8. decembar 2024.1 god. comment_360628 Šteta što se Van Dijk ne uklapa u projekt. Imam osjećaj da je svaki bolji od naših, ali da bi svaki flopao kod nas. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360630 Ma nasa stoperska linija je toliko losa da jednostavno moras dovesti nekog i ko je kvalitet i ko je sa druge strane lider, da bi uopste imao sansu da utegne malo odbranu. Nova kupovina nekog talenta ne bi donijela nista, treba nam gotov igrac. Hocemo li iskeširati silne milione ili cemo jednostavno ubosti sa nekim manje zvucnim pojacanjem nebitno je, bitno je samo da ubodemo. Sjetimo se kako je Cahill dosao u klub i za koju lovu, znaci bitno je ubosti. Prijavi
9. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360645 On 12/5/2024 at 3:56 PM, reLo said: Fali ti zarez. Ispravno je: Jebote, Zemo. Pravilno je valjda "jebo te". Ovako kako je Zemo napisao bi se koristilo u situaciji "Jebote, kakva budala" ili "U jebote, kakav gol". 🤣 Prijavi
10. decembar 2024.1 god. comment_360674 Spominje se štoper iz Benfice, neki Tomas Araújo, ne pratim Benficu, nemam pojma ko je ljudina. Sta mislite da li bi nam npr. Milenković iz Foresta bio pojacanje, ako nista opet bi imali balkanjerosa u ekipi😁 Prijavi
10. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360675 7 minutes ago, King Chelsea said: Spominje se štoper iz Benfice, neki Tomas Araújo, ne pratim Benficu, nemam pojma ko je ljudina. Sta mislite da li bi nam npr. Milenković iz Foresta bio pojacanje, ako nista opet bi imali balkanjerosa u ekipi😁 Prije ce nasi Murilla dovesti jer njega prate odavno vec. Tog Arauja sam pogledao par puta nakon sto su se nasi povezivali sa njim, znam samo da je tehnicki bolji od svih nasih trenutnih stopera. Pas igra mu je skoro pa savrsena, ali jedno je portugalska liga a skroz drugo Premiership. Sto bi Koulibaly rekao, u engleskoj moras trcati i razmisljati Prijavi
10. decembar 2024.1 god. comment_360676 7 minutes ago, King Chelsea said: Spominje se štoper iz Benfice, neki Tomas Araújo, ne pratim Benficu, nemam pojma ko je ljudina. Sta mislite da li bi nam npr. Milenković iz Foresta bio pojacanje, ako nista opet bi imali balkanjerosa u ekipi😁 Nece ga pustiti Forest, tek letos je stigao. A i nije on to sto nama treba. Nama treba lider ekipe, a ne samo jos jedno ime na platnom spisku. Prijavi
10. decembar 2024.1 god. comment_360683 Ma kakav Milenković, bacanje pare kao Disasi. Na zimu teško šta da možemo dobro uzeti, mada u slučaju da ove 4 utakmice do januara dobijemo, probao bih možda Marquinhosa dovesti. Ako ne, onda bih na ljeto zaganjao Bastonija. Prijavi
13. decembar 2024.1 god. comment_360746 Dobar je Delap. Imam osjecaj da je opet Shields neko ko potencira ovog igraca. On je drugaciji igrac od Jacksona, korpulentniji, moze zadrzati loptu a uz to nije los ni sa loptom. City ga moze dobiti za 20m zbog klauzule koju imaju kada su ga prodavali. Prijavi
13. decembar 2024.1 god. comment_360747 Ako on dođe, definitivno Nkunku nema šta dalje tražiti u klubu. A šta tek reći za Guija onda, na posudbu momka poslati da se ne pati. Prijavi
13. decembar 2024.1 god. Autor comment_360748 Ili worldclass napadaca kupiti ili nista ne kupovati.Samo igrac koji ce odmah upasti u prvih 11. Dovesti Delapa pa ga opet cekati da sazrije. Ne vidim svrhu toga. Prijavi
13. decembar 2024.1 god. comment_360749 Nkunku ce svakako otici, takav mi je dojam. Nezadovoljan je, nema jasno definisanu poziciju, nije za klasicnog napadaca, nije za krila, za poziciju desetke mu konkurencija Palmer, mislim da je on na ljeto bivsi. Guii isto nije los igrac ali smatram da ce on biti neko ko ce se unovciti i na kome ce se pokusat zaraditi. Sto se tice Delapa, on je meni bolji 3x od onog drveta Fergusona iz Brightona. Delap zna lopte, poprilicno je pokretljiv za svoju visinu. Prijavi
13. decembar 2024.1 god. comment_360751 Pitanje je da li je Jackson "nedodirljiv" tj. da li njega vidimo kao prvog špica na duze staze pa dovodimo tog nekog napadaca koji ce ulaziti sa klupe ili nismo bas sigurni da je Jackson materijal za prvog špica na duze staze pa trazimo nekog ko ce "ugroziti" Jacksona. Ako je slucaj da Delapa dovodimo da bude drugi napadac to jest on pristaje na tu ulogu onda je to sasvim ok opcija, jer Delap nudi sasvim nesto drugo u odnosu na Jacksona. Prijavi
13. decembar 2024.1 god. comment_360753 Odlicna opcija ako ne mislimo dovoditi Osimhena ili Gyokeresa. Prijavi
13. decembar 2024.1 god. comment_360758 Svi Sitijevi omladinci loji dodju doci ce uz blagoslov Shieldsa pa i Mareske.. Sledeci je Gittens, ako malo rascistimo levo krilo. Izdvojio bih jos i McAttea koji moze da igra sve od ofanzive u sredini. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360817 Milan Skrinar napusta PSG u januaru, iskusan defanzivac, 29 godina, donijeo bi i određeni kvalitet ali i dozu liderstva, ja bi pokusao sa njim kao pojacanjem.. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360818 Skriniara sam smatrao jako kvalitetnim igracem, ali on se nije izborio za mesto u timu pored Beralda i Pacha, neka hvala. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360819 Uzmite u obzir da po nekom šablonu koji sam ja primjetio do sada, igrač ne smije imati preko 27 godina u trenutku dolaska u klub, valjda zbog ovih dugoročnih ugovora i upravljanja plaćanjima, il čega već nabijem ga na kurac Uređeno 15. decembar 2024.1 god., autor izmjene: MASKO Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360821 10 minutes ago, MASKO said: Uzmite u obzir da po nekom patternu koji sam ja primjetio do sada, igrač ne smije imati preko 27 godina u trenutku dolaska u klub, valjda zbog ovih dugoročnih ugovora i upravljanja plaćanjima, il čega već nabijem ga na kurac Nemoj se služiti tim odvratnim jezikom, reci šablon ili obrazac, šta bi vojvoda reko na to. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360825 9 minutes ago, BT14 said: Nemoj se služiti tim odvratnim jezikom, reci šablon ili obrazac, šta bi vojvoda reko na to. 😂😂😂😂😂😂😂😂 Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360828 3 hours ago, Whisper said: Skriniara sam smatrao jako kvalitetnim igracem, ali on se nije izborio za mesto u timu pored Beralda i Pacha, neka hvala. Ni Salah ni De Bruyne se nisu izborili pored Williana i Oscara Prijavi
18. decembar 2024.1 god. comment_360985 Sta mislite da li nakon ove afere "Mihajlo i kao neke bobe" trebamo traziti igraca koji pokriva poziciju lijevog krila?? Prijavi
18. decembar 2024.1 god. comment_360986 To smo trebali i prije afere, jer dečko očito nije za ove lige. Što neko reče, u Njemačkoj bi kidao. Možda i u Španiji. Prijavi
18. decembar 2024.1 god. comment_360987 4 minutes ago, reLo said: To smo trebali i prije afere, jer dečko očito nije za ove lige. Što neko reče, u Njemačkoj bi kidao. Možda i u Španiji. Dati Borusiji Mudryka i uzeti Gittensa. Prijavi
18. decembar 2024.1 god. comment_360988 Gittens je bas igrac kakve mi ganjamo, mlad, ima potencijala, obecava sto bi se reklo, problem je sto nece niko htjeti nadrogiranog Mihajla😁 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.