Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Mogao je protiv WBA uvalit još bar jedan gol, mislim bilo je materijala za to. :D

Jel bio ofsajd kod njegovog gola, nisam tu situaciju ispratio baš detaljno?

je milimetarski, al koga boli kurac

Šta ono bi nakon što je zamjenjen?

Malo nervoze..

Morao ga je Jose izvesti da ne istuce Williana sto mu nije dodao loptu u kontri. 

Izgleda da je pokupio neku povredu pa je zato izašao iz igre, ali Mourinho misli da će biti spreman za Sunderland.

BPsgoZb.png

The Chelsea boss said: 'He (Costa) took a knock. In his leg, I don't know (what it was exactly). I wasn't so worried at the time. He will be ready for Saturday.'

Malo mi zasmetala ono njegova reakcija na izmjene, ali dobro..

Iako ga nije htio gol,vidi se na prvu kako se dobro krece i kako uvijek trazi loptu u slobodan prostor.Sinoc mogao dati gol vec u 1.minuti i imao jos par prilika ali nije imao bas ni srece pogotovo kod onog klizanja ispred praznog gola.Izdero se na Williana ko moj tata na mene kad sam imao 5 god. :D

Onaj osjećaj kada ne igra najbolji strelac kluba, a na terenu se to uopšte ne primjeti niti nam nedostaje, jer ostali napadači obavljaju svoj dio posla. @-)

Za sve ostalo tu je MasterCard.

Kako je furiozno krenuo u sezoni, kontao sam da će oboriti sve moguće rekorde. Mora se priznati da je pao u formi. Da li je to do one ozljede ne znam, ali nekako nije to više onaj Costa iz prvih 5-6 kola. Aguero je trenutno u puno boljoj formi, iako se danas ozledio.

Mora on malo da se presabere, a Drogba i Remy da igraju.

Pa zadnje sto bi trebalo je stavit ovog covjeka na klupu pa da ispadne potpuno iz ritma.

Nije to onaj Costa sa početka sezone, ali kakva crna klupa, treba pustiti čovjeka da igra i dalje, pokazao je šta može i glupo je ga sada seliti na klupu nakon par utakmica bez gola.

Neće on svaku utakmicu davati golove, niti će Fabregas svaku utakmicu dijeliti asistencije.

• Autor

Kako je furiozno krenuo u sezoni, kontao sam da će oboriti sve moguće rekorde. Mora se priznati da je pao u formi. Da li je to do one ozljede ne znam, ali nekako nije to više onaj Costa iz prvih 5-6 kola. Aguero je trenutno u puno boljoj formi, iako se danas ozledio.

Mora on malo da se presabere, a Drogba i Remy da igraju.

Aguero ne samo da je u boljoj formi, nego je sveukupno i bolji igrac.

Al ocekivao sam od par navijaca da ce nakon prvog poraza, par utakmica dje costa/fabregas ne dadnu gol/asistiraju pocet srat i mourinhu i njima dvojici.

Nemere se nasim ugodit.

Ne bih baš rekao da je danas bio loš.. Istina nije bilo gola, ali drugo poluvrijeme je odigrao jako jako dobro. Prvo nije bilo nikakvo, ali u drugom je puno više trčao, bilo ga je i nazad, i na sredini, i na strani. Svakako bolje nego zadnju utakmicu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.