Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Faljeti je sigurno neispravno i u hrvatskom pravopisu. Knjizevna rijec je nedostajati, a u ovom slucaju glagol 'faliti' odnosno 'falio,falila,falilo' u glagolskom pridjevu radnom.

Eh sad nazad na nasu njusku u napadu zvanu Diego Costa.
Mene zanima sada kako ce odigrati protiv top 4 ekipe prvenstva, nismo ga jos vidjeli i unaprijed se radujem tome.

Faljeti je sigurno neispravno i u hrvatskom pravopisu. Knjizevna rijec je nedostajati, a u ovom slucaju glagol 'faliti' odnosno 'falio,falila,falilo' u glagolskom pridjevu radnom.

Mene zanima sada kako ce odigrati protiv top 4 ekipe prvenstva, nismo ga jos vidjeli i unaprijed se radujem tome.

Pa vidjeli smo ga protiv evertona, predobar. Samo ne znam koje su to top 4, je li one od prosle sezone, ili normalne top 4 ? Loserpool ce razvaliti mogu se kladiti, a i arsenal.

Ima sve potrebno da i njima uvali gol-dva, 3 4 5 jebiga ne znam vise sta ocekivat od njega :D al ozb, nebitno koliko je stamena odbrana sitija recimo, nije kostinji frka ni to! nadam se tome

Košta, Đerard, Đeko kurac palac viđam na dosta portala spskim, hrvatskim, bosanskim ali istina je da srbi dominiraju u tom segmentu ali to je totalno druga stvar to je pravilno za razliku od faljela, pokušaš to izgovoriti i sjebeš se.

lol,kakav đerard,đeko,nema to kod nas  :D

Dzeko je dzeko a dzerard je dzerard

to baki kod nas nisi mogo da vidis,živ ti meni 100 godina još

Manite se transkripcije, prepustite to rasnim filolozima tipa meni.

evo svih 7 komada

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=waFLaUw1TpU

Toresu bi ovo bili highlightsi svih golova u jednoj sezoni...

Svi smo vidjeli kako je odigro protiv Swansea, sad nez za Aston Villu imaju onog jebenog Vlaara, samo da ga ne isprovocira. A Soton nas je prošle jebeno namučio, a sas se još strašno pojačo u napadu pa vidjećemo. Al opet mislim da će nam veći problem bit u nedelju City jbg iako nisu u top 4 opet su to prošlogodišnji šampioni.

Costa daje časove iz plesa :D

https://www.youtube.com/watch?v=CTCTvnyR_0s

Možda smišlja neku proslavu gola plesom pa pokazuje ostatku ekipe da sudjeluju s njim :D

Mourinho o Costi..

'Costa has a problem and he can’t play three matches in a row at the moment. If he has one week to let the muscle recover he can start a game, like he did after picking up the problem with the national team. But, after playing on Saturday three days is not enough time for him to recover.

'It wasn’t to protect him for the game on Sunday, it was because tonight he wasn’t in condition to start the game. He came to us and was completely fine, the problem came with the national team, not with us. Now we have a problem and we have to resolve it in the best way we can.

‘Tonight he wasn’t in condition to play, on Sunday we believe he will be. Next Wednesday, for sure he won’t be, we just have to manage the situation. If he started the game tonight he wouldn’t be able to play on Sunday, we have to go step by step.'

Kolko glupa slika, odigrao covek 15 min. i nije dao gol i odma poceli da ga bockaju.

Pokazace vam Costa u njedelju.............

Ako se ova karikatura odnosi na utakmicu od sinoc stvarno je cista glupost.

Ipak ja mislim da se ovo odnosi da Murinjovu izjavu da ne moze da igra 3 utakmice u sedmici.
Mozda grijesim, ali to je moje misljenje. :D

Odnosi se na izjavu Mourinha kako Costa ne može da igra 3 utakmice u 7 dana .

Mourinho o Costi..

'Costa has a problem and he can’t play three matches in a row at the moment. If he has one week to let the muscle recover he can start a game, like he did after picking up the problem with the national team. But, after playing on Saturday three days is not enough time for him to recover.

'It wasn’t to protect him for the game on Sunday, it was because tonight he wasn’t in condition to start the game. He came to us and was completely fine, the problem came with the national team, not with us. Now we have a problem and we have to resolve it in the best way we can.

‘Tonight he wasn’t in condition to play, on Sunday we believe he will be. Next Wednesday, for sure he won’t be, we just have to manage the situation. If he started the game tonight he wouldn’t be able to play on Sunday, we have to go step by step.'

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.