Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Odigrao danas odlicno na mjestu stopera.Odlicno su ga cuvali igraci Sitija, nije mu trebalo ono koskanje sa Zabaletom.

provocirali ga, dobro je i izdržao dok nije pukao.. mislim da je i njemu laknulo kad je vidio da sudija njemu daje žuti karton
kad sam vidio da sudija drži u ruci crveni karton,srce mi stalo za sekund

a ona stativa fuuuuuck sjebo sam se

U odnosu na našu pasivnost u sredini terena on je i bio dobar, imao je i onu šansu kada je uklizao ispred gola ali je neko iz Citya skinuo inače bi bio čist gol, onda ona jebena stativa, da je ona lopta otišla u mrežu to bi bio kraj.

Odmorit ga protiv Boltona i onda nazad na posao protiv Ville za vikend..

Odigrao danas odlicno na mjestu stopera.Odlicno su ga cuvali igraci Sitija, nije mu trebalo ono koskanje sa Zabaletom.

Kurac nije, majstor je isprovocirao Zabaletu i donio nam veliku prednost na terenu. Steta pa nismo uspjeli kapitalizirati.

Kurac nije, majstor je isprovocirao Zabaletu i donio nam veliku prednost na terenu. Steta pa nismo uspjeli kapitalizirati.

Dok si govorio da je prljav i sl, reko sam ti da će nam se sviđati kad bude isto kod nas radio ;)  Ja uživam u tome majke mi, mora u ekipi biti i takvih ;)

Inače, ovo je kompletan napadač, zaista.

Volim i ja malo prljavije igrače ako su borci kao što je Costa. Ali sam strepio na svaki njegov izljev "bijesa" da ne dobije crveni karton.

Još jedna dobra partija iako nije zabio. Pokazao da je uvijek opasan u šesnaestercu i da mu malo treba za izglednu priliku.

Covjek ce se nadavati golova ove sezone ko u pricama.I na ovoj se utakmici vidjelo koliko je opasan,kako je pametan i kako lijepo cita igru.Uvijek je tu negdje,prijeti i nije pasivan kada nema loptu.Mogao i juce pogoditi samo da je malo vise srece bilo.Bas se vidio njegov napadacki instikt kada mu je neko izbio loptu u sesnaestercu posle onog kornera,pa onda ona stativa ...sve u svemu odlican napadac,u ovom trenutku najbolja 9-ka sigurno.

ja mislim da on sad ovo koristi pametno to sto ga je lako isprovocirati

kako je samo pametno odradio kod zabalete jeste da je dobio i zuti ali je zabaleta zato iskljucen

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Covjek ce se nadavati golova ove sezone ko u pricama.I na ovoj se utakmici vidjelo koliko je opasan,kako je pametan i kako lijepo cita igru.Uvijek je tu negdje,prijeti i nije pasivan kada nema loptu.Mogao i juce pogoditi samo da je malo vise srece bilo.Bas se vidio njegov napadacki instikt kada mu je neko izbio loptu u sesnaestercu posle onog kornera,pa onda ona stativa ...sve u svemu odlican napadac,u ovom trenutku najbolja 9-ka sigurno.

ne spominji devetku u temi "prvi tim" jebat je svi imamo loša iskustva s njom

Konacno imamo napadaca, koji kako je rekao komentator sa SKa, nema manu.. suta glavom,nogom, sa ivice sensaesterca,sa peterca,dribla, vraca se po loptu, zabija golove, pravi napadac, rasan.

Inace koliko je puta danas probao glavom,morao ga je istom i zabiti.

Kako me je samo nervirao u prvom poluvremenu sa svojim izvlačenjem na krilo čim je u drugom poluvremenu otišao u 16erac to je bilo puno bolje . Šteta za onu odbranu , slomio je kičmu 2 igrača Ville

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.