Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ne znam sta se desava sa tim njegovim misicem.Pa nisi od stakla jbga zivot.Nadam se da nije ista povreda i da ce biti spreman protiv Arsenala.
Sto se tice utakmice,nevjerovatno kakvo covjek ima kretanje.Golovi ce doci ubjedjen sam, jer jegova utrcavanja u prostor su posebna prica.Jednostavno covjek prati igru,bori se,ledjima igra dobro,nudi se,dobro saradjuje sa igracima...meni je to najvise  bitno a golovi ce doci.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

On bi sa svojim kretanjem bio smrt za visoko postavljenu odbranu Arsenala, ali kurac kad ga opet jebe povreda.

Za golove se ne brinem, jedino što je za brigu su povrede, golovi će doći 100%.

Ma doći će realizacija, bitno je da je on fizički spreman, može trčati puno, pun je snage, to nam je bitno, realizacija će doći s utakmicama i treninzima. Što se tiče nedjelje, uopće se ne brinem hoće li igrati. Falcao me iznenadio, prespreman je fizički, odlično se kreće, siguran sam da će i njega krenuti, a tu je još i Remy koji je nastavio gdje je stao prošle sezone.

Pa sta si mislio, da ce falcao doci radi reda tu, izostajat s jutarnjeg fitnesa i pit pan klipace svako vece. Jebem ga mora bit spreman, prespreman. Ko da bi u auprotnom bio potpisan. Daj nam golove tigre

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Kako bih volio da se oni nekako upare, jer Diego kao Diego je igračina, svi znamo sve o njemu i o kakvom se igraču radi, a Falcao nije izgubio ništa, ima one kretnje, prava lisica, ima brzinu i fizičku spremu kao i u Atleticu, a siguran sam da će i zabijati, ne gubi se to samo tako, naravno nije to lako ni vratiti, ali ja vjerujem da bi njih dvojica funkcionirali savršeno, ali shvaćam opet da je to jako teško ostvarivo radi veznog reda

Chelsea Striker Diego Costa Accidently Killed His Pet Dog

Chelsea striker Diego Costa was left depressed after accidently running over and killing his pet dog, according to his former Atletico Madrid teammate Paulo Assunção.

A number of stories have today been released from a biography about the Chelsea forward, which is titled ‘Diego Costa: The Art of War’. In the book, it is revealed that the Spanish international accidently killed his pet dog after reversing in his car and Assunção says he was devastated.

Diego brought his Yorkshire Terrier to Madrid, but one day when he was parking and didn't realise the dog was behind the car, he reversed over it. He was devastated - totally depressed for a month. When I asked him why he was so low he practically broke down. He said, 'I can't believe it. I killed my dog. He came out of the house to greet me and I didn't see him and I ran over him.

Since signing for Chelsea, Costa has scored an impressive 20 goals in 26 appearances. 

Hajde jebem te staklena,oporavi se i pocni da resetas.Nevjerovatno koliko nam Diego nedostaje,mi sa njim i bez njega nismo ista ekipa.Njegova utrcavanja u prostor kao  i suradnja sa igracima  je ono sto nam je nedostajalo protiv Arsenala.A i prosle sezone smo svaku utakmicu bez njega igrali veoma lose.Neki jos nisu svjesni koliko nam terminator znaci pa si cesto daju za pravo da ga prozivaju za njegovo ponasanje,prijem lopte i slicno.

‘He did very well and in the second half it was very difficult because there was a big distance (between him and his team-mates), we had one player less and it was a great effort,’ said Mourinho.

‘Even so, I was not expecting him to resist for 90 minutes but because we wanted to try to collect a goal we went with him until the end and it was very important for us that he played for 90 minutes with such a physical performance. He’s very happy with the reaction of his body after such a difficult game.’

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/08/mourinho--physical-performance.html

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.