Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Na kraju ce se prozivat flopom, amazoncem i sabanom... A frajer nema upotrebljive lopte da me jebes, realno. Ne kazem da je top top napadac, ali je mnogo dobar. A to sto cesc ne moze 2m prostoea sebi napravit ili to sto bane s jedne a azpi s druge imaju 0,2 ubacaja po mecu I TO AKO PRODJE KRAJ OVOG STO BLOKIRA, druga prica sasvim

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Amazonac je taman dao i 80 golova.

To sto govoris sve stoji, suigraci mu ne pomazu nimalo, taktika je pogubna za njega samog u napadu. Ali isto tako je cinjenica da mu je kontrola lopta katastrofalna i da nemalo puta ujebe potencijalno dobar napad svojim greskama.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

To sto govoris sve stoji, suigraci mu ne pomazu nimalo, taktika je pogubna za njega samog u napadu. Ali isto tako je cinjenica da mu je kontrola lopta katastrofalna i da nemalo puta ujebe potencijalno dobar napad svojim greskama.

Zato kazem da je mnogo dobar, a ne top. Pa on ne moze 1na1 nikako...

Ne moraju svi napadaci imati kontrolu lopte ala Messi,Suarez ili Aguero da bi bili dobri.Po nekim je onda i Drogba bio samo dobar a ne vrhunski.

Uff ne mozes porediti Drogbu sa Amazoncem nikako. Drogba je napadac koji je imao najbolju ledjnu tehniku, te kombinaciju snage i eksplozivnosti mozda i svih vremena. Pogledajte sezone u kojima je stasao kao igrac pa cete vidjeti. Njemu kontrola lopte nije bila na Messijevom nivou, ali je itekako znao s loptom, a i kad mu je malo bjezala koristio je snagu da izbaci i obori protivnika. Costa ima dobre kretnje, utrcavanja i zavisi kako Dzan kaze od pasova iz veznog reda. Dok si Drogbi mogao nabiti loptu u njegovom pravcu i on je znao sve sam napraviti, cak i pred kraj karijere (npr. gol Tottenhamu u finalu FA kupa 2012.) Isto tako, Drogba je imao veliki broj asistencija u svojoj karijeri sto Amazonac nikad nece postici. Njegov pregled igre i osjecaj za prostor kad navuce na sebe odbranu je strasan, to se moglo vidjeti i prosle sezone sa 38 kuka.

Ma Drogba je neponovljiv.Ali Costa je takodjer dobar.Mislim samo da je problem njegova povreda koja ga malo-malo izbaci iz ritma.Slazem se da dosta zavisi od veznog reda,ali nije sad da je tehnicki katastrofa i da mora dobiti loptu na gotovo da bi zabio gol.Samo da odigra nekoliko utakmica u nizu,da ekipa ufati formu i pocet ce zabijati.Takodjer da se nauci i kontrolisati,OK svidja mi se njegova borba i temperament ali pretjeruje u zadnje vrijeme.Medjutim ja ga licno ne bih mjenjao ni za kakvog Lacazetta ili drugog napadaca osim ako se ne zove Messi,Ronaldo,Aguero,Ibra ili Suarez.

Naš je problem taj što se na prste jedne ruke mogu izbrojati igrači koji su ne u već blizu optimalne takmičarske forme.
Prošle godine smo zategli od početka,sada ni bleda senka te ekipe.

Važno da njemu tražiš dlaku u jajetu kada ujebe jedan do dva napada a Ramiresa braniš kada ujebe 10 napada, budi malo realan. Ima amazonac fine tehnike za napadača nije nesposoban i limitiran.

Važno da njemu tražiš dlaku u jajetu kada ujebe jedan do dva napada a Ramiresa braniš kada ujebe 10 napada, budi malo realan. Ima amazonac fine tehnike za napadača nije nesposoban i limitiran.

Ma kune moj, da vi ne serete toliko po Ramizu ne bih ga ni ja toliko branio.
Ne da mi se sad opet o njemu pricati, na Costinoj smo temi a to je ionako vec x puta prepricana prica.

Costa mora promijeniti ponasanje na terenu, pola sudija mu nece da svira ocigledne prekrsaje zato sto je on u pitanju, a nije ni cudo kad pada na svaki kontakt.

Costa mora promijeniti ponasanje na terenu, pola sudija mu nece da svira ocigledne prekrsaje zato sto je on u pitanju, a nije ni cudo kad pada na svaki kontakt.

Moj zemo, pa kazu borben je kad na svaki prekrsaj pocne da se rita i lupa rukama po travi, isto zivotinja kakva. Ajde shvatam kad nekad u zaru borbe to igrac napravi jer je faul ocigledan, al pogledaj ponasanje ovog lika i shvatices da to nije nikako normalno. A sudije upravo tako gledaju na njega pa mu i ne sude nekad kad stvarno jest faul i kad ga stvarno udare.

Moj zemo, pa kazu borben je kad na svaki prekrsaj pocne da se rita i lupa rukama po travi, isto zivotinja kakva. Ajde shvatam kad nekad u zaru borbe to igrac napravi jer je faul ocigledan, al pogledaj ponasanje ovog lika i shvatices da to nije nikako normalno. A sudije upravo tako gledaju na njega pa mu i ne sude nekad kad stvarno jest faul i kad ga stvarno udare.

Samo za Cevljanovica, a vala i kontrola lopte mu je nikakva, koristan igrac zbog brzine i otvaranja prostora ali daleko od najbolje napadaca. Kladim se da i Remy ne bi bio puno slabiji da igra kao on svaku utakmicu.

Povukao je one govnjivosti (pazi izraza :D) iz Španije, pogotovo kada su kod njih velike utakmice stalno se traže neki padovi i simulacije, to i meni ide na kurac pogotovo kada možda i može da se uradi nešto puno u napadu a ti mi tu padneš i kontaš uzeti faul, to je preseravanje i to mi na kurac ide

(npr. gol Tottenhamu u finalu FA kupa 2012.).

Polufinalu*

Neko reče ne može Costa 1 na 1 s golmanom. Iskreno, ne sjećam se kad je Costa promašio 1 na 1.

Veliki ratnik na terenu, i nakon troipogodišnjeg trpljenja one pičkice u napadu, ovakva životinja nam sjeda kao budali šamara... Ferndinandu nikad na pamet ne bi palo da udari Costu onako ko što je Torresa udario s leđa bez lopte.
Prosuo bi mu zube ko tik-tak. Ko što bi mu i Drogba uradio dok je mlađi bio.

Costa je top class napadač, 20 golova u 26 nastupa u PL prošle sezone, gol u finalu kupa.

Diego, Diego, Diego, Diego, Diego, Diego!!!!

Ja obožavam ovakve glave koji ne daju na sebe, pričajte šta hoćete lik je ubica ali pošto ceo tim igra loše, igra i on loše...

Sad su veci cigani ovi sto ga udaraju svaku tekmu, a costa hvala isusu spaljeni konj pa nastavlja samo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.