Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

5 hours ago, diablo_bih said:

Ja se ne nadam da cemo nekog dovoditi u januaru, kontam da ce samo prodavati, eventualno jednog lika dovesti u odbrani ako ode Anselmino. Ima onaj iz Lensa nekakav monstrum iz uzbenikistana, desni stoper.

Khusanov? 

Zelen je on jos. 

Sve zavisi od toga koliko se uklapaju u viziju kluba. A vizija kluba za sada je da se daju dugoročni ugovori i da se nikome ne daje velika plata. Drugi dio vizije kluba je uklapanje u stil igre (što je po mom mišljenju samo izgovor za rješavanje igrača sa velikom platom) gdje se recimo David uklapa u stil igre koji se sada igra, ali ne donosi ono drugačije od Jacksona što nam je potrebno. 

Zaboravio si najvažniji dio vizije kluba da su mlađi od 24 godine...

Nego, po mom mišljenju, igrači koji su nam potrebni da bi mogli pričat o borbi za titulu koje bi trebalo dovest na ljeto, ako je moguće što na zimu super, al bolje pričekat nego pogriješiti.

WC iskusni GK

WC iskusni CB

Backup DMC

ST (ne zamjena za Jacksona, nego drugačiji profil kako bi Englezi rekli box dominant striker, koji bi se mijenjao s Jacksonom ovisno o protivniku/fazi utakmice)

12 minutes ago, ja13 said:

Nego, po mom mišljenju, igrači koji su nam potrebni da bi mogli pričat o borbi za titulu koje bi trebalo dovest na ljeto, ako je moguće što na zimu super, al bolje pričekat nego pogriješiti.

WC iskusni GK

WC iskusni CB

Backup DMC

ST (ne zamjena za Jacksona, nego drugačiji profil kako bi Englezi rekli box dominant striker, koji bi se mijenjao s Jacksonom ovisno o protivniku/fazi utakmice)

Mislim da nam ne treba DMC, vec tu imamo Caiceda i Laviu i Santos bi mogao biti odlican igrac. Za golmana, CB i ST se slazem 100%. 

Mene zanima koje bi vi igrace doveli da zadovoljavaju sve ove gornje uslove, <25 godina, mala plata i veci ugovor?

5 hours ago, hamco said:

Mislim da nam ne treba DMC, vec tu imamo Caiceda i Laviu i Santos bi mogao biti odlican igrac. Za golmana, CB i ST se slazem 100%. 

Mene zanima koje bi vi igrace doveli da zadovoljavaju sve ove gornje uslove, <25 godina, mala plata i veci ugovor?

Složio bih se da je Lavia češće zdrav, al bojim se da se u njega ne možemo pouzdati. Santosa se slažem da bi mogao dogodine dobit priliku, ali ako se ne varam on je više neki box-to-box, nama fali baš čista 6-tica, nekakv Lavia koji je zdrav

6 hours ago, ja13 said:

To sam integrisao u dio o dugoročnim ugovorima. Neće dati 7-8 godina nekom sa 27.

6 hours ago, hamco said:

Druga stvar je što se uopšte ne slažem sa kriterijima. Po meni je bilo dovoljno rizikovanja sa talentima i vrijeme je za drugu vrstu rizika - ozbiljniji igrači sa većom platom.

Po tim kriterijima ( <25 godina, mala plata) je Liverpool uspio iskopati 4-5 vrhunskih igrača što je neponovljivo.

Ako ostajemo u okvirima malog budžeta onda bih u napad doveo igrača Giroudovog tipa, malo iskusnijeg već formiranog igrača koji zna igrati neizvjesne završnice i trpiti sjedenje na klupi. Trenutno imamo dvije zamjene za Jacksona koje ulaze na 10 minuta. Jedan samo srlja jer je neiskusan, drugi se jedva kreće jer ne trpi sjedenje na klupi.

Inače najbolji skakač top 5 liga u zadnje 3 godine je redovno Milan Đurić.

Broj 1 prioritet treba biti vrhunski stoper. Ko je to na trzistu, pojma nemam. Znam sigurno da Guehi nije ta klasa. Za Kulibalija sam bio uvjeren da ce biti pogodak, a on otisao nakon jedne ispodprosjecne sezone.

Ovo je sve naravno pod uslovom da nas ne napuste neki igraci u kom slucaju bismo morali osvjeziti druge pozicije.

@Wisey Ja bas mislim da je Guehi napredovao dosta u odnosu na period kad je bio kod nas, a on takodjer ima veliku prednost u odnosu na stopere iz drugih liga zbog adaptacije koju vec ima na tempo lige, okruzenje, duel igru i slicno. Koulibaly je ostao zatecen tempom, njegova izjava: "U premiershipu moras trcati i razmisljati" je doslovno ali doslovno da se u fudbalse udzbenike to negdje zabiljezi. 

Sa Guehijem ili Murillom iz Foresta ne bi imali taj problem. Kad smo vec kod ovog drugom, ovaj Murillo on je jedan od fizicki najspremnijih i najagresivnijih stopera u ligi. Izuzetno brz, jak ko bik i cak dobar u iznosenju lopte. Guehi je vise ko komandant, smiren i stalozen, jak na lopti i pozicioniranju ali dosta sporiji. 

Mislim da bi sa obojicom pogodili tj. obojica bi nas izuzetno pojacali.

PS: Sto se tice Guehia, nasi imaju 20% zarade od sljedece prodaje Guehije te ga je zbog toga Palace ljetos cijenio 70 miliona. S obzirom da je od tad proslo jos 6 mjeseci i da ga mi zelimo, vjerujem da se mozemo naci na nekih 40-45 miliona. Jos ako bi ukljucili Chabolu u transfer, mozda bi i 25 bilo dovoljno.

Uređeno , autor izmjene: hamco

CB- radije Chalobah nazad nego Guehi ili neki drugi crnac kojeg će sad u januaru platiti 40 miliona.

ST- ne znam stvarno koga, pogotovo ne u pola sezone, to nikad nije izašlo na dobro kad smo tad napadače dovodili.

Ja ne bi Nkunkua još odpiso, ma da je katastrofa trenutno.

Slažem se za Nkunkua. I ja bih prije nego ga prodamo volio ga vidit na 10-ki, vjerujem da kad se dovede napadač će ga se počet koristit na 10ki. Doduše, ako želi bit prvotimac i ključan igrač ekipe, teško da će ikad bit zadovoljan jer na 10-ki može bit samo zamjena Palmeru, jedino Palmera gurnuti desno što ne vjerujem da će se desiti...

United ima dosta toga da ponudi u ovom momentu. Cadadei i KDH su pred odlaskom, Lavia se i dalje ne sastavlja od povreda, mesta za Mainooa ima na pretek. 

Mudryk je pod zabranom, Nkunku takodje pred odlaskom, Amad  kome istice ugovor na leto bi bio odlicna kupovina i pritom ne preskupa.

Just now, Whisper said:

United ima dosta toga da ponudi u ovom momentu. Cadadei i KDH su pred odlaskom, Lavia se i dalje ne sastavlja od povreda, mesta za Mainooa ima na pretek. 

Mudryk je pod zabranom, Nkunku takodje pred odlaskom, Amad  kome istice ugovor na leto bi bio odlicna kupovina i pritom ne preskupa.

Amad je produzio ugovor. Mainoo je vrhunski talenat i svakako da bi nam koristio.

Nije nam krilo prioritet, al' uveliko se spominje da bi zbog suspenzije Mudryka mogli dovesti krilnog igraca, a sirokih ruku bih prihvatio Khvichu :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.