Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

John Terry on Diego Costa:  🗣 "Oscar introduced Diego Costa to me, Cahill, Ivanović and Matić. We shook hands, then Diego straightens up to me, looks me directly in the eyes, grits his teeth and says...

'I go to war. You come with me'.”

Ako je ovo istina onda je stvarno prava kljusina hahaha baš je steta sto ga nema da one gejeve iz arsenala zguti, a imao bi i kod nas kome malo zabiberit da se ne pomijaju svaku utakmicu.

• 1 godina kasnije...
  • 8 mjeseci kasnije...
  • 7 mjeseci kasnije...
9 minutes ago, Igi said:

Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

Dobro se secas. 

48 minutes ago, Igi said:

Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

Da dodam, te sezone smo se borili za titulu. 

Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu. 

Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do titule. 

Kad je zavrsila sezona, Conte je poslao poruku Costi da ne racuna vise na njega, i na kraju je ispao belaj oko toga. 

Ja sam apsolutno stao i dalje stojim na Conteovoj strani. Kod njega nema zajebancija. 

Sad kad se sjetim, rado bih ga volio vidjeti nazad. 

14 hours ago, Adi said:

Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Cuveni prelazni rok kada je odluceno da se za svako pojacanje dovede opcija C.

Jedan od najcrnjih u istoriji prosle nam uprave.

19 hours ago, Adi said:

Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

pogledao sam isjecak iz podcasta sa mikelom. uglavnom, on je prvi poslao poruku conteu pitajuci da li racuna na njega u novoj sezoni, conte mu se samo zahvalio i rekao da ne racuna. I onda je krenula paljba po Conteu kako je lik egoista i niko nije bio zadovoljan s njegovim treniranjem. 

• Autor

Razumijem ja i Contea. Svaka cast Costi na svemu. No, polusezona, boris se za titulu, jedan od glavnih igraca si i hoces da napustis u "po igre".

A logicno, kakva je glava Conte, da ce rec da ne racuna na njega jer bi mu isto mogao ucinit u novoj sezoni.

Jeste da su se stvari mogli izgladit al kad imas dva tvrda oraha tj. s jedne strane Costu a s druge Contea. Tesko da ce tu neko nekome popustit

Realno, svi bi mi kao Konte postupili. Glavni napadac te zeli napustiti u sred borbe za titulu, i na kraju kad se sve zavrsilo, srecom titulom za nas, onda ovaj povije rep i kaze, sefe racunas li na mene. 

Eto nedavno je bilo i drvlje i kamenje na Marescu sto je tajno pregovarao sa drugim klubovima, a Costi se iz nekog razloga gleda kroz prste. 

Ja nisam napisao da se nekome gleda kroz prste, što se mene tiče hvala i Kosti i Konteu, a da su i jedan i drugi težak karakter to jeste

ono sam više okačio jel jelte to je Kostina strana priče, naravno, u životu je istina uvek negde na sredini....

ali fakt jeste da je Kosta poslednji pravi napadač koji je igrao kod nas, mrzi me sad da izvlačim imena a tek novce lele kuku lele kolko smo dali za napadače otad

i da se ovrnem na nešto drugo, ovo da te kontaktira neki drugi klub, ja ne znam šta je tu tolko strašno, pa i medju nama običnim smrtnicima, dok radimo, možemo da dobijemo ponude od drugih, ali ključna razlika je u postupanju ljudi u tom momemntu, ja recimo smatram da čovek taj dan na poslu mora da radi i štiti interes svog poslodavca i ostalih kolega, i ako želiš da menjaš posao/klub da budeš otvoren i da to najaviš, a video sam primere u praksi pošto radim na takvom radnom mestu da se svakakve funjarske fore koriste

tako da ne opravdavam Kostino ponašanje, ali ne krivim ni Kontea, on je kao trener doneo takvu i takvu odluku i to je to, a totalno je druga priča što smo posle napravili kiks sa transferima 🤣

ovako na drugu stranu, sutra da vidim na ulicu Kostu, pre bih se slikao sa njim nego li sa Lukakuom, Moratom, Toresom..... 

Ovdje Konte ispada kao neki svetac i da sve sto je dirnuo pretvorio u zlatu. Mnogi zaboravljaju njegove transfer mete, mnogi zaboravljaju njegove izmjene koje su se uvijek znale, mnogi zaboravljaju njegove svadje sa svim mogucim iz uprave (one stare dobre,ne ove nove) i mnogi zaboravljaju kakve je rusevine iza sebe ostavio Conte. 

Covjek je vrhunski strucnjak u to nema spora (ali i to samo za Ligu, u kup takmicenjima je ocaj zivi) ali je nula/govno od covjeka i k tome tezak kao ingot.

21 minutes ago, Bari said:

Ovdje Konte ispada kao neki svetac i da sve sto je dirnuo pretvorio u zlatu. Mnogi zaboravljaju njegove transfer mete, mnogi zaboravljaju njegove izmjene koje su se uvijek znale, mnogi zaboravljaju njegove svadje sa svim mogucim iz uprave (one stare dobre,ne ove nove) i mnogi zaboravljaju kakve je rusevine iza sebe ostavio Conte. 

Covjek je vrhunski strucnjak u to nema spora (ali i to samo za Ligu, u kup takmicenjima je ocaj zivi) ali je nula/govno od covjeka i k tome tezak kao ingot.

Nije Konte svetac nikakav, naprotiv alo ovde je samo rec o tome da je sto se situacije sa Kostom tice bio apsolutno u pravu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.