Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ovaj čovjek je doslovno OPERIRAN od nekih stvari. Znači kad ga god vidim na ala 30 m od gola i da ima otvoren put naprijed, znam da se ništa neće dogoditi. Nema teoretske šanse da predribla (znam izbacio je 2 branića protiv West Hama prvi put ove sezone wau) ili nedaj Bože prestigne branića. Jest on naš najbolji napadač u zadnjih nekoliko godina, ali brate što je smotan to je golemo! 

Znači izvan 16 metara je totalno neupotrebljiv igrač. Možete mi govorit šta hoćete ali vjerujem da i sami to osjetite kad je sa loptom. 

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

totalno beskoristan kad Fabregas nije na svom nivou, samo unosi nervozu na teren i ubija akcije sa svojom sebicnoscu. Ne vidim po cemu je bolji od Remija

Znači izvan 16 metara je totalno neupotrebljiv igrač. Možete mi govorit šta hoćete ali vjerujem da i sami to osjetite kad je sa loptom. 

Što se mene tiče neka je on samo upotrebljiv u 16 metara..

Nekad ne vjerujem svojim ocima sta pojedinci pisu.Ali bit ce da je nervoza ucinila svoje.Opravdano.

Sto se Diega tice,nek on zabija ko Inzagi sa 2,14m svaku utakmicu i nema brige.Jebes i prodore,i driblinge i svu ostalu magiju ako on ne uradi ono za sto je doveden,a to je postizanje golova.A on to radi i ne planira stati.Ziv bio.

A Bonya ne vidiš?

Nekad ne vjerujem svojim ocima sta pojedinci pisu.Ali bit ce da je nervoza ucinila svoje.Opravdano.

Sto se Diega tice,nek on zabija ko Inzagi sa 2,14m svaku utakmicu i nema brige.Jebes i prodore,i driblinge i svu ostalu magiju ako on ne uradi ono za sto je doveden,a to je postizanje golova.A on to radi i ne planira stati.Ziv bio.

Bitno je kad se spominjo Mandžo da on nije valjao jer samo s 5m zabija... Ne kažem ja ništa protiv Diega, za mene je on najbolje moguće pojačanje na poziciji napadača koje smo mogli dovesti, ali samo kažem, nije u redu..

:D :D

A koji ce nam kurac :D Sjeti se Carrolla, reLo, i on je kido jednu polusezonu, ne kazem da je Austin los igrac al ne mora Chelsea kupit sve sto valja :D

A Bonya ne vidiš?

Bitno je kad se spominjo Mandžo da on nije valjao jer samo s 5m zabija... Ne kažem ja ništa protiv Diega, za mene je on najbolje moguće pojačanje na poziciji napadača koje smo mogli dovesti, ali samo kažem, nije u redu..

Razumijem sta pokusavas reci ali bio mi je cilj dati do znanja koliko nam znace njegovi golovi pa makar bili i sa 2 cm a ne 2 metra.I treba biti iskren i reci da Costa ipak ima malo vise kvaliteta od Mandze,Dzeke i slicnim njima.Onakva zavrsnica kao protiv Arsenala,Fenerbahcea,Swansea se ne vidja od gore pomenutih.A da ne pricam o golovima koje je davao kao igrac Atletica.

Ma ne kazem ja nista protiv Coste, Costa je meni odlican, drago mi je da je dosao on, a ne Mandzo, nego sam samo htio rec da nam ne moze argument biti golovi sa 2m jer time skacemo sebi u usta

A brate mili nitko ne kaže da je loš ali ima svojih minusa kao napadač. Glupo ga je i uspoređivati sa Torresom...

Dominator!Odlicno odigrao danas borio se za svaku loptu steta sto nije zabio i drugi gol kad je promjesao cjelu odbranu newcastlea

Brat moj sebicni :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.