21. august 2024.2 god. comment_357584 Potrosili smo toliko a jos uvjek nema top GK i ST.. stvarno se nadam da dodje osimhen, ak ne on onda bar toney za 40-45m.. treba nam neka box spica inace opet nista od sezone. Prijavi
21. august 2024.2 god. comment_357585 Naravno da ako želiš, uvek možeš naći neku logiku, ali fakt jeste da mi od odlaska Romana tonemo, pa mi čoveče ponovo ulazimo u sezonu bez sponzora na dresovima. Da te podsetim da je onaj crnac iz Vile svojevremeno plaćen skoro 20miliona i on je mladi Englez kolko sam ispratio. a tek pomenuti duo Kulibali i Fofana 120m, i jedan i drugi skupa nemaju pola sezone a sad se radujemo zbog nekog Tosina koji dolazi besplatno, skoro pa tragikomično i dok pričamo o svemu ovome uprava nastavlja da gomila transfere i sve mi se nešto čini da je jedino rešenje pomoliti se Alahu, Isusu ili nekom tamo paganskom bogu jel ovo sve više podseća na scenario kao što je onomad Junajted otišo u kurac. Čekamo sad Liverpul, Siti je je ovde najviše profitirao u celoj ovoj čorbi Prijavi
21. august 2024.2 god. comment_357586 Dragi navijači Chelseaja, Proteklih godina naš voljeni klub prošao je kroz značajne promjene, ali važno je imati na umu da je svaki proces tranzicije izazovan i traži vrijeme. Svi se sjećamo zlatnih godina pod vodstvom Romana Abramoviča, kada je Chelsea bio sinonim za uspjeh i trofeje. No, s dolaskom novih vlasnika na čelu s Todd Boehlyem, Chelsea je krenuo u novu eru, s jasnom vizijom budućnosti. Promjena strategije nije bila jednostavna, ali bila je nužna. Novi vlasnici su svjesni da je potrebno napraviti duboke rezove i riješiti se viška igrača kako bi se stvorio prostor za mlade talente. Fokus je sada na dugoročnoj izgradnji tima koji će donijeti novu dinamiku i svježinu na Stamford Bridge. Kupovina mladih igrača možda se ne čini kao brza formula za uspjeh, ali sjetimo se da su mnogi veliki klubovi gradili svoju budućnost upravo na ovakvoj filozofiji. U Chelseaju sada imamo jednu od najperspektivnijih mladih ekipa u Europi. Igrači poput Enza Fernándeza, Mykhaila Mudryka i Benoîta Badiashilea donose ogromne potencijale. S dodatkom pravog napadača, kao što je Victor Osimhen, i jednog iskusnog vratara i braniča, Chelsea bi mogao postati nepobjediva sila. Treba se prisjetiti i toga da nas iduće ljeto očekuje dolazak mega talenata poput Kendryja Paeza, Estevãoa i Ângela Anselmina. Ovi mladići imaju potencijal da postanu buduće zvijezde, a Chelsea će biti mjesto gdje će razvijati svoje vještine i doprinositi uspjesima kluba. Stoga, dragi navijači, važno je biti strpljiv. Proces izgradnje velikog tima ne događa se preko noći, ali s vremenom, svi ćemo vidjeti plodove ovog novog pristupa. Vjerujte u viziju novih vlasnika i podržite momčad na svakom koraku. Budućnost Chelseaja izgleda svijetlo, a uskoro ćemo svjedočiti povratku kluba na vrh europskog nogometa. Plavi smo, plavi ćemo i ostati! Vaš chatGpt Prijavi
21. august 2024.2 god. comment_357593 Bez pravog centarfora nemamo sta traziti. Nek posalju Napoliju neku sadaku i uzmu tog Osimhena, bolji nam se trenutno ne nudi. Conte voli od govana pitu praviti pa bi im se mogao i neki igrac ponuditi. Prijavi
21. august 2024.2 god. comment_357607 Sad kad je jasno da je i Chilvel rahmetli, ostadosmo samo sa jednim lijevim bekom. Mislim da bi trebali i tu dovesti nekog ili ćemo Colvila opet tu gledati. Prijavi
21. august 2024.2 god. comment_357616 Ne znam šta je prije igra, ali očito je doveden je da bude lijevi bek, protiv Citya je ušao umisto Cucurelle, u predsezoni je također ulazio kao lijevi bek. Prijavi
22. august 2024.2 god. comment_357648 Isčekuje se negrosport da potvrtdi herewego za osimenha u Čelzi 😝 Prijavi
22. august 2024.2 god. comment_357649 1 minute ago, chiba said: Isčekuje se negrosport da potvrtdi herewego za osimenha u Čelzi 😝 cekamo prvo emisiju dobro jutro australija (ili portugal ono bi) da prenesu tu vijest Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357706 Kakva debilana, kakvo bolan produživanje ugovora s igračem kojeg očigledno ne želiš LOL. Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357707 A jel moguce da niko Kepu ne zeli? Zar je toliko grohno da nece ljudi da plate ni 20 miliona za njega? Bilo ko iz bilo koje lige? Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357708 Što bi iko plaćao, ako ga džabe mogu dobiti? Isto će tako i Sterling i Chilwell otići za 30 miliona u paketu. Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357709 Problem kod Kepe je plata, a i njegove neke licne zelje. On bii dao dupe da ostane u Realu, makar sedeo na klupi, al mu nije uspelo. Sacekace on kraj ugovora. Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357714 Glavni problem je da je on ispodprosjecan golman. Sa ovim golmanom ne gradis ekipu, nego jedino ako bas nemas sta dovesti, onda golmane poput njega trazis. Kepa je ocit primjer kad igraca koji daje lazne nade, i kad se navijaci vode emocijama, kao bice on bolji, greske se desavaju, trema, djevojka i sl. stvari. Ista stvar kao i sa Sanchezom, vidi da frajer ne valja, treba odmah nogom nabiti ili ga prekomandovati u drugog golmana. Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357715 Da probam na malo jednostavan primitivan način usporediti ko je otišo/odlazi, a koga smo dobili za istu ili sličnu poziciju i da li smo se pojačali ili prije oslabili. Trenutno stanje OUT/IN bez neke dječurlije nebitne: Pochetino ------Maresca Silva ----- Tosin Chalobah -----Fofana (falio čitavu sezonu) Chilvel ----- Veiga valjda? Conor ------ Dewsbury Hall Sterling ----- Neto Broja ----- Giu Petrović ------ Jorgensen Chukwuemenka ------- Felix Lavia i Nkunku se mogu isto računati kao nova pojačanja, no sve u svemu osim Felixa i Neta (jer mrzimo Sterlinga) nismo baš uvjerljivo zamjenili nekog sa boljim igračem. Samim tim, ja očekujem turbulentniju sezonu nego onu prošlu. Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357720 Ma ovo ce biti jos jedna mucna sezona jer ne vidim neki napredak u ekipi a i trener mi se ne cini kao neko ko bi mogao nesto promijeniti, ovo ce biti kopija Vilas Boasa i mucenja u sezoni. Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357722 Kamo srece da je Villas Boas, on je bio sesti u onom trenutku. 8 hours ago, reLo said: Kakva debilana, kakvo bolan produživanje ugovora s igračem kojeg očigledno ne želiš LOL. Verovatno neki bookeeping accounting Boehlyd masterclass da ispadne da ga placaju 11 miliona evra po sezoni umesto 11.5 Prijavi
24. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357738 Jel me neko zajebava da smo ovog omordiona hteli da platimo 40 a porto ga doveo za 15. Kakvi kraljevi. Ja sad otvoreno sumnjam da su ljudi ili maloumni ili namerno rade ovo. Trece nema. Prijavi
25. august 2024.2 god. Autor comment_357790 On 8/24/2024 at 3:05 PM, cobinho said: Jel me neko zajebava da smo ovog omordiona hteli da platimo 40 a porto ga doveo za 15. Kakvi kraljevi. Ja sad otvoreno sumnjam da su ljudi ili maloumni ili namerno rade ovo. Trece nema. ja se zabezeknuo kad sam vidio Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357791 I dalje sam mišljenja da moramo po novog napadača, jer ovaj majmun Jackson će nam samo sranja stvarati, taj se nikad neće opametiti. Balotelli za sirotinju. Prijavi
25. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357792 Na različit način se vode pregovori sa najbogatijim klubovima i sa razvojnim klubovima i sa nama. Za Porto ide niža cijena, ali se pokušava ugraditi neki procenat od prodaje. Znaju da ovi nemaju puno para, ali bi ga mogli razviti i dobro prodati. Za neki Bayern ide puno veća cijena ili malo veća sa ugrađenim bonusima za trofeje, a za nas lupe još 20% na tu cijenu jer računaju ako smo bili ludi platiti tog i tog toliko, onda bismo mogli i za njihovog dati koliko traže. Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357794 Evo rodila se priča od pouzdanih tiera da želimo Sancha i da smo voljni dati Sterlinga/Chilwella kao dio transfera. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.