27. august 2024.2 god. comment_357888 11 minutes ago, soxx said: Flop u najavi Koga bi ti doveo? Prijavi
27. august 2024.2 god. comment_357889 55 minutes ago, hamco said: Koga bi ti doveo? Toneya ako moze. Ovaj ce poremetit prvo platnu strukturu, drugo nece biti jeftin. Kasnije ce biti privikavanje na ligu a ni u serie a nije nesto razvalio bog zna sta. Bolji je lukaku bio. Dzeko otiso iz citia pa u italiji bolje brojke nego li osimhen pravio a znamo da se dzeko nije uspio probit u engleskoj iako nije toliko ni los bio. Za pristojnu cijenu i platu mi je ok pokusat sa osimhenom al ovak ce poremetit sve sto nasi "dobro" rade. Nema mi ni logike dovodit nekog sa ogromnom platon a ovamo se pisu bajke kako nasi uvode neke plate u red. Ovak bi samo dokazali da stvarno nemaju nikakav plan Ne znam kskav je ovaj gyokeres sto se mnogi snjim povezuju, mozda on nije los a nece imat neku bogovsku platu Prijavi
27. august 2024.2 god. comment_357890 Pa dobro Osimhen i ako se dovede morat ce smanjiti platu a citavo vrijeme svi novinari konstantno i spominju to da bi se transfer izvrsio Osimhen pristati na to. Sto se tice Toneya, uopste nije los ali me brine njegovo odsustvo zbog kladjenja a kasnije kada se vratio odigrao je 12 utakmica za Brednford i dao samo 1 gol. Osimhen je recimo u zadnjih 15 utakmica dao 9 golova. Rizik su obojica i svakako ko god da dodje smatram da nudi mnogo toga a isto tako vazno drugacije od Jacksona. Kad sam vec Jacksona spomenuo, njegov razvog uopste ne treba zapostaviti ako dovedemo jednog od ove dvojice jer je Jackson stvarno talenat i igra u polju mu je odlicna. Kako god, ako bih ja licno birao izmedju Osimhena i Toneya, bez razmisljanja bih izabrao Osimhena. Prijavi
27. august 2024.2 god. comment_357893 Apsolutno sam za Osimeha, ako mislimo nesto napraviti ove sezone moramo popraviti realizaciju a on je idealan za to, dobar je finiser, Jackson nije igrac da bi mogo vuci klub i zabiti iz polusanse, lik moze promasiti bruku sansi. Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357901 Dzeko je dobro igrao u Engleskoj, u stvari ne sećam se da sam nešto i gledao da je on u Sitiji ikada imao nekih baš loših utakmica, nije dominirao ali je bio dobar dok je igrao kod njih Nema tu nekog leba ako su tebi opcije u Engleskoj svedene na jednog igrača Brentforda koji je odslužio nedavno kaznu.. mada i ne vidim zašto bi se oko toga brinuli, retko kad smo mi a i ostali dovodili napadača otuda, čast izuzecima tipa RVP u Junajted i šta ti ja znam, a da je doneo baš preokret Ja lično nisam za to da nama zamena za Dzeksona bio Felix ili Nkunku, mislim da neće nešto napraviti kao zamena na mestu CF, a da će tek biti problem ako se Dzekson povredi. Mi sad imamo situaciju da nam je Palmer najbolji igrač, a doveden je kao potencijal samo, dok nam na klupi sede, ili je još uvek nedefinisan status Nkunkua i Felixa koji nisu napadača, nisu krila znači ne igraju primarno pozicije gde nam škripi a i jedan i drugi su plaćeni debelo Palmer pa ponovo evo pre koji dan stvarno dominira čini mi se najviše u sredini, znači nije da on ne može igrati po strani, ali on će uvek više prirodno ići na kreiranje šanse, neće probijati kao klasično krilo zato mislim da ne treba žrtvovati njegovu najbolju prikazanu igru zarad toga da bi nam na AM igrao neko od ove dvojce pomenutih. Imaćemo mi ogromnih problema u borbi za top 4 ako nam neko od krila ne podigne nivo igre, Dzekson mislim da će nekako uvaljati taman kolko nam treba za LŠ ali ne i za borbu za titulu Čilvela ja ne bih prodavao nikako ali o tome neću na ovoj temi. Sa Sterlingom bih isto sačekao a razlog za to je to što mislim da bi on proigrao najviše ako bi doveli top špica, drugo krilo da digne nivo igre, sa tri ofanzivna igrača u formi mi bi osigurali top 4 kao od šale, sve ostalo je bunar Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357902 Dzeko je bio odlican u Cityu, on je u tom trenutku imao ogromnu konkurenciju u vidu Aguera, Teveza i tada veoma talentovanog Balotelija. Mancini je to cak dobro hendlo iako smo mu mi bosanci naravno jebavali mamu svaki put kada bi Dzeko bio na klupi ili kada bi ga izveo. Da se vratimo na Osimhena i Toneya, licno smatram da cemo se pojacati dolaskom bilo koga od te dvojice i da ce ekipi dati zaista nesto novo. Naglasavam samo da se Jacksonov razvoj ne smije zaboraviti i gurnuti po strani jer je i on veoma dobar napadac sa svojim kvalitetima koji ova dvojica nemaju. Sto se tice Sancha, apsolutno nepotreban ali i za njega smatram da je bolji igrac od Sterlinga i ako bi doslo do te trampe onda ok. Kao rezultat toga mozda ne bi bilo lose poslati Mudryka na posudbu negdje. Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357903 Jao da, čoveče zaboravio sam da su svi oni igrali u Sitiju u nekom istom periodu 😱 Nema tu još mnogo, sad očekujemo zahuktavanje zadnja tri dana, bacanje bombica u ovoj temi... i nadam se da nas grande diablo neće razočarati sa nekim ekskluzivama Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357904 Što se napada tiče, jedino što nam nedostaje je "fizičko prisustvo". Neki napadač na kojeg se može izbiti duga lopta kada je to potrebno (ne govorim da nam to treba biti taktika, nego 2-3 puta na utakmici) i na koga se može centrirati. Mi smo prošle sezone bili ekipa sa najmanje centaršuteva po utakmici zato što nismo imali na koga nabaciti. Za Guiua nemam podatke kakav je u skoku jer je odigrao premalo minuta u seniorskom fudbalu, ima predispozicije da bude dobar, ali je upitno koliko će često biti korišten. Bilo bi dobro da to bude igrač koji pored skoka ima još neke kvalitete, prije svega dobru realizaciju, a ne da bude neki Calvert Lewin koji zna skočiti i slabo još šta. Nek skače onda Guiu zadnjih 10 minuta i gotovo. Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357905 Mislim da smo se Datro Fofane prelako odrekli, ne mogu reći da je Guiu bolji od njega. Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357906 Trevoh Chalobah has impressed many within Chelsea with how he’s handled everything that has been thrown at him. Chelsea could listen to offers for Axel Disasi instead. Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357907 Pa tog Disasija je i moja žena zapamtila da je borben ali uvek mora da napravi neku glupost 🤣 Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357908 Nit se treba Chalobaha rijesavati niti Disasija. Odbrana nam je katastrofa, bice tu dosta rotiranja tokom sezone. Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357916 Ostali novinari govore da su poceli pregovore sa njim... Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357917 9 minutes ago, diablo_bih said: Ostali novinari govore da su poceli pregovore sa njim... Amin, daj Boze. Realno on nece biti skup jer je otpisan od strane kluba. Vjerujem da ga za 30 miliona max moze dobiti bilo ko. Onda i 190k sedmicno nije puno pogotovo ne za jedan United, Arsenal, Liverpul, City, Newcastle, Tottenham ili cak preko bare. Pitanje je samo koliko ga drugi zele i da li i drugi klubovi vide da je postao prosjek ili i dalje misle da moze mnogo toga ponuditi ko prije. Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357920 Ja i dalje mislim da ova momcad nema igru za tog glavnog napadaca i da nema smisla toliko placati Osimhena. Vec vidim kako ce se na svakom poluvremenu vaditi podaci o jednom ili dva dodira sa loptom. Ekipa ce imati loptu, dodavat ce se sa njom, on ce cekati izmedju njihovih stopera, ali nece docekati. Jackson se sam izbori za prilike te ce stoga fulati 5 od 6 situacija, a ovaj 2 od 3. Prijavi
29. august 2024.2 god. comment_357947 Sancha je Joe Shields doveo u City, nije ni cudo sto ga hoce. Navija za Chelsea, haj da vidimo sta ce. Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357968 Krši, sinoć sam pročitao članak da smo u opasnosti od FFP-a jer UEFA ne računa prodaju u sestrinske klubove. Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357969 Strasbourg ne igra UEFA takmičenja pa se može. United nije mogao dovesti Todiboa iz Nice jer oba igraju LE. City je doveo Savia jer je zapravo bio na posudbi iz Troyes u Gironi. Leipzig je doveo 15 igrača iz Salzburga, ne znam na koji način. Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357970 1 hour ago, reLo said: Krši, sinoć sam pročitao članak da smo u opasnosti od FFP-a jer UEFA ne računa prodaju u sestrinske klubove. Ma nismo u opasnosti od FFPa sigurno, a i da ne ulazi u to, nema veze, nije presudan transfer. Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357978 Jel nama toliko prijeko potreban napadac kad se uprava okrece igracima poput Fergusona i Durana? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.