Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Zasluzena kazna. Ali kako Skrtel nista, ma ni rijeci o tome... To je ono sto mi smeta, amazonac amazonac. Ista je to krv bila na terenu, ali eto samo Diego dobija kaznu. Jebo ti to kad svi jedva cekaju da nas sjebu i raduju se nasem neuspjehu. Skrtel kazna-Diego kazna. A ne ovako.

I da, sudije su katastrofa sto se tice ovog oko Diega. Pa brate mili nikad nista na terenu ni da smire situaciju, ni da upozore, ni zuti, ma nista. Frajer ne dobija zute, ali zato kazne sa svih strana. I to samo njemu

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

costa je postao prosjecan napadac, tu i tamo zabije gol, ali vecinom pravii probleme na terenu, svadja se

i najmanji kontakt sa nekim protivnikom, za njega je to ko da mu je uletio klizeci s dvije noge

ne zna se ponasati na terenu

sto ste mene tice, ja bih ga prodao na kraju sezone, nerealno je od njega ocekivati da on popravi ponasanje.

i Hazard je postao prosecno krilo. tu i tamo predribla nekoga ali vecinom iskazuje kurcobolju na terenu.

Matic je postao prosecan zadnji vezni. tu i tamo presece pas, ali uglavnom ga prelaze kao cunj.

ja razumem Dijega. isfrustriran je zbog rezultata, zato lako popizdi i na najmanju sitnicu. ratnik nas, ubica. samo da pocne da sipa golove ko prosle godine.

malo se i preteruje, nije ga zaklao kopackom.

Kakav je ovo napadač majko draga, napadač kojeg nikad nema u 16-ercu na centaršutu, vazda visi na lijevom krilu ili na povratnoj, pokušava neke prodore ala Suarez a tehnike ni na mapi. Upropastio je 80% napada u kojem je dirao loptu. 

Konačno počnemo igrati s bekovima, prodiremo preko strana, ima širine u igri i opet džaba, a što? Zato što Amazonca nema gdje treba biti. Nekoliko puta je fino to Owen prikazao tokom prijenosa utakmice, tačno se vidjelo kako je statičan i loše pozicije zauzima. 

Ovo se mora ispraviti ili nek na ljeto krenu po nekog predatora koji će strpati svaku polušansu. Možda Lacazette, mada mi se ni ovaj Aboubakar iz Porta ne čini nimalo lošim.

Costa može i po krilu igrati, ionako je stalno na toj poziciji.

Kakav je ovo napadač majko draga, napadač kojeg nikad nema u 16-ercu na centaršutu, vazda visi na lijevom krilu ili na povratnoj, pokušava neke prodore ala Suarez a tehnike ni na mapi. Upropastio je 80% napada u kojem je dirao loptu. 

Konačno počnemo igrati s bekovima, prodiremo preko strana, ima širine u igri i opet džaba, a što? Zato što Amazonca nema gdje treba biti. Nekoliko puta je fino to Owen prikazao tokom prijenosa utakmice, tačno se vidjelo kako je statičan i loše pozicije zauzima. 

Ovo se mora ispraviti ili nek na ljeto krenu po nekog predatora koji će strpati svaku polušansu. Možda Lacazette, mada mi se ni ovaj Aboubakar iz Porta ne čini nimalo lošim.

Costa može i po krilu igrati, ionako je stalno na toj poziciji.

Apsolutno se slažem, par dobrih prodora i centaršuta u peterac, koje samo neko treba pospremiti a njih 4 stoje na 16 metara, Costa mora prići golu i biti tamo da može dočekati te centaršute, luta cijelu utakmicu po bokovima i izmišlja toplu vodu

Remy bi rijesio dvije situacije veceras sto posto. Al nisam naviko na ovako lose kretnje od amazonca :D

Pravi indijanac u 16m izgleda, znaci nista. Nula.

I mene iznenadjuje lose kretanje u zadnje vrijeme.To je ustvari njegovo najjace oruzje a s obzirom da nije neki majstor s loptom onda nema neke velike koristi od njega.

Kakav je ovo panj. Pa gori je od Torresa ovu sezonu. 

Sad će neko napisati: "Trudi se, pokreće ekipu".

Ok. 

Kakav je ovo panj. Pa gori je od Torresa ovu sezonu. 

Ovo je preterano i nije tacno, ali ne smem da odgovorim.

Ostatak tvog posta jasno govori da ce doci do verbalnog nasilja ako neko iole pokusa da brani naseg ratnika.

Pa ko ti brani da napišeš šta? Ne ujedam, samo kažem da argumenti tipa "Trudi se" ne prolaze u velikom klubu. Slobodno napiši šta misliš, jebi mi mater ako hoćeš i ja ću te braniti da ne dobiješ ban. Samo da čujem šta je to toliko specijalno kod Coste ove sezone da se razlikuje od Torketa. 

Pa ko ti brani da napišeš šta? Ne ujedam, samo kažem da argumenti tipa "Trudi se" ne prolaze u velikom klubu. Slobodno napiši šta misliš, jebi mi mater ako hoćeš i ja ću te braniti da ne dobiješ ban. Samo da čujem šta je to toliko specijalno kod Coste ove sezone da se razlikuje od Torketa. 

Nije u formi ali nije jebeni Tores. naravno, mislim na ovu sezonu.

Tores je picka zalizana manekenska koja nicemu ne sluzi cak i kad je u formi. Jedini nas igrac koga nisam voleo. Voleo sam i Cuadrada iako je flopcina.

OVE SEZONE Diego je karina i ne liči na Diega od prošle sezone. Da i više vuče na Torresa nego na napadača kakav nama treba. 

Dovoljno je da vidim učinak i sve mi je jasno, više se bazirao na koškanje sa drugim igračima nego na igranje, kad vidim kakav prijem lopte ima dođe mi da počnem trenirati fudbal jer vidim kakvi sve balvani uspiju. Svaka lopta se od njega odbija ko da mu se sjebo RB u u FIFA-i.

Amazonac, nema tu drugog nadimka za njega.

U stvari ima - amazonac i simulator.

Ponosan sam što sam mu ja dodijelio upravo taj nadimak :D

Gadi mi se iskreno, njega bih prodao čak i prije Mikela, fuj šta nama treba da nas ovakav debil blamira pred svijetom svojim smrdljivim trikovima, plus nema pojma o igri. Uzet nekog pravog napadača a ne ovakve poluigrače, iliti igrače za jednu sezonu kao costa i fabregas. Kupiti npr benzemu 

On kad igra mi od samog starta kao da igramo sa igracem manje, ekipe daju svoj maksimum da ga cuvaju i isprovociraju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.