Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Znam da je samo priča, ali ostvari li se ovo nas nema nigdje iduće sezone. S ovom politikom postat ćemo prosječan klub čije navijačice svršavaju na Torresa, prosječnog igrača.

http://www.index.hr/sport/clanak/fergusonu-za-pojacanja-120-milijuna-funti-na-old-trafford-stizu-ronaldo-i-falcao/674364.aspx

Da, da... 

Mesec je napravljen od sira, Deda Mraz postoji, a Bermudski trougao je u stvari portal u drugu dimenziju... 

#-o

Koja je cijela priča s našim grbom i zvijezdicom?

Bio je na grbu od ove sezone, odnosno trebao biti, i onda samo se prestao koristiti?

to je meni bezveze, ako to ima Milan, Juventus, Real, zasto i Chelsea mora imati, uredu je kad se narucuje dres pa imas mogucnosti da ubacis sebi, ovako totalno beze

• Autor

Sad sam pisao na forumu sa unitedovcima kazu da je ovo gor laznjak. Tj nece mmijenjat grb

Ja sam na forum.hr našao. Skinuto s nekog navijačkog britanskog foruma.

Pojelo ga okruzenje, ta prica, ta ustajalost, zivot u proslosti i nemoc u sadasnjosti, kurcevita buducnost, kompleksi itd itd. Sve ga je to uguralo u masinu i sada ga drobi. Ako dozivi neuspjeh, vrlo je moguce da ce mu trebati par godina da se ocisti mentalno i dodje sebi.

NAJAVA - PREMIER LIGA

Manchester City – West Ham
subota 13:45
Čekićari ne mogu kazati da su riješili pitanje ostanka. Jako su blizu, pa im ogled na Etihadu neće biti posve beznačajan. Nemaju što izgubiti protiv Manchester Cityja koji je ogromni favorit, ali koji se znao poskliznuti ove sezone kad ga nije krasio pravi pristup. Kompletirana Mancinijeva družina nanizala je pet domaćih pobjeda ne primivši ni gola u toj seriji i trebat će joj nova tri boda kako bi sačuvala drugu poziciju koju dugo ugrožava Chelsea. West Ham ima samo tri gostujuće pobjede u cijeloj sezoni, iako je remi 0:0 s Liverpoolom upozorenje Građanima. Joe Cole trebao bi se vratiti u gostujuće redove.

Everton – Fulham
subota 16:00
Svaki bod do kraja sezone bit će vrijedan Evertonu koji nema pravo na pogrešku protiv Fulhama. Konkurencija za plasman u Ligu prvaka je žestoka, a Tofeesi ne stoje najbolje u tom društvu. Sve osim pobjede moglo bi biti kobno za snove Davida Moyesa i njegovih igrača koji su nanizali sedam utakmica bez poraza u 2013. godini na Goodison Parku, od toga četiri zaredom sa samo jednim primljenim golom. Fulham je u miru sredine poretka i pokušat će pomrsiti račune Everton kao i Tottenhamu sredinom trećeg mjeseca. Pokušat će to učiniti bez ozlijeđenog Damiena Duffa, ali s oporavljenim Mladenom Petrićem.

Southampton – West
Bromwich Albion
Sjajna proljetna forma Southampton je vinula daleko od zone ispadanja. Još tri boda praktički bi odnijela sve sumnje u ostanak, a poslije pobjeda protiv Manchester Cityja, Liverpoola i Chelseaja, West Bromwich Albion ne čini se kao prevelik zalogaj. Sveci su doživjeli tek jedan poraz na svojem stadionu u 2013. i imaju tri pobjede u pet posljednjih pet domaćih ogleda. WBA pak ima tek jednu gostujuću pobjedu u istom razdoblju. Gosti dolaze bez ikakvog pritiska jer su zacementirani u sredini tablice, ali i bez suspendiranog Mulumbua te ozlijeđenog Zoltana Gere te Thornea. Kod Southamptona trebao bi se vratiti Shaw.

Chelsea – Swansea
Dok se pokušava plasirati u finale Europske lige, Chelsea želi i obraniti treće mjesto u Premier ligi, ako ne i drugo. Benitezova momčad bila je nazaposlenija u cijeloj Europi u proteklom razdoblju, a raspored joj nije nimalo lagan do kraja prvenstva. Tri boda protiv Swanseaja su imperativ jer bi Bluese stavila u dobru poziciju da se na Stamford Bridgeu obračuna s Tottenhamom i Evertonom za Ligu prvaka. Kako se još vraćaju Ashley Cole i Gary Cahill, optimizma ne nedostaje u zapadnom Londonu. Velšani su u očiglednoj krizi, bez pobjede u 2013. u ligi u gostima, a jedna od rijetkih pozitivnih stvari bit će im povratak Taylora.

Wigan – Tottenham
Roberto Martinez i Andre Villas-Boas neće morati biti posebno inspirirani kako bi motivirali svoje momčadi za ovaj iznimno važan susret. Wigan se pokušava iščupati iz opasne zone, a bez tri boda moglo bi to postati nemoguća misija u posljednjim kolima. Wigan se hrabri s dvije uzastopne domaće pobjede, no ima mnogo problema s ozljedama (Ben Watson, Mike Politt, Albert Crusat, Ivan Ramis, Ryo Miyaichi). Gareth Bale trebao bi biti spreman za ovaj ogled i odatle Spursi crpe najveći optimizam. Aaron Lennon trebao bi se vratiti na desno krilo, a Jermaine Defoe u napad i Tottenham će biti favorit za svoju četvrtu pobjedu na pet posljednjih gostovanja.

Newcastle
– Liverpool
subota 18:30
Nekonzistentnost rezultata stajala je Liverpool borbe za četvrtu poziciju, a i Europska liga sve je dalje od Redsa kojima zbog toga prijeti gubitak Luisa Suareza. Vodeći strijelac prvenstva morat će preuzeti odgovoronost na sebe kako bi Liverpool izvukao pozitivan rezultat u Newcastleu. Svrake su pokvarile domaći učinak u derbiju sa Sunderlandom (0:3), kad je prekinut niz od četiri slavlja na St. James’ parku u Premier ligi. Newcastle ipak ulazi u samu završnicu prvenstva mnogo jači jer se očekuju povratci Santona i Coloccinija, a Liverpoolu će nedostajati Kelly, Borini, Allen i Sterling. Sve osim pobjede za Liverpool bi moglo biti prekid nadanja o plasmanu u Europu.

Stoke City – Norwich
Za razliku od prvog, u drugom dijelu sezone s Britannijese odnose bodovi redovito. Momčad Tonyja Pulisa od prijelaza u ovu godinu upisala je samo jednu, 2:1 pobjedu, protiv Readinga. Osim toga, četiri poraza i dva remija. Norwich je pretposljednji gost ove sezone na Britanniji i zato je Stokeu imperativ srušiti ga kako se ne bi potpuno zapetljao u borbu za ostanak, odnosno kako ga Wigan ne bi slučajno dostigao. Sudeći prema formi Kanarinaca, to neće biti prezahtjevan zadatak jer oni nemaju niti jednu pobjedu u gostima od prosinca. Veliki plus za goste trebao bi biti povratak vratara Johna Ruddyja, a za domaće Etheringtona i Wilsona.

Pogresno napisano vrijeme par utakmica...

Po meni United ide na pobedu i direktno nama pomaze bez neke namere.ali nam pomaze. Wigan ce otkinuti bodove Totenhamu,jer im gori pod nogama,tj ne gori,vec su upali u vatru do pojasa, E sada samo mi da budemo pametni da otkinemo Swansea i da udjemo u malo mirniji tok. I dalje od nas sve zavisi,raspored je tezak,ali i dalje se mi pitamo.

Kiksase kokoskice, milina. Na srecu utrpase nekako i onaj drugi gol, autogol ustvari. Dobro je i ovo, sutra jako krenuti od starta.

mora se reci da je Wigan zreo za championshipa,onakve greske prave a cilj im je da ostanu u premiershipu to se prvo mora poraviti da bi trazili bodove,nama jeste dobrodosao ovak kiks Totenhama i svim silama traziti pobjedu protiv Swansea.

Velika šteta za Wigan što su ispustili dva boda danas. Kako bi im ta pobjeda samo značila u borbi za opstanak. Ovako, remi ne odgovara nikome. Nisam vidio ovaj gol za 2:2 pošto sam lagano utonuo u san nekih 6-7 minuta prije kraja.

Valjda ce i oni uraditi nekad nesto od cega cemo imati koristi.

Danny sada ima jednak broj ligaških golova kao i Torres. Demonstracija onog što smo vidjeli, a 'oni' nisu: koji je napadač trebao ostati u klubu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.