Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Predobar napadac savrseno se uklapa u nas stil igre,borac samo takav... ali lik narusava ugled,fudbalskog kluba Chelsea.
Ne kazem da treba pustiti da ga stoperi tuku a on da gleda Ali ovo sto on radi je prevsilo svaku mjeru,mrtvi amazonac,usjekli ga u nekoj mocvari I dali mu loptu.
Vjerujem da ima onih kojima je ovo lijepo za gledati,da ga podrzavaju,meni nije I to sve zajedno mi se gadi. Preciganski, klasicno spanjolski ...
Njegov je problem što on ne može da podnese to da ga neko konstantno udara,ali nisu to udarci za prekršaja nego te samo nerviraju.

Sve je to mudro napravljeno, nije da on ne podnosi udarce pa pukne nego jednostavno koristi svoju narav da isprovocira protivnika i radi to za ekipu i to nam izuzetno pomaže, odlična igra. Netko možda ne voli taj način igre, ali ne može nitko osporiti da je produktivan.

Opet je imo srece, imam osjecaj da mu je visio drugi zuti, bilo je kontakata za faul ali mu sudije namjerno ne sviraju.

Sve je to mudro napravljeno, nije da on ne podnosi udarce pa pukne nego jednostavno koristi svoju narav da isprovocira protivnika i radi to za ekipu i to nam izuzetno pomaže, odlična igra. Netko možda ne voli taj način igre, ali ne može nitko osporiti da je produktivan.

Ma nemoj mi reci, na faci mu se vidi koliko je glup, IQ u minusu i ti meni pricas kako je on nesto tako smislio hahaha

Jebeni Amazonac, ko moze voliti ovakvog igraca covjece taman mi rodjeni brat bio

Da njega nije bilo i njegovih igrica, kurac bi mi do pobjede došli, toliko. Diego pušim ti kurac, samo nastavi bit govno, svakako nas mrze svi ostali, nek nas mrze jos vise, nabijem ih sve po redu.

Costa cigan, crveni arsenala je ciganski iznudia, svaka mu čast ko igraču ali jedva čekam da ode iz kluba, gadi mi se njegovo ponašanje...

Ja sam mislio da je njegov mozak na nivou mozga nasih predaka prije nego sto su se odvojili od reptile-like organizama, i da samo ima opciju borbene i seksualne agresivnosti. Danas pokazao da ima malo i cortexaaaa aaaa legendooo :D

Ma nemoj mi reci, na faci mu se vidi koliko je glup, IQ u minusu i ti meni pricas kako je on nesto tako smislio hahaha

Jebeni Amazonac, ko moze voliti ovakvog igraca covjece taman mi rodjeni brat bio

Čovjek nije dobio crveni od 2010. godine, šta misliš jel nije dobio crvene kartone zato što je glup?

Da je glup kako ti kažeš dobijao bi 5-6 crvenih kartona po sezoni.

Provocirao protivnika do žutog kartona, tačno je se moglo vidjeti koliko je se smirio u drugom dijelu jer je znao da je pod lupom. Kada su ga srušili na ivici kaznenog prostora i nije dobio faul samo je ustao i nastavio a da nije imao žuti sigurno bi burno protestovao, ali je svestan žutog kartona kojeg ima.

Gabriel je ispao glup jer je se upuštao u rat na kojem je Diego diplomirao.

Možete reći 100 puta da je glup, ali čovjek je danas okrenuo utakmicu u našu korist jer je izbacio protivnika iz balansa.

https://twitter.com/TweetChelseaCF/status/645234332441796609

Samo mu još fale naočare za sunce ovde

DEAL WITH IT

Navijaci Barce nas zovu ciganima. Eto do ceg je doslo jbt, nije mi jasno kako neko moze bodriti ovog Amazonca, covjek koji stalno kavgu trazi na terenu a jos na to milijardu napada je upropastio danas, kontrola lopte nikakva. Ovdje neki ljudi ko da ne znaju sta je borbenost, pa jedan Dave gine na terenu, nikad nije ispada imao, Lampard svojevremeno isto tako, Drogba se tukao i maljao sa stoperima, padao ali nikad se nije ovakvim potezima sluzio. Pobjeda nije u zivotu sve i za mene ovaj covjek sramoti klub konstantno.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Vise volim jednog Costu koji "sramoti klub" nego jednog Toresa koji "uzdize klub".

Majke mi ne vjerujem ali konstantno se trazi dlaka u jajetu nevezano jel u pitanju Costa,Murinjo,Oscar,Wilian ili neko drugi.

Car. Jes mi bilo odvratno gledati Suareza u Liveproolu i njihove navijače kad ga brane, al brate sad vidim koji je gušt braniti budalu. :D
Nek se jebu svi, ne damo na Costu :D

Vise volim jednog Costu koji "sramoti klub" nego jednog Toresa koji "uzdize klub".

Majke mi ne vjerujem ali konstantno se trazi dlaka u jajetu nevezano jel u pitanju Costa,Murinjo,Oscar,Wilian ili neko drugi.

Ovo poredjenje sa Torresom, toliko puta ponovljeno u ovoj temi, polako postaje najgluplji argument u historiji foruma.

Samo pristrasne i zaludjene osobe mogu braniti ovakvo ponasanje na fudbalskom terenu.
U ovoj utakmici je posebno krivo jer bismo ih dobili 99% i bez ovog, a ovako ce opet imati vadionu.

Čuj navijači Barcelone nas zovu ciganima, pa od koga je i ne vrijeđam se, nije bitno šta kaže nego ko kaže.

Stvarno treba da nas bude sramota što nas navijači BArcelone nazivaju ciganima, jel treba neko da se potresa zbog toga, koga to uopšte dotiče.

Pojedinci bi mjenjali ova 3 boda za crveni karton Coste samo da bi dobili prostora da kažu da su upravu, to je žalost.

Znate kada bi navijači Arsenala osudili ponašanje svog igrača nakon kojeg je igrač Chelseaja dobio crveni, nikada, ali to je naš DNK.

Ovo poredjenje sa Torresom, toliko puta ponovljeno u ovoj temi, polako postaje najgluplji argument u historiji foruma.

Samo pristrasne i zaludjene osobe mogu braniti ovakvo ponasanje na fudbalskom terenu.
U ovoj utakmici je posebno krivo jer bismo ih dobili 99% i bez ovog, a ovako ce opet imati vadionu.

A od kada je važno to šta kmečavci misle i pričaju? Čuj imaju vadionu, oni jedino mogu imat kurac u rukama, mi smo 3 bobe danas dobili ;)

Eto im vadione do sljedeće utakmice, poslije opet nek imaju vadionu, što se mene tiče nikakav problem :)

Pojedinci bi mjenjali ova 3 boda za crveni karton Coste samo da bi dobili prostora da kažu da su upravu, to je žalost.

E ovo si 100 % upravu.I ja imam isti osjecaj.

Ponovljeno je zato sto su to totalne suprotnosti i ono upravo daje najbolju sliku desavanja stvari na terenu.Ne zelim igrace poput Toresa vise u svom zivotu vidjeti.Zelim "amazonce" koji se bore za svoj klub,koji se tuku,koji daju sve od sebe da se napravi dobar rezultat.To Costa radi.Fazon je sto ti njega ne volis i samo cekas i najmanju sitnicu da napises nesto negativno o njemu.Danas covjek jedan od najboljih na terenu ti spominjes njegovo ocajno primanje lopte,kao usro je  milijardu akcija,mislim... daj ba...  vazno je da ti gotivis Ramiresa koji ima savršen prijem lopte. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.