7. april7. apr comment_372023 Nunez je prekrižen u drugom dijelu sezone u Arabiji i nije ni registrovan za utakmice. Samo gledaju kako da ga uvale bilo gdje. Ovo bi bilo očajnije nego kad je United doveo Ighala i Weghorsta. Prijavi
13. april13. apr comment_372058 Vidim Neueru istice ugovor u Minhenu. Nije ga jos produzio. Mogao bi jos godinu-dvije braniti na top nivou, kao Van Der Saar u Unitedu onomad. Neka malog Belgijanca nek stasava u Strazburu. Prijavi
14. april14. apr comment_372061 Ja sam za to da pokušamo da sačuvamo najbolje igrače, a da se pojačamo na poziciji: 1.golman; 2.jedan štoper da se vidi kolko ćemo uopšte para imati, situacija je katastrofalna, osim Pedra, ako ne računamo Garnaća od koga ništa nismo ni očekivali pojačanja su imala ili nikakav (delap), ili mizeran učinak (gitens i hato), Estevao je kupljen još ranije, on mi je čak bio super u celoj ovoj zbrci ako je ikako moguće bar još jednu sezonu da probamo pod uslovom da se popravimo tu gde nam curi, pa ako ne uspe, rasuturi, prodaj, zadrži samo Dzejmsa Prijavi
14. april14. apr comment_372062 Pendersa, Emeghu i Quendu ostaviti u prvom timu, onog Kazahstanca i beka Brazilca u Strasbourg poslati, stići će vjerovatno i Barco iz Strasbourga. U zavisnosti od para prioritet je štoper, pa golman i lijevo krilo. Prijavi
14. april14. apr comment_372063 Quenda moze da odigra levo krilo jednu sezonu i to bolje od svih koje sad imamo na raspolaganju. Ne rasipati pare dalje od stopera i golmana. Ispadanje iz top5 je vise nego realno tako da ne mogu da vidim koje bi mi to top pojacanje privukli bez LS i sa base salary od 100k. Prijavi
15. april15. apr comment_372076 Ovaj mali Quenda kojeg toliko svi hvale, djeluje kao neki malo impruvana verzija Neta. Daj boze da grijesim. Prijavi
15. april15. apr comment_372078 Ko ga je hvalio? Mozda neki xG strucnjaci i analiticari. Imao je duze odsustvo zbog povrede ove godine, a prije toga kad god sam ga gledao nista, ali bas nista posebno igrac. Puno zuji, malo meda daje. Prijavi
16. april16. apr comment_372079 Pa xG strucnjaci pa i novinari ga hvale. Meni on zaista djeluje kao malo bolji igrac od Neta ali taj profil krila. Jednodimenzionalan, igrac uz aut liniju. Ubio se za beka. Recimo nema vic igru kao Olise, Yamal, Dembele. Vidjet cemo hajd ali zaista podsjeca igrom i stilom na Neta. Prijavi
25. april25. apr comment_372286 Ovo je već napredak u razmišljanju. Šteta samo što ih neće niko. Matt Law: Chelsea may try to sell some of their "cry babies" this summer. Garnacho, Fofana, Sanchez and Fernandez all possible but unlikely to have a host of suitors due to poor attitude/performances. Those responsible for signing them need to take their share of the blame. Prijavi
25. april25. apr comment_372292 Ako su mogli da onako odstrane Sterlinga i da ga tretiraju ko sljam iako je on i dalje bolji od svih krila koje su dovodili posle mogu tako i njih Enza makar oce Real kao, eto. Prijavi
26. april26. apr comment_372316 jedino sto se slazem sa ovim gore jeste da jos neko mora da preuzme odgovornost od gore pomenutih Fofana je pravio gluposti na terenu, i vise je odsustvovao nego sto je igrao neko mora vise da kaze da smo sami krivi (citaj uprava sa tim ljudima koji su u njoj) ne znam kolko nam se i isplati da igramo LE preko Kupa, pokazalo se ove sezone da si treneri podbacili sa rotacijom igraca da ne pominjem ono cuveno "menadzment minuta" ja sam se prvi sprdao sa Garnacom ali ne vidim sta je sad on tolko kriv, kakav supalj u glavu, nisam vise ni ocekivao od njega citao sam ovde kako ce nam Gitens znaciti a lik odigrao 5 utakmice Polagao sam nade u Delapa a najvise je razocarao kad smo trebali da prodajemo igrace nasi su pravili nekakve "logore" tzv bomb squad, nije se potpisivao glavni sponzor...branio se Sanchez, i uspeli smo da u jednoj sezoni napravimo cro krug od prebacivanja krivice na navijace, pa trenera, pa igrache..drugim rechina bavili se svime sem pravim sustinskim problemima, iznosili nase smece preko novinara, frizera, kukanja trnera, igracha ponekad stvarno imam utisak da bi mi ovde sa foruma bolje vodili klub Prijavi
27. april27. apr comment_372322 13 hours ago, chiba said: ne znam kolko nam se i isplati da igramo LE preko Kupa, pokazalo se ove sezone da si treneri podbacili sa rotacijom igraca da ne pominjem ono cuveno "menadzment minuta" U pogledu finansija skoro da je svejedno igramo li Ligu Europe ili Konferencijsku Ligu. Konferencijska je dosta lakša i može se sa rezervama osvojiti, a i veće su šanse da se izvuće neki tim iz regiona da se može eventualno otići pogledati. Ono što je pak velika prednost LE je ta da se osvajanjem ide direktno u Ligu Prvaka što je možda i lakše učiniti nego biti u top 4 / top 5 / top koliko god. Prijavi
17. maj17. maj comment_372591 Više nema dovođenja prevara bez Xabijevog amenovanja, zato sam mirniji. Diogo Costa, Nico Schlotterback, Alessandro Bastoni, Gonzalo Inacio, Kenan Yildiz i Igor Thiago su već trebali biti kontaktirani. Samo da bi njih 6 doveli, treba prodati 16 igrača kako bi balans bio na nuli, ali igrača imamo na izvoz. Prijavi
17. maj17. maj comment_372593 Fabrico kaze da ce Barco najverovatnije biti nase prvo pojacanje. Znaci li to da Enzo ide ? Prijavi
17. maj17. maj comment_372597 3 hours ago, Whisper said: Fabrico kaze da ce Barco najverovatnije biti nase prvo pojacanje. Znaci li to da Enzo ide ? Barco je dogovoren onog vikenda kad su Enzo, njegov agent i Cucurella pričali o Madridima, Barcelonama i sl, kao igrač koji igra na te dvije pozicije, da se osiguramo. Prijavi
18. maj18. maj comment_372599 Da li bi ste uzeli Stonesa na free transfer? Ako Alonso bude forsirao trojicu pozadi mislim da bi mogao da pomogne kao centralni stoper. Prijavi
18. maj18. maj comment_372600 Itekako bih. Treba neko iskusan, ali nadam se da nije Tosin in disguise. S tim što taj Stones vjerovatno neće doći za malu platu, a imat će ko da mu ponudi i više siguran sam. Možda ga privuče "projekat" Prijavi
18. maj18. maj comment_372604 Stones je u stanju odigrati 10 utakmica u sezoni tako da ne bih. Prijavi
18. maj18. maj comment_372606 15 minutes ago, Adi said: Stones je u stanju odigrati 10 utakmica u sezoni tako da ne bih. 2x City, Arsenal, Liverpool i United i imace dve viska za neko finale kupa 😁 Prijavi
20. maj20. maj comment_372657 Na ljeto stizu: Emegha Quenda Barco Jackson Jesam li koga zaboravio? Prijavi
20. maj20. maj comment_372658 2 minutes ago, hamco said: Na ljeto stizu: Emegha Quenda Barco Jackson Jesam li koga zaboravio? Denner bek iz Brazila i Satpaev napadač iz Kazahstana, ali očekujem da ih pošaljemo u Strasbourg. Penders naravno, kao i Jackson, sa posudbe. Prijavi
20. maj20. maj comment_372659 Ma problem su odlasci jebiga. Sanchez, Jorgensen, Badi, Fofana, Tosin, Chalobah, Garnacho, Lavia, Neto, Jackson, Delap. Pa onda veci problem interesovanje Barse za JPedra, Enzov flert s Realom, Mareska ce sigurno zeleti da povuce nekog bivseg igraca u City(Palmer, Enzo, Cucu) Svakako nas ceka jako zanimljivo leto. Treba zavrsiti bar jedan ozbiljan transfer sto pre, da se pokaze neka ozbiljnost. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.