Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

A čekaj pa zar nama nije u interesu da Costa dobije suspenziju, jer nemamo koristi od njega.

Jbt posle utakmice gotovo čitav forum hoće suspenziju za Costu sada kada postoji mogućnost za to sada nas kao ostavlja na cjedilu, morate se dogovoriti sami sa sobom šta zapravo hoćete.

Znači treba da u isti koš stavimo i naše i tuđe igrače, normalno je da navijač određenog kluba podržava igrača iz istog tog kluba posle nekih situacija dok sa druge strane osudi igrača nekog rivala za isti potez, šta je tu toliko strašno, pa to je normalno.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

"If we don’t win, then I go home and I’m f***ing pissed off. Football matches are for winning, not playing."

"I’ve got to fight to succeed. If you kick me, you’d better believe I’ll kick you back." - Diego Costa

Ja bih voleo da dobije utakmicu suspenzije, i ovako i onako nece igrati protiv Walsal-a, taman da se ne moze reci da nije prosao nekaznjen.

Costa je zasluzio suspenziju. Svi oni koji podrzavaju takve poteze trebaju gledati borilacke sportove a ne fudbal.

Ne ponasaju se isto. Zna se sta znace imena Cantona i Zlatan ne samo u sportu, nego i van njega. Nemojte biti smijesni.

Dodje ovdje neko i trpa jednog Costu sa njima hahh

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Moze li mi neko objasniti razliku izmedju Cantone i Coste,tj. zasto je prvi faca a drugi nije? Pa jbte Cantona se zaletio i nogom navijaca u publici udario,to je sigurno vrijedno divljenja  =D> zanima me cisto u nogometnom smislu,tj. po njihovom ponasanju na terenu.

Objasnicu vam kad budem imao vremena za duzi post, uglavnom postoji crta izmedju borbenosti, pozitivne arogancije, drskosti koje volim kod igraca (posebno napadaca) i onoga sto prelazi u ciganiju. Eh tu crtu Costa prelazi. Edit: i da se razumijemo, ja sumnjam da klub moze pronaci napadaca koji nam po karakteristikama bolje pase od Coste, ali cim se takva prilika pruzi treba odmah reagovati i dovesti nekog novog

Nisam 100% siguran, al misim da u onoj tekmi protiv Psg kad je divljaao, tad je na samom pocetku popio lakat u glavu od cini mi se Mote, sudija nije nista svirao, i tada on stupa na scenu, nisam siguran al neda mi se sad traziti i gledati tekma, ko ima tu zelju nek odgleda pa nek to potvrdi ili medemantuje!

mozda se setim jos necega pa cu napisati! a siguran sam 100000000% da nije on poceo svaku svadju na terenu!

Cesto provociraju Dijega i on im samo kulturno odgovori. Ali posto oni nastavljaju sa niskim provokacijama, on mora prvo da proglasi stadion zonom borbenih dejstava a zatim izvrsi ono sto se mora. DIEGO DIEGO DIEGO DIEGO DIEGO !!!!!

#noToRacism #pravdaZaCigane #CostaPozitivan #CantonaDivljak #KeaneSeljo #IbraTenkre

PS

Zasto mislite da Dijego navija za Crvenu Zvezdu, mozda nije cigan nego grobar? a mozda navija za Sarajvo

Vise je situacija gdje Costa dobije prvi, bas kao sto je i rekao ovom legendarnom izjavom. Isti kurac ko i Ibra. Potpuno isti, samo sto je Ibra daleko bolji igrac i ima daleko bolju reputaciju kod sudija, kod javnosti, a i postovanje od vecine igraca...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ako je Ibrahimović primjer za pozitivnu aroganciju onda ne znam o čemu dalje raspravljati..

https://www.youtube.com/watch?v=4_XKbaZobaU

Šmekerski, borbeno, pozitivno arogantano, nimalo ciganski. :D

SLUŽBENO: Odmara 3 utakmice.

Fino se bori za ekipu, odličan je posao napravio nema ga protiv Newcastlea i Southamptona, znači nije mogo bolje lol

Sta hoces,sad ce igrati velemajstor Falcao pa cemo vidjeti koliko je Costa dobar.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.