Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

E ovo si 100 % upravu.I ja imam isti osjecaj.

Ponovljeno je zato sto su to totalne suprotnosti i ono upravo daje najbolju sliku desavanja stvari na terenu.Ne zelim igrace poput Toresa vise u svom zivotu vidjeti.Zelim "amazonce" koji se bore za svoj klub,koji se tuku,koji daju sve od sebe da se napravi dobar rezultat.To Costa radi.Fazon je sto ti njega ne volis i samo cekas i najmanju sitnicu da napises nesto negativno o njemu.Danas covjek jedan od najboljih na terenu ti spominjes njegovo ocajno primanje lopte,kao usro je  milijardu akcija,mislim... daj ba...  vazno je da ti gotivis Ramiresa koji ima savršen prijem lopte. 

Ti si malo krivo shvatio borbu za klub, ovo nije borba nego je ovo kršenje svih pravila nogometa, ovo je baš prljavo i ako podržavaš to tebi svaka čast, realno costa je trebao crveni dobit, i dobit će ga prvom prilikom kada netko vidi kakva sranja radi.. Može se on trudit i bez tih prljavih igrica

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Vrat nakon duela sa Costom

12027570_950182125073755_940788602750709

"Radi šta hoće i ostaje u igri. Uradit će istu stvar sljedeći put, i opet nakon toga, ali uvijek će se provući."

"I prije utakmice smo znali da kada ga neko dodirne padne kao da je ubijen." - Wenger o Costi

11214133_950162605075707_372350619156196

Preuzeto sa: Arsenal Balkan Gooners

Ponovljeno je zato sto su to totalne suprotnosti i ono upravo daje najbolju sliku desavanja stvari na terenu.Ne zelim igrace poput Toresa vise u svom zivotu vidjeti.Zelim "amazonce" koji se bore za svoj klub,koji se tuku,koji daju sve od sebe da se napravi dobar rezultat.To Costa radi.Fazon je sto ti njega ne volis i samo cekas i najmanju sitnicu da napises nesto negativno o njemu.Danas covjek jedan od najboljih na terenu ti spominjes njegovo ocajno primanje lopte,kao usro je  milijardu akcija,mislim... daj ba...  vazno je da ti gotivis Ramiresa koji ima savršen prijem lopte. 

krasno se bori za svoj klub, tako da u zemlji koja se diči fair playom radi sve suprotno fair play-u...

Znači ako radnik tvoje firme podmetne konkurenckoj firmi da su radili nelegalne stvari i sve ih strpaju u zatvor, ti bi reka: bravo tako se bori za svoju firmu, a to šta je nedužne ljude strpalo u zatvor to nema veze?

ps: like je slučajan...

krasno se bori za svoj klub, tako da u zemlji koja se diči fair playom radi sve suprotno fair play-u...

Znači ako radnik tvoje firme podmetne konkurenckoj firmi da su radili nelegalne stvari i sve ih strpaju u zatvor, ti bi reka: bravo tako se bori za svoju firmu, a to šta je nedužne ljude strpalo u zatvor to nema veze?

Ne vrijedi se raspravljat kad imamo drugacije poglede.

ps : Postedi me primjera koji se ne ticu fudbala.Nigdje veze.

E ovo si 100 % upravu.I ja imam isti osjecaj.

Ponovljeno je zato sto su to totalne suprotnosti i ono upravo daje najbolju sliku desavanja stvari na terenu.Ne zelim igrace poput Toresa vise u svom zivotu vidjeti.Zelim "amazonce" koji se bore za svoj klub,koji se tuku,koji daju sve od sebe da se napravi dobar rezultat.To Costa radi.Fazon je sto ti njega ne volis i samo cekas i najmanju sitnicu da napises nesto negativno o njemu.Danas covjek jedan od najboljih na terenu ti spominjes njegovo ocajno primanje lopte,kao usro je milijardu akcija,mislim... daj ba... vazno je da ti gotivis Ramiresa koji ima savršen prijem lopte.

Upravo suprotno, fazon je sto ga vi volite i opravdali bi ga da vam jebe zenu u krevetu. Covjek je divljak, cigan, Amazonac, kako god hoces, evo gledam utakmicu s ljudima koji ne navijaju ni za koga i oni govore isto, zasto sebi umisljate da ga ljudi mrze bez potrebe? Na kraju krajeva ovo je igra i mi se trudimo da nadigramo pobjednika, da se bolje branimo ili napadamo, a ne da se koristimo ovakvom ciganijom. Covjek je prosle sezone protiv WBA u nebitnoj utakmici napravio kavgu, i onda dodje ovaj napise kako je sve to dio unaprijed smisljenog plana. Pa ne mos vjerovati sta se pise hahah

I jebo vas Torres u pakas, otiso lik iz kluba ima godinu dana i jos niste prestali ga porediti. Sto ga ne poredite sa Anelkom npr? Moze se zlatna kopacka osvojiti i bez sramocenja Chelseaja.

Sto se igre tice, za mene je vrlo malo pokazao danas, puno je vise napada upropastio nego sto je bio koristan.

Vise volim da pobedimo i da kazu da smo cigani, nego da smo nekakva klasa, romantizam na terenu. Lepo za oko, tehnicki potkovano i slicna sranja. Bolje uzeti tri boda nego da te tapsu po ramenu i kazu da si nezasluzeno izgubio.

Sa DIJEGOM i u rat ako treba!!!

fy0Ra78.jpg

Naravno da nekad pretjeruje.Medjutim takav je kakav je.Meni ne smeta sve dok nam na stetu ne ide.Prosle godine je i mene ispizdio sto zbog povreda sto zbog suspenzija.Medjutim vratio nam je 10 puta vise svojim golovima,na kraju krajeva i titulom bez kojeg ista ne bi bila moguca.

Nasli Barselonini nesto pricati o bezobrazluku i ciganluku,pa meni si gori ti kad i 1% uvazavas njihove opaske upucene na tu temu.

Ne znam kako pojedinci opravdavaju ovo ponasanje koje steti klubu. Danas sudije nisu svirali 2 ocigledna prekrsaja jer je on u pitanju. Da je bio bilo koji drugi igrac u pitanju bilo bi svirano. Znamo svi da nismo omiljeni kod FA i netrebaju nam dodatne kazne posle zavrsenih utakmica kao prosle godine.

Dobro Wisey ti si Costu nazivao ciganom, divljakom itd i prije nego što je došao u Chelsea, tako da ne isplati se ni sada nešto raspravljat, jer se čeka samo bilo šta da bi se on pljuvao.

Dosta klubova je u nekom dijelu svoje istorije imalo svoje "loše momke" ali su ih podržavali baš zbog toga i zašto bi ja sada pljuvao Costu, znači ako ga naši rivali pljuju hajde da ga i mi pljujemo, ja ne mogu da omalovažavam način borbe bilo koga, neko je tu da bude smiren a neko je tu da vodi 90 minuta rat sa rivalima.

Jedino štoo mogu reći da čovjek nije glup sekunde i da u svakom momentu zna šta radi.

Nemoj te da se mnogo gađate sa rečenicom "šteti ugledu kluba" i slično jer naš trener to radi kad god mu padne na pamet.

Da imamo ne znam kakvu gospodu i dobre momke u ekipi, da igramo ne znam kako leprsav nogomet, da faula na utakmici ne napravimo nikako, cijeli svijet ce i tada reci: "Sta ce Chelsea, ruska plastika." I bas zbog toga, bas zbog takvih izjava ljudi kojima se poserem na svo nogometno znanje, zbog takvih licemjera koji npr. jedan Real Madrid uzdižu u nebesa klikčući: "Against modern football" a troše više od nas duplo, zbog licemjera recimo iz Liverpoola koji se zgražaju nad Costom a imali su do prije godinu dana istog takvog u timu, zbog plačipičaka koji ostvare pobjedu nad nama svako prijestupne pa ne mogu oporaviti svoj jebeni ego poprskan Mourinhovom spermom drukcije nego pljujući sve sto je vezano za Chelsea, pa cak i kad je u pitanju neka dobra stvar, e zbog takvih smradova podržavam Costu koji nam je na govnarski, licemjeran način donio pobjedu danas. Podržavat ću ga, pa nek mi se obije o glavu, jer smo mi svakako u očima medija i cijele nogometne javnosti siledžije, pareše i plastika, pa evo vam sad još jedan razlog da nas mrzite majku vam jebem, mrzite nas, navikao sam na tu mržnju prvi put kad sam izjavio da navijam za Chelsea, mrzite i pljujte, samo navalite, a mi ćemo uzimat 3 po 3 boda paćenici jebeni.

Ovo poredjenje sa Torresom, toliko puta ponovljeno u ovoj temi, polako postaje najgluplji argument u historiji foruma.

Samo pristrasne i zaludjene osobe mogu braniti ovakvo ponasanje na fudbalskom terenu.
U ovoj utakmici je posebno krivo jer bismo ih dobili 99% i bez ovog, a ovako ce opet imati vadionu.

Sve dok se nama pisu 3 boda, kakvu vadionu mogu imati. To sve govori.

Prvo glupo ti je poredjenje. Drugo, jos ne vjerujem da si napisao takvo poredjenje. Trece, Costa je podmetnuo Koscielnom i Gabrielu, druga stvar je to sto je Gabriel moron :D Cetvrto, Costa da je dobio odmah zuti za koscielnog, ne bi nastavljao nista. I da nije ono za crvenog.

Ciste gluposti ljudi.Da nije igrao danas mi ne bismo dobili.Isprovocirao karton Gabriela.Za mene prejak igrac koji se bori i ako ga ne ide opet ce naci neki nacin da pomogne klubu.Ako je Unitedovi navijaci mogli voljeti Cantonu,Liverpoolovi Suareza mi ovom covjeku moramo pruzat punu podrsku.DIEGO DIEGO!

tumblr_nuxk8hId0g1tyc77bo1_540.jpg

U ljubavi i ratu je sve dozvoljeno, a teren je njegovo bojno polje.

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Pravo ime knjige

CPSmvd2UsAAJ8d-.jpg

Najjače kada neko kao argument uzima za primjer poređenje sa nekim firmama, ja čim to vidim ne čitam dalje post. :D

Hahahaha stooo posto bog te jeboo, bilo je slicno i za lampsa ili cecha mescin

Nego neka mi neko od costomrzaca objasni cime je on zasluzio crveni danas?

A sto je najzalosnije nijedan navijac nekog drugog kluba nece rec za nekog svog bad boya da je cigan i smrad, nego ce ga hvaliti naravno. I podrzavat i bit uz njega. Samo kod nasih nekakav moral proradi. Pa frajer se pogura i posvadja na terenu, pa sta. Temperamentan je frajer i ne da provociranje, a pogotovo hinjske udarce koji se ne vide. Pizdi na to i reaguje kako reaguje. Nije uvijek samo zbog toga, nekad i prvi pocne realno. Ali bad boysa je uvijek bilo i uvijek ce bit. Volim ga jer je nas, volim ga jer daje sve za plavu boju. Volim ga jer im jebe mamare svim picketinama sminkerskim redom. Volim sto jebe cmarsenal, nek ih jebe. Nek placu picke, nek se imaju izvlacit na nesto. Znate li ko je denis rodman? Navijaci detroita ga obozavaju. A on je jebo mamu jordanu u lice, iza ledja, na glavi. Udaro ga u jaja, po rukama, po nogama. I ne samo jordana... Kazu najbolji defanzivac ikad. Mozda nije relevantno poredjenje, ali bad boy costa zasluzuje podrsku, a ne osudu

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ti isti koji govore o Diegu sada kako je ovakav onakav,su smislili chelsea bus blabla i prije coste hejtali su nas nebitno koji je trener bio uvijek su nas hejtali srali sudije ovo ono,plastika chelsea no historije,ismijavali nas zbog torresa zato me sad BOLI KURAC ŠTO ĆE DIEGO NEKOM SLOMITI NOGU DA BI SE DOKOPAO POBJEDE nego da me neko dijete tamo zajebava što smo izgubili,znači imam prijatelja navija za Arsenal i kad je se diego prošle utakmice se udarao jeste prgav i cigan i kad su nas pobjedili komjuniti šildu čestitao sam mu i dijete malo jedva dočekalo idući poraz i počelo pisati topi plastiku pa je*em vam arsenal i vaša tri trofeja iz tri utakmice i volim što smo ih dobili onako da je još moglo šugavije volio bih da je bilo samo zato što svršavaju na naše neuspjehe,ćao Costa najdraži igrač lomi svima noge ako treba.

Edit:Kad se Diego prošle utakmice udarao

Samo pristrasne i zaludjene osobe mogu braniti ovakvo ponasanje na fudbalskom terenu.

Ja ga recimo ne branim.

Ne zanima me prosto, dokle god klub pobeđuje i ima konkretne koristi od toga, ne zanima me šta će bilo koji igrač da radi.

Mozemo pricati o njegovim ispadima do sutra, a takodje mozemo pricati i o Suarezovim ugrizima, dobro neko rece za Cantonu.. ili o Barsinim ciganskim padanjima u sesnaest metara, Pepeovim mesarskim potezima ili nekom petom... on je danas eventualno crveni zasluzio onim udaranjem na pocetku.. ali sudija to nije video kao i mnogo puta kada se to ne vidi na terenu, za kavgu sa Gabrijelom je dobio zuti.. sledece, izvukao je crveni karton za Gabrijela time sto ga je isti udario kada se sve smirilo. Tj bila je prepirka i posle toga.. dakle crveni je mozda bio prestrog, ali je dobijen sa razlogom.

Nisam covek tipa Costa, ne opravdavam, ali necu ni suditi.. pogotovo kada znam da svi ostali klubovi imaju jednog takvog igraca kojeg brane i brane se time "cilj opravdava sredstvo". Pa imamo i mi konja za trku... da ne treba da padne i cuti kao sto je onaj nesretni Torres cutao kada ga je raspizdio Ferdinand sa ledja.

Mozemo moralisati, ali on je danas najzasluzniji za pobedu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.