Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Vidim Neueru istice ugovor u Minhenu. Nije ga jos produzio. Mogao bi jos godinu-dvije braniti na top nivou, kao Van Der Saar u Unitedu onomad. Neka malog Belgijanca nek stasava u Strazburu.

Ja sam za to da pokušamo da sačuvamo najbolje igrače, a da se pojačamo na poziciji:

1.golman;

2.jedan štoper 

da se vidi kolko ćemo uopšte para imati, situacija je katastrofalna, osim Pedra, ako ne računamo Garnaća od koga ništa nismo ni očekivali pojačanja su imala ili nikakav (delap), ili mizeran učinak (gitens i hato), Estevao je kupljen još ranije, on mi je čak bio super u celoj ovoj zbrci

ako je ikako moguće bar još jednu sezonu da probamo pod uslovom da se popravimo tu gde nam curi, pa ako ne uspe, rasuturi, prodaj, zadrži samo Dzejmsa

Quenda moze da odigra levo krilo jednu sezonu i to bolje od svih koje sad imamo na raspolaganju. Ne rasipati pare dalje od stopera i golmana. Ispadanje iz top5 je vise nego realno tako da ne mogu da vidim koje bi mi to top pojacanje privukli bez LS i sa base salary od 100k.

Ko ga je hvalio? Mozda neki xG strucnjaci i analiticari.

Imao je duze odsustvo zbog povrede ove godine, a prije toga kad god sam ga gledao nista, ali bas nista posebno igrac. Puno zuji, malo meda daje.

Pa xG strucnjaci pa i novinari ga hvale. Meni on zaista djeluje kao malo bolji igrac od Neta ali taj profil krila. Jednodimenzionalan, igrac uz aut liniju. Ubio se za beka.

Recimo nema vic igru kao Olise, Yamal, Dembele. Vidjet cemo hajd ali zaista podsjeca igrom i stilom na Neta.

• 2 sedmice kasnije...

Ovo je već napredak u razmišljanju. Šteta samo što ih neće niko. 

Matt Law: Chelsea may try to sell some of their "cry babies" this summer. Garnacho, Fofana, Sanchez and Fernandez all possible but unlikely to have a host of suitors due to poor attitude/performances. Those responsible for signing them need to take their share of the blame.

Ako su mogli da onako odstrane Sterlinga i da ga tretiraju ko sljam iako je on i dalje bolji od svih krila koje su dovodili posle mogu tako i njih 

Enza makar oce Real kao, eto.

jedino sto se slazem sa ovim gore jeste da jos neko mora da preuzme odgovornost

od gore pomenutih Fofana je pravio gluposti na terenu, i vise je odsustvovao nego sto je igrao

neko mora vise da kaze da smo sami krivi (citaj uprava sa tim ljudima koji su u njoj)

ne znam kolko nam se i isplati da igramo LE preko Kupa, pokazalo se ove sezone da si treneri podbacili sa rotacijom igraca da ne pominjem ono cuveno "menadzment minuta"

ja sam se prvi sprdao sa Garnacom ali ne vidim sta je sad on tolko kriv, kakav supalj u glavu, nisam vise ni ocekivao od njega

citao sam ovde kako ce nam Gitens znaciti a lik odigrao 5 utakmice

Polagao sam nade u Delapa a najvise je razocarao

kad smo trebali da prodajemo igrace nasi su pravili nekakve "logore" tzv bomb squad, nije se potpisivao glavni sponzor...branio se Sanchez, i uspeli smo da u jednoj sezoni napravimo cro krug od prebacivanja krivice na navijace, pa trenera, pa igrache..drugim rechina bavili se svime sem pravim sustinskim problemima, iznosili nase smece preko novinara, frizera, kukanja trnera, igracha

ponekad stvarno imam utisak da bi mi ovde sa foruma bolje vodili klub

13 hours ago, chiba said:

ne znam kolko nam se i isplati da igramo LE preko Kupa, pokazalo se ove sezone da si treneri podbacili sa rotacijom igraca da ne pominjem ono cuveno "menadzment minuta"

U pogledu finansija skoro da je svejedno igramo li Ligu Europe ili Konferencijsku Ligu. Konferencijska je dosta lakša i može se sa rezervama osvojiti, a i veće su šanse da se izvuće neki tim iz regiona da se može eventualno otići pogledati. Ono što je pak velika prednost LE je ta da se osvajanjem ide direktno u Ligu Prvaka što je možda i lakše učiniti nego biti u top 4 / top 5 / top koliko god. 

• 3 sedmice kasnije...

Više nema dovođenja prevara bez Xabijevog amenovanja, zato sam mirniji.

Diogo Costa, Nico Schlotterback, Alessandro Bastoni, Gonzalo Inacio, Kenan Yildiz i Igor Thiago su već trebali biti kontaktirani.

Samo da bi njih 6 doveli, treba prodati 16 igrača kako bi balans bio na nuli, ali igrača imamo na izvoz.

Ma problem su odlasci jebiga.

Sanchez, Jorgensen, Badi, Fofana, Tosin, Chalobah, Garnacho, Lavia, Neto, Jackson, Delap.

Pa onda veci problem interesovanje Barse za JPedra, Enzov flert s Realom, Mareska ce sigurno zeleti da povuce nekog bivseg igraca u City(Palmer, Enzo, Cucu)

Svakako nas ceka jako zanimljivo leto.

Treba zavrsiti bar jedan ozbiljan transfer sto pre, da se pokaze neka ozbiljnost.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.