ruke, oni resili da sviraju qrcu i menjaju pravila igre. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.