10. oktobar 2024.1 god. comment_359093 Kog bi ste stopera vi doveli ? Murillo(Nottingham) Lukeba(Leipzig) Diomande(Sporting) Guehi(Palace) Neko drugi ? I zbog cega naravno? Prijavi
10. oktobar 2024.1 god. comment_359095 9 minutes ago, ker said: Guiu ako ce ga Palace dati po popustu nekom Zar nismo Guiua vec doveli?😁 Prijavi
10. oktobar 2024.1 god. comment_359096 5 minutes ago, Whisper said: Zar nismo Guiua vec doveli?😁 Jesmo Prijavi
10. oktobar 2024.1 god. comment_359098 Ako je to izbor onda Guehi jer mislim da nam treba što iskusniji i provjereniji igrač, a od nabrojanih on ima najviše iskustva i najmanje je rizičan. Prijavi
10. oktobar 2024.1 god. comment_359100 Guehija, jer je nas igrac bio i zato sto je bedem vec tada bio, a sada je klasan igrac. Diomande mi je drugi izbor, jer je lider iako mlad, a izgleda veoma dobro i na terenu. Ne bih se naravno bunio ni protiv ovih drugih opcija. Ovo sve ukoliko se rijesimo Disasija, Badija i sta je vec ostalo od smeca. Prijavi
10. oktobar 2024.1 god. comment_359101 Jel iko pametan bio pa se sjetio da se ubaci neka klauzula u Guelijev ugovor? Prijavi
10. oktobar 2024.1 god. comment_359103 @Adi njih sam stavio jer su se ta imena povezivala sa nama u skorije vreme. Mrtva trka kod mene izmedju Guehija i Diomandea. Guehi je dete kluba, zna se sa Kolvilom odlicno, sto je jako bitno, igra PL u kontinentu... Diomande s druge strane ima iskustvo igranja u Evropi a i standardan je clan ekipe koja je uzimala trofeje pored Porta i Benfike i svih mahinacija njihovih. @Spaha imamo 20% sell on clause Prijavi
11. oktobar 2024.1 god. comment_359106 9 hours ago, Whisper said: @Adi njih sam stavio jer su se ta imena povezivala sa nama u skorije vreme. Mrtva trka kod mene izmedju Guehija i Diomandea. Guehi je dete kluba, zna se sa Kolvilom odlicno, sto je jako bitno, igra PL u kontinentu... Diomande s druge strane ima iskustvo igranja u Evropi a i standardan je clan ekipe koja je uzimala trofeje pored Porta i Benfike i svih mahinacija njihovih. @Spaha imamo 20% sell on clause Da li to znači da ćemo, u konačnici, imati 20% popusta na njega? Prijavi
12. oktobar 2024.1 god. comment_359126 On 10/11/2024 at 7:37 AM, reLo said: Da li to znači da ćemo, u konačnici, imati 20% popusta na njega? Upravo Prijavi
23. oktobar 2024.1 god. comment_359370 Procitao sam negde da se interesujemo za Liama Delapa iz Ipswicha. Jos jedan Sitijev akademac i naravno Joe Shields. Dobar mlad igrac, igra 9ku i 10ku, verujem da bi se uklopio jer ga i Mareska poznaje. Prijavi
23. oktobar 2024.1 god. comment_359371 Poznaje li Shields nekog golmana da valja ili eventualno štopera? Prijavi
23. oktobar 2024.1 god. comment_359372 2 minutes ago, Adi said: Poznaje li Shields nekog golmana da valja ili eventualno štopera? Stefana Ortegu 🫣 Prijavi
23. oktobar 2024.1 god. comment_359373 29 minutes ago, Whisper said: Procitao sam negde da se interesujemo za Liama Delapa iz Ipswicha. Jos jedan Sitijev akademac i naravno Joe Shields. Dobar mlad igrac, igra 9ku i 10ku, verujem da bi se uklopio jer ga i Mareska poznaje. Je l ga ćaća naučio kako da baca aute ? Prijavi
26. novembar 2024.1 god. comment_360222 Apsolutni pokusaj dizanja cene, ali sam svakako za ovaj transfer. Na leto samo prodamo Nkunkua i napravili smo mesta u rosteru. Prijavi
26. novembar 2024.1 god. comment_360226 Top igrac i top napadac, apsolutno sam za, samo da ne ode u United za Amorimom. Prijavi
1. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360330 Pozdrav, novi sam ovdje. Oduševljen sam ovom sezonom, trener koji razvija mlade i momčad koja ima potencijala ako ostane zajedno par sezona mljeti sve redom. A i sada imamo najbolju igru u ligi, najljepše igramo, tko god da je od naših 20 igrača na terenu. Ali mislim da nam je Ahilova peta stoperske pozicije i tu bih baš volio 2 vrhunska world class stopera jer mislim da smo onda spremni i za ligu prvaka ravnopravno boriti se sa svima. Naravno, u skladu s politikom kluba, mladi igrači, moj san snova je dovesti Arauja i Schlotterbecka. Da u prijelaznom roku sav raspoloživ budžet damo za njih dvojicu i nikog trećeg, ja presretan. Samo problem bi bio što bi tražili plaću s kojom bi odskakali od ostatka momčadi. Colwill može biti rezerva, za sve ostale stopere smatram da su prevelike "trube" da bi igrali u Chelseaju kakvog ja želim. Uh kad bi samo imali beton u obrani, a s našom igrom i lucidnosti i talentom Palmera i ostalih ofanzivaca, mislim da smo opet Chelsea koji se bori i osvaja titule. Prijavi
4. decembar 2024.1 god. comment_360451 Valjalo bi sad u januaru jednog dobrog u odbranu dovesti. Možda čak nekoga sa iskustvom. Prijavi
5. decembar 2024.1 god. comment_360452 On 12/1/2024 at 3:49 PM, Geremi said: Pozdrav, novi sam ovdje. Oduševljen sam ovom sezonom, trener koji razvija mlade i momčad koja ima potencijala ako ostane zajedno par sezona mljeti sve redom. A i sada imamo najbolju igru u ligi, najljepše igramo, tko god da je od naših 20 igrača na terenu. Ali mislim da nam je Ahilova peta stoperske pozicije i tu bih baš volio 2 vrhunska world class stopera jer mislim da smo onda spremni i za ligu prvaka ravnopravno boriti se sa svima. Naravno, u skladu s politikom kluba, mladi igrači, moj san snova je dovesti Arauja i Schlotterbecka. Da u prijelaznom roku sav raspoloživ budžet damo za njih dvojicu i nikog trećeg, ja presretan. Samo problem bi bio što bi tražili plaću s kojom bi odskakali od ostatka momčadi. Colwill može biti rezerva, za sve ostale stopere smatram da su prevelike "trube" da bi igrali u Chelseaju kakvog ja želim. Uh kad bi samo imali beton u obrani, a s našom igrom i lucidnosti i talentom Palmera i ostalih ofanzivaca, mislim da smo opet Chelsea koji se bori i osvaja titule. Dobrodosao, da ostanes kao i ostali 🙂 Nemoj mi njemackih defanzivaca, to su rupe nevidjene, cast izuzecima. Prijavi
5. decembar 2024.1 god. comment_360458 On 12/1/2024 at 3:49 PM, Geremi said: Pozdrav, novi sam ovdje. Dobrodošao i nemoj odmah crnjačiti ko Zemo kad ekipa ili neko od igrača odigra loše Prijavi
5. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360474 13 hours ago, Spaha said: Dobrodošao i nemoj odmah crnjačiti ko Zemo kad ekipa ili neko od igrača odigra loše Jebote Zemo. Prijavi
5. decembar 2024.1 god. comment_360477 41 minutes ago, Zemo said: Jebote Zemo. Fali ti zarez. Ispravno je: Jebote, Zemo. Prijavi
5. decembar 2024.1 god. comment_360478 2 minutes ago, reLo said: Fali ti zarez. Ispravno je: Jebote, Zemo. Haj me i ti sad jebi. Tako zvuci kao perfekt ili proslo vrijeme. što bi rekao Balašević, princip je isti, sve ostalo su nijanse, Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360616 U januaru apsolutno svaki mogući fokus mora biti na kupovini jednog kvalitetnog štopera, jer ovo sto gledamo od naše štoperske linije je kriminal. Danas smo uspjeli vise dati nego primiti ali to nece biti uvijek moguce, štoperi će nas koštati tonu bodova. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.