Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

B11docMCYAE56nD.jpg

A TEBEEEEEEEE NEMAAAAAAAAA. Koste nema na ovoj slici zato sto nije mogla da mu stane glava u predvidjenom dijelu. 

Super, konačno je pošteđen, nakon Liverpoola ima priliku da se odmori i oporavi i onda hvatamo zalet bez bilo kakve pauze tamo do marta. Samo da se ovo ne odrazi na njega sa psihološke strane, ko zna možda mu je baš stalo da igra za Španiju, ali nadam se da je odluka donesena uz njegovo slaganje..

Cijelu utakmicu je vodio pravi mali rat sa Škrtelom ( a to imaju od ranije iz reprezentativnih utakmica okršaje ) , solidan danas bitno je da je odradio svoj posao .

10354611_10205449400299910_6391501209402

Kako nam je falio ovakav profil spica. Koliko samo psihicki jaca ekipu njegovo ponasanje kad ga vidis gore u vrhu kako udara po bubrezima jednog stopera a drugom kopa oko. Znam, prljavo je, ali nam je ovo poslije one picketine trebalo itekako.

Neki dan jedan engleski komentator rece : "Ovaj momak ne zna da se stedi".

Super će mu doći ovaj odmor, Mourinho je ovo baš priželjkivao i vjerovatno da je ovaj odmor od velike važnosti za Costu i naš nastavak sezone. 

Očekujem da protiv WBA bude u najboljem stanju :D

Mene a i vecinu je nervirao svojim ponasanjem u Atletiku, ali kada vidis da za tvoj klub tako grize, sto pise gore ne zna da se stedi, bukvalno vodi ratove za svoj grb, trosi poslednje atome snage na terenu.... kako da ga ne volis.. a + trese kao nenormalan mreze :D 

Sta ces lepse posle agonije one? 

Mene a i vecinu je nervirao svojim ponasanjem u Atletiku, ali kada vidis da za tvoj klub tako grize, sto pise gore ne zna da se stedi, bukvalno vodi ratove za svoj grb, trosi poslednje atome snage na terenu.... kako da ga ne volis.. a + trese kao nenormalan mreze :D

Sta ces lepse posle agonije one? 

Mene nije ni tad nervirao, prosto volim takve osobine kod napadača, volim kada vidim tog "sportskog ludaka" kako se bori na svoj način. Svakako da nam je trebao jedan ovakav igrač u ekipi, znači igrač koji ne bira sredstva da dođe do cilja, uvijek je na ivici incidenta ali se dobro snalazi u takvim situacijama. Veliki borac i ima veliki uticaj na psihu naših protivnika..

Kad se samo sjetim ove situacije, pa Costa bi mu oči izvadio..

https://www.youtube.com/watch?v=6bEcSJjVSok

A kad Suarez igra prljavo za Liverpool, onda je štakorčina ona najgora :P

Costa jeste prljav igrac ali necemo ici tako daleko da ga poredimo sa Suarezom. Suarez je svakako kategorija za sebe jer ovo sto on radi je nevidjeno jos.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.