Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

To jednostavno nema smisla. :D

Izgleda nelogicno, ali je nenormalno da je covjek igrao toliko utakmica na ivici povrede. Znali su to oni, kao sto su znali da on ide sigurno na ljeto. I bolio ih je kurac u kakvom ce stanju otici. 

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

bolio ih je kurac u kakvom ce stanju otici. 

To je vec realno i vrlo moguce. Atletiko je za mene ciganski klub posle onog objavljivanja ugovora pod kojim Kurtoa igra, kada su ga na silu ubacili u polufinale LS. Tako da, svasta se moze ocekivati od njih...

When asked if Costa will return this weekend, Mourinho told the Guardian: 

â€œI think so. QPR, one week more, I hope so,”

“The virus is fine. It was hard when Costa went to hospital and obviously it doesn’t help to recover from the injury. But he didn’t come [to Old Trafford] because of the injury, not because of the virus. He aggravated the hamstring because he played two matches in three days and was not with us.” 

Rece da ce biti fit za QPR. I sad se bojim da se na treningu u cetvrtak ne povrijedi.

jbt koji god brazilac dođe u chelsea nakači se na ovaj traktor ko bijesan.. sine igraj fudbala ako imaš položeno nisi bog imo je i ben haim C1 pa ga nisam vidio da s kamionom krlja po cobhamu

Al nije ovo obično vozikanje ovog džipčića već se baš vidi sreća u njegovim očima dok ovo vozi. Ko kad zajašiš one autiće u parkovima prije, marka krug, pa ga gužvaš  8 na sat dok ne prokuva. E tako se on osjeća.

Sutra barem jedan da metne.

Kako se lik ubacuje u prostor ali mu nisu danas davali takve pasove vec su trazili ga samo loptama u noge kad je ledjima okrenut.Iako nije dao gol,iako je odigrao ispod prosjeka svog,fascinira me njegova zelja za pobjedjivanjem,za postizanjem golova.

‘A muscular injury doesn’t just affect your body but also your brain, because after that you are afraid of reactions. Normally, the next match for him will be much better.'  - Jose Mourinho

‘A muscular injury doesn’t just affect your body but also your brain, because after that you are afraid of reactions. Normally, the next match for him will be much better.'  - Jose Mourinho

i taman cemo mu "brain" oporaviti i opet reprezentacije 

#supickumaterinu #national_teams #Spain #del_Boske #FIFA_Mafia

španiji treba povećati cijenu za svaki dan koji provede povrijedjen nakon ciklusa kvalifikacija za evro. ovih 20 000 evra dnevno što nam plaćaju je smijesno, jer su puni ko brod..

Na trenutke mi djelovao ko da se muci s tom povredom, il je samo nedostatak treninga. Nadam se ovo drugo. Uzevsi sve u obzir, ok tekma.

Dobar je bio, trudio se kao i uvijek, nemam mu šta prigovorit. Nisam razočaran ili ljut što nije da gol, niti očekujem da svaku utakmicu daje golove, koristan je na terenu, neka je on samo zdrav, za golove se ne brinem.

I ja to isto radim ponekad, i kod Coste i kod Fabregasa je zanimljivo čitati prve stranice njihove teme :D

I kod Azara.

"Ne treba Azar, Meireles je kreativac i igračina."  :fuhrer:

Pitanje je kako postupiti sa Costom protiv Maribora, da li ga staviti da igra od početka ili da ne igra nikako ili ga ubaciti u igru u nastavku ako ne budemo imali povoljan rezultat. Protiv Maribora igramo u srijedu a već u subotu igramo protiv Liverpoola tako da pitanje je šta će Mourinho odlučiti. Ja sam ipak najviše za opciju da bude na klupi protiv Maribora pa da uđe u igru ako ne bude dobar rezultat, jbg ipak ga treba sačuvati za Premiership, što znači da ga u isto vrijeme čuvamo i za reprezentaciju :( . Biće zanimljivo vidjeti koliko će ga Mourinho koristiti protiv Maribora s obzirom da se podrazumjeva da igra od početka protiv Liverpoola.

I ja se slazem. Ostaviti ga na klupi i ubaciti u slucaju nepovoljnog rezultata. Krenuti sa Drogbom u napadu u svakom slucaju, trebace nam Kosta za Liverpool, imam osecaj da ce se poigravati sa njihovim defanzivcima. 

Bolje ga pustiti protiv Maribora da pukne koji gol, kasnije ga izmijeniti, taman da dobije taj osjećaj pred Liverpul, jer ipak se tek vraća pa mu treba bar malo vremena.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.