Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Poceo je realizirati prilike u Torresovom stilu. Sreca pa je u ovoj utakmici odbrana bila ko svicarski sat, ali u nekoj drugoj tekmi protiv jacih ekipa pogotovo, nece biti prostora ovakvim promasajima jer cemo biti kaznjeni.

Baš to , posebno u Ligi prvaka se ne opraštaju onakvi promašaji . Dobro je pa nas nije koštalo .

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Da, hajde da ga proglasimo flopom i da završimo sa tim, očigledno smo to navikli radit u proteklih par godina kada su napadači pitanju pa zašto da Costa bude izuzetak. Jbt čim čovjek na utakmici ne uvali gol odmah idu komentari sumnje u njega i poređenje sa Torresom. Pustite čovjeka da igra...

Meni je on savršen napadač za nas, momak daje sve od sebe na terenu, drugi je strelac Premiershipa i nema mu se šta prigovorit.

Kao što diablo kaže, ne treba očekivati da svaku utakmicu postigne dva gola, bitno je da on ulazi šanse a golovi će doći baš kao na početku.

Kada vidim kakav presing vrši na protivničke odbrane, kako napada slobodan prostor kod svakog našeg napada, kako pomaže ekipi da se ubrza napad tako što se izvlači daleko sa svoje pozicije kada vezni red ima problem i pored svega toga on je naš najbolji strelac u takmičenju koje nam najviše znači ove sezone.

Što se LP tiče, vjerujem da će već protiv PSG uvalit gol..

Da, hajde da ga proglasimo flopom i da završimo sa tim, očigledno smo to navikli radit u proteklih par godina kada su napadači pitanju pa zašto da Costa bude izuzetak. Jbt čim čovjek na utakmici ne uvali gol odmah idu komentari sumnje u njega i poređenje sa Torresom. Pustite čovjeka da igra...

Meni je on savršen napadač za nas, momak daje sve od sebe na terenu, drugi je strelac Premiershipa i nema mu se šta prigovorit.

Kao što diablo kaže, ne treba očekivati da svaku utakmicu postigne dva gola, bitno je da on ulazi šanse a golovi će doći baš kao na početku.

Kada vidim kakav presing vrši na protivničke odbrane, kako napada slobodan prostor kod svakog našeg napada, kako pomaže ekipi da se ubrza napad tako što se izvlači daleko sa svoje pozicije kada vezni red ima problem i pored svega toga on je naš najbolji strelac u takmičenju koje nam najviše znači ove sezone.

Što se LP tiče, vjerujem da će već protiv PSG uvalit gol..

Ovo je  opravdani strah jer imati Torresa u ekipi toliki period mora ostaviti traga kod navijaca.Slazem se s tobom u svemu sto si rekao.Lik igra predobro.Mene najvise fascinira njegovo citanje igre i kretanje bez lopte.Zato se i nalazi cesto u sansama a golove covjek stalno daje,vec nas je previse razmazio njegov furiozan start na pocetku sezone pa kad god ne zabije odmah je panika.Torres efekat je i dalje prisutan kod nas navijaca.

Ovo je  opravdani strah jer imati Torresa u ekipi toliki period mora ostaviti traga kod navijaca.Slazem se s tobom u svemu sto si rekao.Lik igra predobro.Mene najvise fascinira njegovo citanje igre i kretanje bez lopte.Zato se i nalazi cesto u sansama a golove covjek stalno daje,vec nas je previse razmazio njegov furiozan start na pocetku sezone pa kad god ne zabije odmah je panika.Torres efekat je i dalje prisutan kod nas navijaca.

Ok, shvatam da nam je Torres ostavio velike traume svoj igrama par godina, ali karijera Coste do sada nema ni jednu dodirnu tačku sa karijerom Torresa u dresu Chelseaja. Tako da nema razloga da se Torres spominje na ovoj temi, i nadam se da neće ni biti potrebe...

Costa neka samo zadrži pristup kao do sada i za nas nema krize..

Vidi malog što mu klizeći ulijeće :D

Inače slažem se da je Costa za nas savwršen napadač, meni lično najdraži tip napadača, onaj koji se ne štedi, koji se tuče, grize, troši, zabija, kompletan je i on ne zaslužuje do sad nijednu kritiku.  Promašaj se dogodi, eto i njemu, al vjerujem da će već u sljedećoj zabit gol, ako ne i više. 

Morao da da barem jedan gol, ali nema veze, sad ima dodatni motiv da pokida protiv Vest Hema, tada će biti potrebniji.

Gol + asistencija + nije dobio karton. :D Kako je samo slomio trojicu kod gola.

U naredne dve utakmice daje golove, siguran sam. :D

Još Sotoni da šukne.

Jebiga lik je napadač u pravom smislu te riječi. Mi svršavamo što zabija, a u stvari to je posao napadača. Druga stvar je što smo mi protekle tri i po godine trpili pičkurinu u napadu, pa navikli da nam se digne kurac i kad prečku pogodi... A ovaj sad kad slomi trojicu i zabije dvojici kroz noge mi automatski doživljavamo ejakulacionu erupciju. Uglavnom, milina ga je gledati na terenu.

Druga stvar je što smo mi protekle tri i po godine trpili pičkurinu u napadu, pa navikli da nam se digne kurac i kad prečku pogodi iznudi korner

Tako.

tumblr_nh822av5NW1qez48eo1_1280.jpg

kuci       gosti

8            7                     15 utakmica

658        607                 1265 minuta

9            4                     13 golova

1            -                      1 asistencija

1            6                     7 zutih

Skino sam sve svece sa neba kada se okliznuo u kaznenom u drugome poluvremenu nakon greške sotona, nije mu ovo bila najlošija partija, bio je sjajno zatvoren nije mogao primiti lopte kako treba, dobro su ga čuvali

u poređenju sa Luisom,Mikelom i Schurrleom od njega je bilo i korisnih stvari na terenu

Ma nije ni los toliko bio. Moze se zanemariti njegova igra u odnosu npr. na Schurrlea ili Luisa. Nije njega trebao vaditi, trebao je upariti njega i Remya, brzi su i eksplozivni za razliku od Didera koji je jak, ali u onakvoj utakmici tesko da je on mogao ista.

Ali ona situacija kada je se okliznuo nakon njihove greške, pa jbt malo mi ja falilo da čašu razbijem od zid, majke mi ne znam kada sam ovoliko živaca potrošio na jednu utakmicu. Još je Hazard bio krenuo da pokupi tu loptu prije Coste, ko zna šta bi bilo..

Igrao je koliko je mogao, jbg kad neće onda ga možeš jebat...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.