Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Frajer se ponaša ko neodgojeni divljak na terenu. Nisam ja protiv toga iz moralnih razloga, već zato što on sebi stvara lošu reputaciju zbog čega mu suci recimo ne sviraju očite prekršaje, a vjerujem da će uskoro biti i nekakvo isključenje u nekoj važnoj utakmici.

Pa ćemo vidjeti onda poruke podrške takvom divljaštvu.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Costa je takav jednostavno. Kratak fitilj i jebi ga. Znam da igra u protivničkom timu protiv nas i da se onako ponaša mi bi poludili. Ali takav je. Ne opravdavam njegovo udaranje i slično. Al provociranja i slično dobro dođu timu, stvori protivnicima nervozu i to puno utječe. Samo da on vrati formu to je najbitnije. Da pođu golovi padati

Jos niko nije objasnio cime je zasluzio crveni?

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ne branim ga, niti podržavam to što radi, al on to radi otkad je u Čelsiju. Dakle nije to ništa novo, pa da protivnici ne znaju s čime se suočavaju. To što nasedaju na provokacije, njihova je greška.

neda mi se pojedinačno citirat, ali uglavnom:

1. moja usporedba uopće nije glupa, ko je htio shvatit svatio je, a to je da je Costa spreman na svakakve prljave nepodovštine, kako bi se reklo spreman je gazit po leševima za uspjeh, a ja to ne podnosim i ne mogu podržavat njegovo ponašanje.

2. ne razumijem šta ste se uvatili drugih klubova? kao i drugi imaju takve igrače i brane ih pa mogožemo i mi. Kako briga za druge? Osim ako nam nije looserpool uzor?

Ujedno i Dzanu odgovor, gde je trebao dobiti crveni Costa i gde se izvukao (sto misli da sam i napisao u mom postu na strani pre). Sve ostalo je nista i nije kriv za Gabrijelov crveni.

Frajer se ponaša ko neodgojeni divljak na terenu. Nisam ja protiv toga iz moralnih razloga, već zato što on sebi stvara lošu reputaciju zbog čega mu suci recimo ne sviraju očite prekršaje, a vjerujem da će uskoro biti i nekakvo isključenje u nekoj važnoj utakmici.

Pa ćemo vidjeti onda poruke podrške takvom divljaštvu.

On godinama igra tako, a koliko dugo nije dobio crveni karton, koliko ono bi, četiri godine, čini mi se

Chelsea striker Diego Costa has been charged with violent conduct by the Football Association after his side's 2-0 win over Arsenal on Saturday.

-Negrosport

On godinama igra tako, a koliko dugo nije dobio crveni karton, koliko ono bi, četiri godine, čini mi se

5 sezona nije dobio crveni, oko 5 i jače godina

Fora je u tome, sto sada igra u Engleskoj, gde mu ne trebaju crveni kartoni da bi fasovao kazne i suspenzije.

FA nas ne mazi, kad su te stvari u pitanju, a Kosta trpi najveci pritisak javnosti, Iako daleko od toga da je jedini koji se sluzi takvim trikovima...

Svakom eventualnom suspenzijom on ostavlja isaigrace na cedilu. 

Pa opet nek opet pojedinci podrzavaju takvo ponasanje. Trazi najmanji sitnicu da udje u konflikt. Ako dobije suspenziju bice opravdano i ako nam to sada ne treba.

Ja ne znam vidite li vi dobro?

Lik je Koscielnog odvalio 5 puta po licu i to vam nije za crveni?

Sta mislite da je neko tako izlupao Azpija? Tad bi mu jebali sve po spisku.

Slobodno neka on radi ovo dok god ne dobija crvene, ali ne daje golove tako cesto, lopta se odbija od njega kao od kamena i na sve to ima vremena da razmislja o tome kako ce se cvrkati sa protivnicima.

Kad je Ture udarao Matu, bio je ratni zločinac. Kosta, s druge strane, upravo suprotno...
Kad Suarez padne u 16 bez potrebe on je ciganski simulator. Kad Kosta to uradi, nikom ništa.

Budite realni ili se nemojte brukati.

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2015/09/21/15567712/costa-unlikely-to-face-ban-but-arsenal-could-win-gabriel?ICID=AR_PN_9

Nece dobiti nista po sudiji :D

Nije to keru za crvenog kako god okrenes, to je u zaru borbe, nije ga udarao sakama, samo ga odgurivao od sebe.

Toure kada je udario Matu, udario ga je namjerno, nogom u stomak, i zato je bio zlocinac. Suarez se bacao taman toliko koliko i Drogba, meni Suarez uopste nije nikad bio los, jedino eto kada je ujeo Ivanovica, pa sam pomislio koji kurac. Inace se treba boriti za tim, svim snagama.

Bilo kakvo udaranje igraca po licu, ubadanje prstiju u oci, udaranje igraca bez lopte, sve crveni kartoni. Napravili su od fudbala sport koji se ne moze gledat. Ovi se bacaju cim im neko pridje na metar, pa se cvrkaju, pljuju jedan drugog, provociraju, a dobrih poteza sve manje i manje.

Odgurivao ga po faci haha daj diablo boga ti..

Cuj ja znam bolje od sudije???

Jesi to rekao i 2009. poslije utakmice sa Barsom?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.