Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Jackson je trenutno bolji igrač od Osimhena, malo smotan, ali bože moj. Osimhen ne vrijedi tog novca zbog jedne i po dobre sezone u Italiji.

6 hours ago, ker said:

Jackson je trenutno bolji igrač od Osimhena, malo smotan, ali bože moj. Osimhen ne vrijedi tog novca zbog jedne i po dobre sezone u Italiji.

Drukciji su profil igraca, Jackson je bolji u polju, bolju tehniku ima ali je Osimhen zvijer pred golom. Izuzetno je agresivan i takodjer moze trcati veoma mnogo, borben je i dao bi nam dodatni nivo agresivnosti. Na stranu sve kvalitete Jacksona ali Osimhen bi nam bio itetako veliko pojacanje. Mi takvog igraca u ekipi nemamo. 
Mene zaista fascinira koliko Osimhen moze sam da se bori za loptu kada je izolovan naprijed, taman dok se ostatak igraca prikljuci. Na sve to u 16m je odlican pogotovo u skok igri. Osimhen je totalno drugaciji od Lukakua tako da ako neko pomisli da tu ima slicnosti, apsolutno nema. Jedan je trut a drugi gazela, pogledajte koliko Osimhen jako igra presing i kako je zapravo brz.

Vidjecemo, ponavljam se, ali iskreno meni nista ne znaci sto je neki napadac dobar bio u Italiji, bar ne u toj mjeri da se za njega plati ovoliko koliko traze. Mnogi nasi igraci su bili prosjek kod nas pa kad su presli u Italiju postali glavni igraci u timovima.

I to je tacno, deff nema garancije pogotovo shvatam rizik jer je iznos veliki. 

Ali koga onda dovesti? Nama deff treba igrac velike klase drugacijih karakteristika od Jacksona.

57 minutes ago, hamco said:

I to je tacno, deff nema garancije pogotovo shvatam rizik jer je iznos veliki. 

Ali koga onda dovesti? Nama deff treba igrac velike klase drugacijih karakteristika od Jacksona.

I to se slažem, doveo bih ga, ali ne po cijenu da nas Napoli prevede žedne preko vode.

Jao, pa kakvu tehniku ima onda taj Osimen kad je Dzekson bolji od njega, pa od onog paraplegičara umirem od smeha.

Ja ne znam šta je ovo, pa kao da je bilo pre 35 godina kada su napadači bili Anri, Ronaldo, Ibrahimović itd i itd. 

jel to sad sva deca hoće samo da driblaju uz aut liniju

21 minutes ago, Wisey said:

Kakav je Cunha iz Wolvesa?

Djelovao mi je u par navrata kao dobar napadac. Jak i brz sa prilicno dobrim sutem.

jucer gledam sa jaranom utakmicu i on se zajebava, zabio vam je Cunha gol, on je vase sljedece pojacanje :D

Ako Osimneh traži 500k sedmično, a ovi ga nagovore na 300-400k, opet je previše i opet je opasnost da unese nemir i nezadovoljstvo u svlačionicu. Dovedeš ga das mu ogromnu platu mimo 'project pravila' a on možda flopa. 

Ja ne bi dovodio više nikoga kad su već doveli Felixa koji i jes neki poluspic krilo svašta nešto a tu je još i Nkunku koji može igrat špica. 

Jel moguce da niko ne zeli Sterlinga i Chilwella? Ajd Sterlinga i nekako razumijem, prevelika plata i dosta je oslabio, ali sto niko ne zeli Chilwella? 

32 minutes ago, hamco said:

Jel moguce da niko ne zeli Sterlinga i Chilwella? Ajd Sterlinga i nekako razumijem, prevelika plata i dosta je oslabio, ali sto niko ne zeli Chilwella? 

vjerovatno misle da ce nasi dodatno spustati cijenu do kraja roka pa da ugrabe mozda po nizoj cijeni, jer nasi sigurno idu da ga se rijese.

a i chillwell takodjer ima jaku platu kod nas, mozda je i to problem, a bice da jeste jer to je ovih dana uvijek glavni problem kod svakog transfera.

Tih 190k možda nije toliko puno ali nije ni malo. Toliko recimo ima Son u Tottenhamu (koji prvi idući najbogatiji nakon ovih top klubova) i to im je najveća plaća. Takvi klubovi vjerojatno razmišljaju taj 1-2 kojem ćemo dat toliku plaću će bit neki napadač/krilo/kreativac, ne bek. Tako da, i ne preostaje ti previše klubova koji ga mogu platiti (pod pretpostavkom da želi istu plaću koliku ima u Chelseau).

Također još neki mogući razlozi, viječno je ozljeđen... Kod nas je odbačen je jer klasični bek (ne može invertirat), a danas su moderni bekovi koji ulaze u sredinu bilo kao treći stoper bilo kao veznjak, kod top klubova pogotovo a ovi manji smo zaključili da baš i nemaju para.

Tako da, zaključak bi bio, ili će morati smanjiti plaću ili put Arabije.

Kod Sterlinga bi čak prije rekao da će ga netko uzet, krilo, svojevremeno ponajbolji strijelac PL-a, rijetko ozljeđen. Rekao bi da njegova reputacija još uvijek solidno kotira. Ali njegov problem je šta on ima baš ogromnu plaću koju nitko mu neće dat.

Chilwell je u padu forme, izgubio je svoju eksplozivnost i izdrzljivost ponajvise zbog ucestalih povreda. On nije ni sjena igraca kakvog smo znali niti ce ikada vise biti takav. 
190k uopste nije puno ako je igrac dobar. Recimo Theo Hernandeza bi sad svi doveli i dali bi mu 290k ali je problem sto bi ga Milan prodao za 100 miliona.

Generalno sky sports je postao totalno los izvor tj objave nesto uglavnom kad ovi jaci navinari vec potvrde tako da ja sumnjam da je ovo za Toneya tacno.

Ali opet relo, pogledaj vrijeme objave postova pa onda donesi zakljucke :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.