Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Uciniti Unitedu uslugu i pokupiti njihov otpad (Sancha), uz to im pokloniti jedno 50ak miliona a ne uvaliti nikog od horde vlastitih igraca - to mi lici na Celzi i nasu Upravu.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Opet nismo kupili napadaca pa to nisu istine.. jos uvjek nam treba golman, cb i st.. ali clearlake se obrukao sa tom osimhen sagom

Ono sto je veoma vazno nasoj upravi da skonta je to da gomilanje igraca ima i posljedice u vidu prodaje i rjesavanja tih igraca.

Vale, Datro Fofana, Angelo, Casadei, Chilwell, Washington su igraci koje niko na kraju nije htio ni posuditi a kamoli kupitit. Na sve to Sterlinga, Chalobu i Broju smo posudili bez obaveznog otkupa sto znaci skoro pa 100% da su tu i iduce godine.

Bolje da su Davida,Angela, Fofanu dovodili u Strasbourg, možda bi i za manje para dosli. 

Znam i da se u Strasbourg ne može dovoditi ogroman broj mladih igrača, ali nije ni natrpavanje Chelsea mladim igračima rješenje. Koštat će nas na duže staze, možda ćemo doći i do toga da ćemo morati prodati jednog kapitalca ili neka 2 malo manje bitna igrača,kako bi izbjegli kazne engleske FA. 

• 1 mjesec kasnije...

Da mozete birati, da li bi doveli jednog od ovih 5 igraca i ako da, koga bi izabrali i zbog cega:
Osimhen 80 milion
Duran 50 miliiona
Omorodion 40-50 miliona
Jhonatan David 30 miliona

Cijene sam naveo po nekom subjektivnom osjecaju koliko mislim da bi ekipe trazile.

@hamco 

Ako mislis na leto 2025 onda nijednog od navedenih, barem ne kao prvu opciju. 

Iskreno nadam se povratku u LS a to su nam izazovi sa kojim bih zeleo da se suocavamo sto jaci.

Prvi izbor Victor Gyokeres, makar i 100 miliona kostao. 

U najboljim godinama, kostantno u top formi vec nekoliko sezona. Igrao u Engleskoj, znaci nema prilagodjavanja. 

Izuzetan finiser, odlican kreator, siguran sam da bi se najbolje uklopio u nasu jako kreativnu i tehnicki jaku napadacku liniju. To sto Jackson i drugari promasuju on trepavicom salje u mrezu.

Nakon njega Oshimen. Za njega smatram da ima dobar sklop za PL. Une i on itekako sa promasi zicer, ali isto tako da prvu sledecu polusansu smesti u gol. Jak ko bik, brz, uklopio bi se. Istice mu ugovor 2026e, moze i na popustu da se uzme.

Duran moze i da preskoci Oshinena na listi, ako ostvari dvocifren broj golova ove sezone. Fino je poceo sezonu, pokazuje da je raznovrstan i nepredvidiv. Ima sutinu za 10ku. Kod njega me koci to sto je mladi juznoamerikanac, a oni su lako zapaljiva roba. Moze prelazak u veci klub za veliki novac/platu da ga osine u mozak i da se udavi u vrtlogu pritiska i ocekivanja. Vec se po tviteru pominje cifra od 60+ miliona. 

Porto duguje Atletiku 50% od naredne prodaje, tu je i Mendesov deo naravno, mislim da za manje od 60 nece ici. Ne bih ulazio ni u kakve dilove s tim olosem.

Ma mislim da bi najbolji posao bio da smo klepili ispod radara Durana ili Omorodiona prosli prelazni rok, sada je već velika prašina oko njih, sad su i klubovi i agenti vec nanjusili krv, a i sami njih dvojica ce moći vise birati, tako da je situacija dosta komplikovanija.

Sad ces morat nekog od njih preplatit da bi ga doveo i tek onda dolazis do toga da li ce i taj flopat a sanse da kod nas napadac flopa je velika.

Osimhen mi je nekako ohladio, David je solidan igrac, on ili bi bio odron teski ili bi bio pojacanje decenije.

Vlahovic ako cemo vec preplacivati. Mada sto se mene tice ne bih ga ni kupovao, jer sta god da se desi mi uvijek trazimo napadaca i nikad ga nemamo.

40 minutes ago, ker said:

Vlahovic ako cemo vec preplacivati. Mada sto se mene tice ne bih ga ni kupovao, jer sta god da se desi mi uvijek trazimo napadaca i nikad ga nemamo.

A i on cas kuburi s povredom cas sa formom. 

• Autor

Ako Jackson bude bolji nego prosle sezone tj bude dostojan prvog spica ekipe kao sto je Chelsea onda bi J. David bi bio moj izbor jer mu istice ugovor, samim time ne bi bio skup, nema velikog rizika ni velikih ocekivanja a vise nego dobar igrac. Samo ne znam zasto ga jos niko nije klepio od ‘vecih’ ekipa 

• Popularna objava

Mislim da se svi možemo složiti da Chelsea ne treba sklapati ekipu od igrača Valladolida i rezervi Aston Ville i da se igrači trebaju dokazati na nekom međunivou kako bi se smanjio rizik prilikom kupovine. Ako se dobro sjećam tražili smo napadača za prvih 11. Omoriodonu vjerovatno treba sezona u Portu da pokaže da je za veće stvari, Duranu vjerovatno treba sezona sa većom minutažom u Villi, Gyokeresu je trebala prošla sezona u Sportingu. Nije ni Haaland direktno iz Salzburga otišao u najveće klubove. Što se našeg projekta tiče, dosta je bilo transfera sa tolikom dozom rizika, neki su uspjeli a neki nisu, sada je vrijeme da se pametno popuni ekipa sa malo provjerenijim igračima. Ni Duran, ni Omoriodon ovog ljeta nisu vrijedili 50 miliona.

Sta mislite o Guehiju kao potencijalom pojacanju ? Otvara se sansa na leto, procurelo je da ce ga Palace na leto prodati ako odbije da produzi ugovor.

Mozemo Jehovu da iskoristimo..

8 minutes ago, hamco said:

Pa trazili su 75 miliona od Newcastlea. Ne vrijedi toliko iako je dobar.

Istice mu ugovor 2026e, proslo leto je bilo zadnja sansa za takav veliki transfer. Iz Palacea su se nadali da ce se Newcastle upecati. 

Guehy je stvarno dobar i napredovao je. Smiren je sa loptom u nogama a i pametan je ko igrac, lijepo i na vrjjeme se uvijek pozicionira. Jedini nedostatak mu je visina ali cesto to svojim pozicioniranjem nadoknadjuje.

Ako bi vrijedion 40-50 miliona uzeti ga ali onda prodati barem dvojicu stopera.

3 hours ago, hamco said:

Guehy je stvarno dobar i napredovao je. Smiren je sa loptom u nogama a i pametan je ko igrac, lijepo i na vrjjeme se uvijek pozicionira. Jedini nedostatak mu je visina ali cesto to svojim pozicioniranjem nadoknadjuje.

Ako bi vrijedion 40-50 miliona uzeti ga ali onda prodati barem dvojicu stopera.

Nema šanse da bi Guehia uzeo, sad sam za vikend gledao nešto malo utakmice protiv Liverpula, loše procjeni jednu loptu i prođe lopta i igrač iza njega i ide direktno na zicer, a on umjesto da trči nazad da ganja igrača imao onu luzersku reakciju i istrčao čak naprijed i kao ufatio se za glavu.

Kiksara + luzerski mentalitet + crybaby, ne do bog

4 hours ago, reLo said:

Palace nas je već jednom naguzio za Olisea, naguzit će nas i za ovoga.  

Ne pratim Bundesligu niti Bayern, kakav je Olise kod njih?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.