Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nije tacno!

Kurtonja > SES > Zivotinja

Tacno je ,posto je Kurtonja bio povrijedjen pa je Ceh pranio.
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

• Autor

Tacno je ,posto je Kurtonja bio povrijedjen pa je Ceh pranio.

Jest protiv Cmarsenala. Al inace je kurto ses kosta :D Ne pise gore Costa for chelsea against arsenal :P

Jest protiv Cmarsenala. Al inace je kurto ses kosta :D Ne pise gore Costa for chelsea against arsenal :P

Ne pise,ali je ta akcija protiv cmarsenala pa zato i jest Ceh na golu.

napromasio se vala,ali je i postigao gol. 

https://www.youtube.com/watch?v=c1G3r7usk5k

Neka se ispromasuje sada,a za vikend masina da ponovo radi.

Neka je konačno i za Španiju dao gol, mislim da mu je to postala malo i frustracija jer je silno želio gol, eto neka je to uradio.

Inače gledam utakmicu Luxemburg-Španija ne zato što me zanima utakmica već da vidim kada će onaj retard Del Boske izvaditi iz igre Costu, i mamu mu jebem držao je Costu u igri sve do mislim 82. minute. OK kontam da ga je držao u igri da bi konačno postigao gol i skinuo pritisak sa sebe, ali Costa daje gol u 69. minuti i on ga ostavlja u igri sve do 82. minute i to protiv Luxemburga pri vodstvu od 0-3.

Dobra stvar je što Fabregas nije uopšte igrao na ovoj utakmici, dok Azpilicueta nije apsolutno igrao nikako, neka je i on uhvatio malo odmora.

Kostin rodjak sa sela

1896905_714227098658872_3719327924267431

Ovo je već postalo tradicija, prije gotovo svake utakmice, plasira se vijest o njegovoj povredi.

Da li on stvarno ima problem ili se takve informacije plasiraju onako radi reda :-?

Narušava se atmosfera pred utakmicu, jer konstantno se moramo brinuti da li će on biti u sastavu..

Forsiranje i konstantno jebeno forsiranje i evo do čega je došlo, pred dva važna gostovanja u Premiershipu protiv Palacea i Uniteda i utakmicu u LP, mi ostajemo bez najboljeg strelca jer je on baš morao igrati protiv jebenog Luxemburga.

Jebem ti reprezentaciju a Del Boskeu jebem sve žensko do devetog koljena..

Mourinho confirms Costa won't play Tuesday, maybe plays against United next week.

Mourinho: "All I can say is Costa goes and plays two big matches, against Slovakia and Luxembourg, now can't play."

Mourinho asked as he raised question with Spanish medical team. "For what? To waste money on calls?"

Mourinho on Costa: "I think he will be back in perfect condition in mid-November to play for the national team."

Pokušati ga spremiti za United, mislim da bi on sa svojim kretanjem i utrčavanjem u prostor bio smrt za onakvu odbranu Uniteda..

Žalosno je ovo što se radi, umjesto da bude oslobođen obaveza u reprezentaciji u ovoj pauzi, oni ga pozovu i još ga maksimalno forsiraju protiv nekih lijevih reprezentacija.

Ništa moramo onako kako moramo, neka propusti i Maribor, pa nadati se da će igrati protiv Uniteda.

ne možeš krivit reperezentaciju, normalno da oni gledaju kako je za njih najbolje, a istina da slovačka i luksemurg nisu bog zna kakve reprezentacije ali su im pobjede protiv njih jedako važne kao i protiv bilo koga drugog, pogotovo jer su nedavno kiksali, osim toga vjerojatno žele forsirat costu da se uigra i bude pravi jer je na sp-u bio loš... a baš ove utakmice protiv slabijih ekipa mu dobro doć da zabije i skupi samopouzdanje...

ne možeš krivit reperezentaciju, normalno da oni gledaju kako je za njih najbolje, a istina da slovačka i luksemurg nisu bog zna kakve reprezentacije ali su im pobjede protiv njih jedako važne kao i protiv bilo koga drugog, pogotovo jer su nedavno kiksali, osim toga vjerojatno žele forsirat costu da se uigra i bude pravi jer je na sp-u bio loš... a baš ove utakmice protiv slabijih ekipa mu dobro doć da zabije i skupi samopouzdanje...

Znači tebi je logično da se forsira i uigrava igrač koji nije spreman i koji već duži period ima problema sa povredom i to protiv Luksemburga, nemoj me nasmijavat. Mislim smiješno mi je pričat o nekom uigravanju reprezentacije, pa ne provode igrači po mjesec ili dva u reprezentaciji na okupu i imaju utakmicu svakih sedam dana pa da ti možeš govoriti o nekom uigravanju, reprezentativci se okupe par dana i svako svojim putem, i igra onaj koji je u tom trenutku u najboljem stanju a Costa je daleko od tog stanja. Ti kažeš "dobro mu dođe da zabije protiv slabijih ekipa zbog samopouzdanja" a ja tebe pitam kada je to Costa imao problem sa samopouzdanjem? Znači Chelsea i Mourinho ga odmaraju u svakoj prilici, protiv Schalkea smo prosuli bodove zbog toga što smo ga odmarali i poštedili ga, pred gotovo svaku utakmicu je pod znakom pitanja, i onda dođe Del Boske i forsira ga protiv mrtvog Luxemburga. Čuj pobjede su im važne pa igrao je Costa i protiv Slovačke pa su izgubili i  ti meni hoćeš reći da oni nisu bili u stanju dobit Luxemburg bez Coste. Mourinho je potpuno u pravu, čovjek fino kaže "mislim da će Costa biti u savršenom stanju za sljedeće utakmice reprezentacije" znači čovjek je ironičan jer dolazimo do zaključka da ga mi štedimo mjesec dana da bi on mogao igrati za Španiju, što je bruka.

Costa da je dobio slobodno ovih dvije sedmice i bio oslobođen reprezentativnih obaveza Chelsea bi sada imao spremnog i odmornog Costu i mirno bi čekali duel sa Unitedom, ali da upravu si ipak važnije je za nas da se on uigrava u reprezentaciju, što se on više uigrava u Španiji to ćemo mi biti bliže tituli u Premiershipu.

Neovisno o Costi, Del Bosque je čovjek koji mrzi sve što nema veze s Barcelonom. On je veliki neprijatelj Real Madrida i Chelseaja. Džaba što je nekad trenirao RM, on je Barcina kučka već dugi niz godina. I ja ga smislit ne mogu.

ali da upravu si ipak važnije je za nas da se on uigrava u reprezentaciju, što se on više uigrava u Španiji to ćemo mi biti bliže tituli u Premiershipu.

nisam reako da je to važnije za nas nego za španjolsku reprezentaciju, a Del Bosquea kao trener španjolske a ne chelsea, boli neka stvar za chelsea i gleda kako je najbolje za njega odnosno španjolsku reprezentaciju...

Mourinho confirms Costa won't play Tuesday, maybe plays against United next week.

Mourinho: "All I can say is Costa goes and plays two big matches, against Slovakia and Luxembourg, now can't play."

Mourinho asked as he raised question with Spanish medical team. "For what? To waste money on calls?"

Mourinho on Costa: "I think he will be back in perfect condition in mid-November to play for the national team."

hahahahha kakav kralj

nisam reako da je to važnije za nas nego za španjolsku reprezentaciju, a Del Bosquea kao trener španjolske a ne chelsea, boli neka stvar za chelsea i gleda kako je najbolje za njega odnosno španjolsku reprezentaciju...

Pa šta misliš jel Mourinha briga za reprezentaciju Španije, naravno da mu nije Španija ni na kraj pameti, nije uopšte u tome stvar, nego je stvar u tome šta je najbolje za zdravlje igrača. Del Boske da gleda šta je najbolje za Španiju on ne bi zvao Costu za ove posljednje dvije utakmice što su igrali. Imamo primjer saradnje između Portugala i Real Madrida, Ronaldo je propustio prvu reprezentativnu pauzu, znači ne zato što je bio povređen već zato što mu je trebao odmor da bi se vratio 100% spreman jer je dugo imao neke posljedice od povrede baš kao i Costa. Jednostavno i savez Portugala i Real su učinili ono što je bilo najbolje za sve i sada imaju Ronalda koji je 100% spreman.

Nije Del Boske platio silne milione za transfer Coste nego Roman i ako neko ima pravo da ga forsira onda je to Chelsea, ali mi ipak radimo sve da bi ga vratili u odlično stanje za razliku od nekih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.