18. februar18. feb comment_371027 Hugo Bueno iz Wolvesa mi se svidio sada na utakmici protiv Arsenala, 2002. godište. Odličan za backup ćućurelji a još ga možeš dovesti za siću. Prijavi
20. februar20. feb comment_371036 Ne znam lika al jebes jednj tekmu. I delap je se svima svidio kad je igrao protiv celsija, pa vidis panjine Prijavi
20. februar20. feb comment_371037 Ma igrao je Delap dobro, nije bio Vejn Runi ali je bio dobar redovno ovo je jedna od situacija gde se nažalost pokazao maksimalni promašaj za sad u odnosu na uloženo mada Gitensa i Hata (imajući u vidu kolko su plaćeni) uopšte ne treba da pominjem Prijavi
20. februar20. feb Popularna objava comment_371041 Hato ima 19 godina i po meni igra sasvim korektno za ulogu koja mu je namijenjena, a 44 miliona eura nisu previše za defanzivca tinejdžera sa 100 utakmica za Ajax. Prijavi
21. februar21. feb comment_371050 pa ne znam koja mu je uloga namenjena? Spoiler ne moraš da odgovaraš, šalim se..... sarkastično Prijavi
21. februar21. feb Popularna objava comment_371098 Ima dobar štoper u Francuskoj, vođa odbrane ekipe koja je prva na tabeli, dobar i u dvojci i u trojci, ljevak, može i centralno, nije star a dosta iskustva ima, skoro 200 utakmica u francuskom fudbalu, igrao i u Engleskoj, zna kako se osvajaju trofeji jer je bio prvak svijeta. Zove se Malang Sarr. Prijavi
23. februar23. feb comment_371127 On 2/17/2026 at 11:31 PM, Bari said: Hamco razumijem te sta pricas i u vecini se slazem. Samo nije ni Murillo dokazao kao sto se prica ili pokusava prilazati. Odigrao je dobru proslu sezonu kada je cijeli Forrest bio dobar, ove sezone kada je cijela ekipa u rasuli i on dosta slabije partije pruza. Ja da sam u upravi, zaganjao bi Van de Vena, to je svjetski stoper i instant bi donio pojacanje ekipi. Ima sve karakteristke koje treba da ima moderni stoper i uz to je jedan od brzih igraca lige. Spursi se muce, vjerovatno ce opet ostati bez trenera i mislim da nije nemoguce da ga dovedemo. Poznaje ligu, grad, jezik… bolje cijeli budzet skrsiti na njega nego dovesti dva stopera. Ne bih ga doveo da je licno Maldini. Prijavi
23. februar23. feb comment_371128 Ovo ko Kepa i Sarri onomad. Ovo kad se desi - nema natrag. Šteta samo što je ovdje Tudor donji. Prijavi
24. februar24. feb comment_371137 Tudor ce ih i dokrajciti, ni u jednom klubu se nije sastavio duze od 2-3 mjeseca. Prijavi
26. februar26. feb comment_371145 Ovaj mali Turcin Yildiz iz Juventusa ima potencijala. Desnjak je, sto bi nam pasalo radi balansa u ekipi. Ko prati malo vise Talijane da nam kaze imal slifa ili me dojam vara. Prijavi
27. februar27. feb comment_371147 8 hours ago, Wisey said: Ovaj mali Turcin Yildiz iz Juventusa ima potencijala. Desnjak je, sto bi nam pasalo radi balansa u ekipi. Ko prati malo vise Talijane da nam kaze imal slifa ili me dojam vara. Igracina. Moze igrati i uz aut liniju a moze i malo blize sredini. Yildiz, Rogers i Ndiaye su igraci koji bi nas bas pojacali i koje bih odmah doveo. Prijavi
27. februar27. feb comment_371158 Mislim da lakse mozemo uvaliti Garnacha u Juve nego u Villu. Yildiz bi bas bio top pojacanje, ali ja bih radije Rodgersa uzeo jer mu ne treba proces adaptacije. Prijavi
27. februar27. feb comment_371162 Dovođenje Rodgersa bi smanjilo želju Palmera da ode, ako ona uopšte postoji. Rodgers je vjerovatno na vrhu liste želja, jer je junior Citya, a imamo čovjeka za dovođenje tih igrača. Yildiz bi bio marketinški dobar potez, što američki vlasnici sigurno neće zanemariti. On je najpopularniji turski igrač, a Turci su baš ludi i privući će ogromnu bazu navijača. Pa se proda više dresova, pa proizvođač ponudi bolji ugovor, pa svi sponzori daju bolje ugovore. Prijavi
1. mart1. mar comment_371187 Na ljeto nam 4 stopera trebaju, nevjerojatno je tko nam vodi klub i kakvi mrtvaci nama igraju stopere. Prijavi
2. mart2. mar comment_371257 Mi smo trebali uzeti Dunka iz Brightona prije 3 ljeta jos. Dobar iskusan stoper koji poznaje ligu i igra u klubu gdje se trazi dobra tehnika. Sad vec ima 34 godine, ali je i dalje jedan od najstandardnijih. Vjerujem da ima jos 2 sezone na top nivou u nogama. Ballard iz Sunderlanda je takodjer fizicki mrcina, onaj tip stopera ala Vidic. Bas jak u skoku i komanduje odbranom. Malo zna plivati u postavljanju. Onda to obicno kompenzuje snagom i brzinom. Ostale lige ne pratim dovoljno, al opet mislim da bi se u Italiji i Francuskoj moglo naci stopera za nas. Mozda u Portugalu isto. Sigurno boljih ima od Fofane, Badiashila, Tosina i Chalobaha. Kako god bilo, valja se okrenuti stoperima koji primarno znaju raditi svoj osnovni posao a to je odbrana. Isto je i s golmanom. Treba nam golman koji brani i ulijeva sigurnost svojom pojavom. Nikakva fensi dodavanja, igra nogom i slicno. Prvo ti svoj posao radi kako spada, pa cemo onda pricati. Prijavi
2. mart2. mar comment_371258 Iz Francuske smo doveli sve što se dovesti moglo, a u Juventusu recimo odbranom komanduje Lloyd Kelly tako da sve što se tamo pojavljuje treba uzeti sa dozom rezerve. Prijavi
3. mart3. mar comment_371259 2 hours ago, Wisey said: Mi smo trebali uzeti Dunka iz Brightona prije 3 ljeta jos. Dobar iskusan stoper koji poznaje ligu i igra u klubu gdje se trazi dobra tehnika. Sad vec ima 34 godine, ali je i dalje jedan od najstandardnijih. Vjerujem da ima jos 2 sezone na top nivou u nogama. Ballard iz Sunderlanda je takodjer fizicki mrcina, onaj tip stopera ala Vidic. Bas jak u skoku i komanduje odbranom. Malo zna plivati u postavljanju. Onda to obicno kompenzuje snagom i brzinom. Ostale lige ne pratim dovoljno, al opet mislim da bi se u Italiji i Francuskoj moglo naci stopera za nas. Mozda u Portugalu isto. Sigurno boljih ima od Fofane, Badiashila, Tosina i Chalobaha. Kako god bilo, valja se okrenuti stoperima koji primarno znaju raditi svoj osnovni posao a to je odbrana. Isto je i s golmanom. Treba nam golman koji brani i ulijeva sigurnost svojom pojavom. Nikakva fensi dodavanja, igra nogom i slicno. Prvo ti svoj posao radi kako spada, pa cemo onda pricati. Ova politika sa iskljucivo mladim igracima mora prestati nakon ove sezone. Ekipi je potrebno iskusnijih igraca i to je svima ocigledno. Slazem se za Dunka. Mislim da bi mogli s njim proci kao sa Cahillom, da smo ga na vrijeme ganjali. Mi muku mucimo u odbrani jos od odlaska Rudigera i Silve. Da smo imali sposobnu odbranu, mi bismo bilo u dosta boljem polozaju, ne samo ove sezone, nego i prethodnih. Ali hajmo se mi strpiti i cekati da se oporave Colwill, Fofana i ostala ekipa. A i mladi su. Nadocice. Prijavi
3. mart3. mar comment_371261 8 hours ago, Adi said: Iz Francuske smo doveli sve što se dovesti moglo, a u Juventusu recimo odbranom komanduje Lloyd Kelly tako da sve što se tamo pojavljuje treba uzeti sa dozom rezerve. Koga ti predlazes @Adi? Prijavi
3. mart3. mar Autor comment_371264 2 hours ago, Wisey said: Koga ti predlazes @Adi? Nisam Adi ali ja predalazem Mickya Van de Vena iz Spursa, sigurno nece ostati kod njih, smatram da itekako vrijedi njega pokusati dovesti (ponavljam se kao Geremi za Schloterbeka). Neka jeftinija opcija iz Premiershipa bi mi bio Senesi. U Italiji ono sto valja jeste Bastoni a i on zadnja 3 mjeseca ne moze da se dozove, konstantno grijesi. Zazivaju da ga Gatuso uopste ne zove u reprezentaciju, eto toliko je pao u formi. Ostalo nije vrijedno pomena. U Portugalu imaju dva zanimljiva stopera: Inacio i Diomande pa mozda i Silva iz Benfike. Ostalo tanano, npr stoperski par Porta cine Kiwior i Bednarek (i Thiago Silva). Prijavi
3. mart3. mar Popularna objava comment_371265 Na kraju sezone ce nas spasiti jedino to sto ce opet 5 predstavnika iz PL ici u LS, mada ni to nama nije sigurno. Recimo da se to desi, i dalje nam treba najbolji prelazni rok u istoriji kluba, i to ozbiljno mislim. Prodaja skarta, pojacanje ekipe i to sve fok se finansije drze u zelenom. Zajebana stvar definitivno. Licno bih se opredelio za dva pojacanja ali vrhunska. Golman i stoper. Imali smo mi losih partija na nivou cele ekipe ali kiksevi odbrane i golmana su nas kostali najvise i to se mora resavati prvo, sve ostalo moze da saceka. Van De Ven i Schloterbek su nama off limits jer ce bukvalno svi gledati u njih. Bastoni u losoj formi trenutno ali predugo on igra stabilno i kvalitetno da bih ga iskljucio kao opciju. Vidim da se Konate generalno jako malo spominje po medijima, ne znam ni da li je produzio sa Liverpulom ali ako nije ja bih na ta vrata da zakucamo. Dokazan PL igrac, stasao pored VVDa, bez obestecenja. Capology kaze da ima 70k nedeljno tamo, dati mu mesto startera i duplirati platu, verujem da bi bio odlican. Nama najvise nedostaje siledzija u odbrani, sve neki kilavci i mlakonje. Murillo je pao kurcu za usi kao i kompletan tim Notingema kad je otisao Nuno i stil fudbala tamo se promenio ali svakako ima kvalitete koji nama nedostaju i bio bi pojacanje. Sad da l bas vredi na njega izbaciti 60+ miliona s obzirom da ce ovi mozda ispasti ne znam.. Golmani su jos veca enigma sad. Ja bih u prvi plan bacio Svilara iz Rome ili Roefsa is Sanderlenda. Nisu vrhunski ali ti sad ni nemas dostupnog vrhunskog golmana. Tu je i Diogo Costa naravno. O posledicama izostajanja iz top5 me strah da pisem. Prijavi
3. mart3. mar comment_371269 Ne bih da predlažem, nisam siguran ni u jednog štopera trenutno, a zadnji u kojeg sam bio siguran je Fofana. Prije njega u Van Dijka. Prijavi
4. mart4. mar comment_371281 Nažalost mislim da nijedan transfer više ne može da reši ono u šta smo zapeli, a to je "živo blato", ušli smo u neki začarani krug, gde se prepliću transferi od kojih nismo imali nikakvu korist, ili pa dati trener nije izvuko iz njih ono najbolje, loša atmosfera, pad morala ekipe, lutanje oko sponzora.....mogu još 10 pasosa na tu temu smatram da treba prvo i osnovno rešiti pitanje trenera, i da se razumemo, ne mislim da trenera odredjuje 1-5 poraza, prosto vidiš iz same igre tima neku promenu, npr. Klop kad je preuzeo LIverpul, onda ja vidim pozitivan efekat Edi Haua na Njukasl, pre u Bornmutu, onda gotivan mi je ovaj Nuno Espirito, pa ovaj tip što treneria Bornmut, baš sam komentarisao njihove utakmice da ne dužim dalje, svi su se oni susretali sa nekim problemima, dal je to odnos sa gazdom, transferima, povredama, ali smatram da su kao treneri sami po sebi, ono što je do njih radili i rade dobro Gledao sam Njukasl koji sa gomilom povredjenih igrača jede Liverpul, jesu oni izgubili, ali su bili nabrijani kao da je utakmica od životnog značaja, a upravo je to ono što kod Čelzija ne vidim, poradovao sam se protiv Napolija. i posle smo imali još jedna preokret ali posle ponovo ogroman pad, jedan korak napred, tri koraka nazad na iste greške apsolutno. Ja se sve slažem sa Vama, ali mislim da treba prvo napraviti dobar temelj, koji nemamo, a ne može niko da me ubedi da ova ekipa ne raspolaže sa dovoljno kvaliteta/talenta da izgine na terenu za top 4.. a mi gledamo 1 priliku u 55 minuta i glupe crvene kartone Prijavi
7. mart7. mar comment_371390 Da li biste prodali Delapa ljetos? Pitanje je moze li se i onih 30ak miliona vratiti s obzirom kako je izgledao ove sezone. Guiu mora ici, decko je tanak skroz. Na posudbu pa ga onda utaliti nekome. Da ne bi zavrsio kao Datro Fofana. Golmani i stoperi su posebna prica. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.