Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nabijem ja ovaj FA na kurac.Slazem se da je Costa zasluzio ban ali i Gabriel takodjer ali naravno da je njemu ukinuta suspenzija.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Iskreno i najiskrenije nije da će nam nešto posebno faliti u te tri utakmice. Vala daleko je on od one lude forme od početka prošle sezone kada zabija gol-dva po utakmici. Jako daleko. Da imamo neke velike koristi od njega zadnjih neeekoliko mjeseci, pa baš i nemamo. Najčešće u zadnje vrijeme ostaje upamćen po svojoj prgavnosti. Donio nam je 3 boda protiv Arsenala, indirektno naravno. Sada idu tri tekme kazne. Po utakmica kazne za svaki bod koji nam je donio protiv Arsenala. Po meni se ISPLATI, ako nas ta pobjeda digne iz krize. Sada je red na Falcau da vidimo može li vratiti formu koju je nekada imao. Tri utakmice je dovoljno. A i Remy je tu. Neću reći da nas je ostavio na cjedilu Brazilošpanjolac. Bolje da je ovako kažnjen, nego da je dobio crveni u tijeku utakmice pri rezultatu 0-0.
Hahahahaha ma nek igraju falcao i remy, al costa 3 tekme dobio... Daj ba, onda je Gabrijel trebao? Kolko..

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

https://www.youtube.com/watch?v=4_XKbaZobaU

Šmekerski, borbeno, pozitivno arogantano, nimalo ciganski. :D

Covjek gledao loptu cijelo vrijeme, nije uopce namjere postojalo. Ne znam kako ovo mozes uporediti sa Costinim potezima.

Elem, sta kaze nije dobio crveni od 2012.? Zato je popusio drugu suspenziju od 3 utakmice u samo pola godine. Amazonac.

Iskreno i najiskrenije nije da će nam nešto posebno faliti u te tri utakmice. Vala daleko je on od one lude forme od početka prošle sezone kada zabija gol-dva po utakmici. Jako daleko. Da imamo neke velike koristi od njega zadnjih neeekoliko mjeseci, pa baš i nemamo. Najčešće u zadnje vrijeme ostaje upamćen po svojoj prgavnosti. Donio nam je 3 boda protiv Arsenala, indirektno naravno. Sada idu tri tekme kazne. Po utakmica kazne za svaki bod koji nam je donio protiv Arsenala. Po meni se ISPLATI, ako nas ta pobjeda digne iz krize. Sada je red na Falcau da vidimo može li vratiti formu koju je nekada imao. Tri utakmice je dovoljno. A i Remy je tu. Neću reći da nas je ostavio na cjedilu Brazilošpanjolac. Bolje da je ovako kažnjen, nego da je dobio crveni u tijeku utakmice pri rezultatu 0-0.

Slazem se s tobom u prvoj recenici. Falcao ce ga dovoljno dobro zamjenuti, zaboravlja se kakvu je formu imao i mislim da ce je uskoro povratiti. Costa je vrlo prgav igrac ali zna iskoristiti prilike i zabiti gol, to je cinjenica, ali mi se ne sviđa sto se ponasa ovako kako se ponasa, ali eto sta je tu je.

Ajde da se i ja s tobom jednom slažem, vjerujem da će i Remy i Falcao biti više nego dostojne zamjene Coste koji je tek zadnju utakmicu pokazao znakove života.

U redu je sto je dobio kaznu. Samo zbog samaranja Koscelnog i nicega vise. To je OK.

Ali Gabrijelu ukinuta SUSPENZIJA????? Pa jebem im sve da im jebem. ALOO BREE EJ

Provocira te neko i ti se pobijes sa njim a posle ga jos i gazis. Pa se izvuces na kraju kao da si potpuno ispostovao fer plej, bravo FA. bravo mentoli korumpirani.

ne u stvari, nisu korumpirani, jednostavno su gomila idiota. najgori fudbalski savez na svetu to je sigurno. reprezentacija im u kurcu godinama, timovi sve slabije igraju u evropi, sudije su gori neko ikad u EPL. zasto venger nije bio kaznjen kada je nasrnuo na murinja prethodne sezone?? sramota. ali njih bole ona stvar. svaka cast samo nastavite.

U redu je sto je dobio kaznu. Samo zbog samaranja Koscelnog i nicega vise. To je OK.

Ali Gabrijelu ukinuta SUSPENZIJA????? Pa jebem im sve da im jebem. ALOO BREE EJ
Provocira te neko i ti se pobijes sa njim a posle ga jos i gazis. Pa se izvuces na kraju kao da si potpuno ispostovao fer plej, bravo FA. bravo mentoli korumpirani.
ne u stvari, nisu korumpirani, jednostavno su gomila idiota. najgori fudbalski savez na svetu to je sigurno. reprezentacija im u kurcu godinama, timovi sve slabije igraju u evropi, sudije su gori neko ikad u EPL. zasto venger nije bio kaznjen kada je nasrnuo na murinja prethodne sezone?? sramota. ali njih bole ona stvar. svaka cast samo nastavite.

Sa ovim se slazem 100%, ni ja nisam mogao vjerovati da su pomilovali Arsenalovog igraca, cak su napravili potpuni presedan. Smijesno zaista.

Covjek gledao loptu cijelo vrijeme, nije uopce namjere postojalo. Ne znam kako ovo mozes uporediti sa Costinim potezima.

Elem, sta kaze nije dobio crveni od 2012.? Zato je popusio drugu suspenziju od 3 utakmice u samo pola godine. Amazonac.

Omg, ne mogu da verujem da pokušavaš na sve moguće načine da opravdaš Ibrahimovića, a Kostu pljuješ za svaku sitinicu. Čovek zna šta je uradio, i još se kao čudi zašto je dobio on crveni karton, tražio penal.

Nema to veze sa ciganlukom, prosto, jednog voliš, drugog ne voliš.

Aj opravdavaj dalje :D

https://www.youtube.com/watch?v=m085-74VkjY

https://www.youtube.com/watch?v=SDAy8SsFCHY

hahahahaha pa na ovom drugom video bas ono hinjski,ciganski,u fazonu da niko ne vidi ga mlatno po licu(htio je garant zagrliti ovog igraca ispred sebe pa je slucajno ruku produzio)...hahahaha ...ali eto i nekako da kazes za ovo,ovo su igraci ipak izmedju sebe,ali ono sta je Cantona uradio i to ne igracu vec navijacu...hejjjjjjjjjj navijacuuuu....

i onda ja ovdje treba da slusam kako je Costa cigan a  Cantona nije.  =))

Eto sad većina foruma može biti zadovoljna, rješili smo se našeg najvećeg problema na tri utakmice, prizivali smo suspenziju ko mladi majmuni kišu, mislim da sa toliko želje ne bi prizivali ni suspenziju tuđeg igrača.

Ova suspenzija ne bi trebala biti neki hendikep jer mislim da imamo napadače koji mogu pružiti dobre partije.

Nakon nekog vremena možda i vidimo napadača kojem je primarni cilj dati gol, a ne izbijanje zuba protivniku.

Sta velis King nije dobio crvenog od 2012.? A koje spinovanje ej, zato 2 puta suspendovan na po 3 utakmice u razmaku od pola godine. A ne bi zacudilo da ovo vidimo jos koji put u tekucoj sezoni posto ima jos dosta da se igra.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ibra = cigan

Costa = cigan

Cantona = cigan

Suarez = cigan 

E ovo je vec realnija slika.Nema razdvajanja jer nema logike.
Ker me sve vise i vise fascinira svojim razmisljanjem :P ........................................... iako ja volim Costu :D

Sta velis King nije dobio crvenog od 2012.? A koje spinovanje ej, zato 2 puta suspendovan na po 3 utakmice u razmaku od pola godine. A ne bi zacudilo da ovo vidimo jos koji put u tekucoj sezoni posto ima jos dosta da se igra.

Ma brate bitno je da su Ibarahimović, Cantona i slični časne sestre za Costu, šta treba da ja sada tebi tvrdim da neka od te dvije suspenzije nije pravedna, a tebi čovjek postavi video gdje Ibrahimović udara ko malouman i ti to opravdaš "pozitivnom arogancijom" o čemu onda da raspravaljam.

Mogu samo reći jedno, a to je da smo mi kao navijači Chelseaja sposobni najviše gaziti i omalovažaviti svoje, ne daj Bože da podržimo svog igrača a da ne glumimo lažne moraliste, garantujem da bi oni sa Arsenal Balkan iz sve snage opravdavali Costu da je njihov igrač i ne bi ih bilo briga da li je kriv već bi ga branili, ali mi to ne znam, mi kao moramo uvijek biti realni, da bi nam možda neko sa strane rekao "svaka vam čast". Ja sam prvi kritikovao sve živo od početka sezone, ali možemo bar nekada podržati svog igrača, nama ovdje na forumu ne treba neki padobranac da vrijeđa naše igrače mi to odradimo sami, taj neki padobranac može samo doći podjeliti lajkove.

Dobio dvije nepravedne suspenzije, prvu posebno, to ti je kada budes igrac Chelsea, prnes i dobijes suspenziju.

Sudija je govorio kako ne bi trebalo da dobije suspenziju, jer nije za crvenog, ali FA voli mlatiti nas, tako da nista nije cudno.

I ja gotivim Costu, nemojte pogresnu sliku stvoriti. Volim kakav je napadac, jak, brz, zna uvaljati gol, ali ova druga strana mi se ne svidja. Mislim da bi trpao po 30 golova kad bi se samo bazirao na to da daje golove, znaci kad bi imao fokus jedino na toj stvari.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.