Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Bilo bi od velikog značaja kada ne bi dobio poziv za reprezentaciju, imao bi 15 dana da odmara i zaliječi povredu, mislim da bi tek onda bio onaj pravi. Ali šanse za to su 1% jer ipak će ga Del Boske zvati u reprzentaciju i onda će i nakon reprezentativne pauze ponovo morati da se pati..

Ali šanse za to su 1% jer ipak će ga Del Boske zvati u reprzentaciju i onda će i nakon reprezentativne pauze ponovo morati da se pati..

Nek pozove Toresa, proradio čovek u Milanu. Ili pak ne, ipak u Španiji nema kvalitetne saigrače kao u Milanu. :D

Jebes me vise s tom povredom, kad god igra gledam hocel se ufatit za nogu. Povrijedi se Mirallas, ja mislim o Kosti. Povrijedi se Ramsey, ja o Kosti. Kad bi barem odmorio od te repke, pa se oporavio kolko tolko. Zvijer je, sto Grena kaze imamo apsolutno sve u njemu. Samo jos ta povreda...

Ono u prvom poluvremenu jedan na jedan sa golmanom je morao bit gol, treba to prikucat u raklje.

Izabran za najboljeg igraca mjeseca od strane navijaca u Premier Ligi

• Autor

OPIS SLIKE Popuste ga picke

Danas nigdje ga , loš , gubio duele , izvlačio se previše , nije bio njegov dan i onda jedan potez i go .

PS: Obratite samo pažnju na kretanje kod gola 8->

Igračina nema šta, uopšte mu nije potrebno da ima "svoj dan" da bi dao gol, to je za njega jednostavno rutina, danas ga nema 75 minuta i onda bljesak..

Meni je bilo zabavno kada je promašio onaj prazan gol nakon nedozvoljene pozicije, mislim da on nije osoba na koju će onaj promašaj uticati nešto specijalno, takođe mislim da mu se ono neće ponoviti više nikad.

Svaka čast majstore..

Učinak Toresa u PL u svojoj najboljoj sezoni za Čelsi:

36 nastupa

2572 minuta

8 golova

Učinak Koste nakon 7 utakmica za Čelsi u PL:

585 minuta

9 golova

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.