Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Kruže priče da time promovira yokohamu kao brend, nešto slično kao i onaj logotip sa šlaufima od michelina.

Zašto mi je Costa prvi pao na pamet kad sam ovo gledao? Puyol majstore svaka ti dala.

https://www.youtube.com/watch?v=XwRCkUOSPj4

Ne valja ti video, a Puyol je kraljina. Nesto mi nece pokrenut

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ne valja ti video, a Puyol je kraljina. Nesto mi nece pokrenut

Moraš ga pokrenuti na Youtubeu. Nešto jebe za autorska prava kad direkt pališ. 

• 2 sedmice kasnije...

Pored onakvog Matića on najgori?

Ma tu su, uz matica je najgori bio po meni, krivac za prvi gol, svaki put lose reakcije s loptom, slabo jako
Jedna od losijih partija i treba da se kritikuje, ali da ima prave saigrace koji su kljucni za takav tip napadaca... I da su okolnosti drugacije, ma daj. Zadnje mjesto gdje se kritike trebaju uputiti, po meni

Jedna od losijih partija i treba da se kritikuje, ali da ima prave saigrace koji su kljucni za takav tip napadaca... I da su okolnosti drugacije, ma daj. Zadnje mjesto gdje se kritike trebaju uputiti, po meni

Kakve veze suigrači imaju kad on loptu ne može uštopat? Odbija se od njega kao od kolac.

Znam ja da je on tehnicki los, nema potrebe da se u to ubjedjujemo. Ima veze s tim sto ne dobija kvalitetne lopte tamo gdje treba. Ili ocekujes od njega slalome i solo prodore?

Vidim nije se nista komentarisalo, vjerovatno zbog situacije s Mourinhom, ali valja podsjetiti kako je Amazonac danas opet nasrnuo na igraca iz cista mira pokusavsi kopackom udariti protivnika nakon sto ga je prethodno faulirao i oborio.

Vec se uveliko prica o kazni FA, zaista se nadam da ce klub reagovati i sankcionisati ovakvo ponasanje.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ne opravdavam tu situaciju, samo ti zelim rec da nije iz cista mira. Ili nisi vidio laktanje Skrtela u prvom pol. ili si zazmirio na to pa da mozes pljuvat AMAZONCA. Opet kazem ne opravdavam i ne branim, al nek bude fer sudjenje. Costa je citavu tekmu bio fer, ali ovaj papak je poceo i dobio sto je trazio.

Meni ne ide u glavu da se covjek od nekih 26. godina ne moze ni najmanje kontrolisati.Zaista.

Ja ga stvarno gotivim jer se bori,trudi,gine na utakmici,ali brate dragi de ohani malo,spusti rucnu.Da je to jedna utakmica,dvije pa hajd da covjek kaze da je isprovociran,ali od 10 utakmica na njih 9 radi slicne?! Nemam rijeci.

i opet mediji traze Costinu glavu...

OPET MEDIJI PROTIV CHELSEAJA RADE, OVO JE KAMPANJA PROTIV NAS NEMA ŠTA DRUGO BIT.

A nikako ne smijemo biti realni i reći da je opet zaslužio kaznu.

Ovog puta ga očekuju 4 tekme, jer po pravilima FA ako si već jednom u sezoni kažnjen, sljedeća kazna minimalno 4 tekme.

Amazonac.

OPET MEDIJI PROTIV CHELSEAJA RADE, OVO JE KAMPANJA PROTIV NAS NEMA ŠTA DRUGO BIT.

A nikako ne smijemo biti realni i reći da je opet zaslužio kaznu.

Ovog puta ga očekuju 4 tekme, jer po pravilima FA ako si već jednom u sezoni kažnjen, sljedeća kazna minimalno 4 tekme.

Amazonac.

zasto se nisu isto ponasali kad je suarez vladao ostrvom? ili zasto niko ne prica o crvenom za Lucasa? ili o golu 36 sekundi posle isteka vremena? ili bilo kada bilo sta a da je za Chelsea?

mozda sam subjektivan, ali mediji nas ne vole i trude se da to pokazu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.