Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pa šta misliš jel Mourinha briga za reprezentaciju Španije, naravno da mu nije Španija ni na kraj pameti, 

normalno da ga nije briga za španjolsku,ali isto tako ni del bosquea nije briga za chelsea

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Murinjo rekao da Kosta sigurno nece igrati sutra, kao i da ne zna kada ce se oporaviti.

Mislim da dio krivice za njegovo trenutno stanje snosi i sam on, jer kada je krenuo na reprezentativnu pauzu rekao je da će on sam odlučiti da li će i koliko igrati i da ako bude imao problema da neće sebe forsirati, ali evo vratio se u katastrofalnom stanju. Mislim ako nisi u stanju igrati pa lijepo kažeš "ljudi ja ne mogu igrati, trebam odmor" i to je to. Protiv Luxemburga učestvuje u svakoj akciji, spašava da lopta ne ode u aut, i onda se vrati u London u takvom stanju da ne može trenirati. Ne smeta mi toliko što je on povređen, mislim sve je to fudbal, ali mi smeta način na koji dolazi do toga..

Ne znam i Costi koji je kurac, čovek brazilac i sad mu je toliko baš stalo do španije (namerno pišem malim slovom jer su smrdljivi govnari ciganski, polunarod), da igra rovit protiv Luxemburga?! 
O del boskeu da ne toršim reči, matorac iskompleksirani nafutili ga na letos svi, sad ga i Slovačka jebe u bulju, pogubio konce totalno...

Sibinjo, sigurno Kosta ne igra za dzabe for Espana

"Svlačionica je puna različitih karaktera. Dijego (Košta) je meni najzabavniji i najsmešniji. Momak ne razume i ne govori engleski a način na koji pokušava da komunicira sa saigračima... Recimo, sa Džonom Terijem, kojeg oslovljava samo sa 'kapitano'. Ne znam ni da li zna kako se Teri zove, ne ume da ga izgovori, zato ga samo oslovljava sa 'kapitano'. Zbog toga je jako zabavan" kaže Fabregas.

Sibinjo, sigurno Kosta ne igra za dzabe for Espana

Sto, slabo ga placaju u Celsiju pa mu trebaju pare? 
A i ne verujem u to da ga placaju...

Sto, slabo ga placaju u Celsiju pa mu trebaju pare? 
A i ne verujem u to da ga placaju...

Pa za crne dane, da mu ne usfali :D 

Navodno će morati na operaciju i odsustvovaće 6 nedelja.

Neil Ashton revealed on NBCSN’s Premier League Live that Diego Costa‘s hamstring injury will eventually need to be operated on.

A hamstring surgery would keep Diego Costa out of action for approximately 6 weeks. But he doesn’t need to have it now.

Mourinho obviously wishes for this eventual operation to happen during international duty so Costa misses as little time for Chelsea.

Odlicno. Neka ga vec jednom operisu, i neka nam se vrati spreman da terorise odbrane i najbolje od svega kad se oporavi vise nema JEBENIH reprezentativnih pauza do Marta(jos ce ovu aBd propustiti) :D

Dobro da on moze i sutnuti loptu s obzirom kakav robovski tretman je imao kod Simeonea. Covjeka su forsirali bukvalno svaku utakmicu sto je totalno neprofesionalno. Ali imam osjecaj da su to namjerno radili jer su znali da ga nece moci zadrzati, pa u fazonu aj da ga sjebemo sto je vise moguce i da uzmemo pare za njega.

On bukvalno ide od vikenda do vikenda i nista nije sigurno. Mozda bi se to i saniralo da izostane sa reprezentativnih obaveza ali to se nece desiti.

I meni strasno ide na k....... da pred svaku tekmu citam vesti tipa "Costa je obnovio povredu i nece biti spreman za utakmicu", i tako svaki vikend, a onda Mou rizikuje sa njim i bilo bi mi lakse da sad rese problem i operisu ga, jbg 6 nedelja, a ne da mislim dal ce biti sprema za svaku sl. utakmicu.

Najbolje bi bilo kad bi ta povreda tetive miruje do kraja sezone (u sta sumnjam) pa na leto to da se sredi!

Znaci il cekati leto il to uraditi sto pre, ako se dodje do toga da se povredi kad se bude lomila sezona, onda smo ga najebali!

ps

postoji i treca opcija, kupovina napadaca u januaru!

Ali imam osjecaj da su to namjerno radili jer su znali da ga nece moci zadrzati, pa u fazonu aj da ga sjebemo sto je vise moguce i da uzmemo pare za njega.

To jednostavno nema smisla. :D

Ako bude išao na operaciju to će biti vjerovatno sedam dana prije reprezentativne pauze, tako će se doći do toga da će nakon reprezentativne pauze on biti odsutan neke tri sedmice, jer će se ići na to da što manje Chelsea bude bez njega. Naravno ako dođe do te operacije..

Ne bi se složio sa Bunom da je rješenje kupovina novog napadača, to ne dolazi u obzir bar ne u januaru, imamo dobar trio napadača niko nam više ne treba. Dovođenjem nekog novog napadača bi samo ugrozili ravnotežu ove ekipe..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.