11. august 2024.2 god. comment_357275 9 hours ago, Adi said: Ide Sterling ako sezona bude bez povreda ⏳ ⏳⏳ Ma dzejms je cist profit Prijavi
11. august 2024.2 god. comment_357293 19 hours ago, Spaha said: jel ga opet to trener ispreforsir'o? Da je poch tu sad bi diablo reko brzo ga vratio na teren. Prijavi
11. august 2024.2 god. comment_357295 E svasta Kad vec beskorisne ljude dovode, nek dovedu maska i klicka, barem ce ih oni kostati po kikiriki. Prijavi
11. august 2024.2 god. comment_357297 E šta rade naši genijalci, daj i Saula u paketu sa Feliksom da zaokružimo. Prijavi
12. august 2024.2 god. comment_357300 Hvala Allahu pa propada transfer Omorodiona. Ovaj oblik glave nikad nije obećavao uspjehe. Osim ako treba neku fizičku silu upotrijebiti. Prijavi
12. august 2024.2 god. comment_357301 Ako dovedu Felixa to će bit najgluplje dovođenje ikad. Ma stranu njegove nogometne kvalitete, ali lik nam je totalno ne potreban i ne uklapa se u ekipu. Gdje će igrat? Dovodi se samo da bi se prodao Gallagher jer propadanjem Omorodiona propada i njegov transfer pa sad uzimamo nekog drugog iz Atletica, bilo koga samo da prodamo Gallaghera. Prijavi
12. august 2024.2 god. comment_357303 Atletico ili neki agent su necim ucijenili nasu Upravu, jer je ocigledno da mi "moramo" uzeti nekog igraca od njih da bi prosao Gallagherov transfer. To je naravno van pameti ali s 2 genijalca direktora, Winstanleyem i Stewartom, sve je moguce. Felixa nisi uzeo proslo ljeto kad si mogao (i trebao?) ali ces ga kupiti sad. I to je ocigledno rijec o igracu kojeg se Atletico zeli pod svaku cijenu rijesiti, sto znaci da cijena ne bi smjela biti visoka. Prijavi
12. august 2024.2 god. comment_357304 1 hour ago, Wisey said: Atletico ili neki agent su necim ucijenili nasu Upravu, jer je ocigledno da mi "moramo" uzeti nekog igraca od njih da bi prosao Gallagherov transfer. To je naravno van pameti ali s 2 genijalca direktora, Winstanleyem i Stewartom, sve je moguce. Felixa nisi uzeo proslo ljeto kad si mogao (i trebao?) ali ces ga kupiti sad. I to je ocigledno rijec o igracu kojeg se Atletico zeli pod svaku cijenu rijesiti, sto znaci da cijena ne bi smjela biti visoka. Jorge Mendes prijatelju... Agenti i menadzeri su zlo fudbala. Prijavi
12. august 2024.2 god. comment_357306 Ako njegov dolazak znači Sterlingov odlazak, WELCOME ABOARD. Prijavi
12. august 2024.2 god. comment_357308 Ako bih birao izmedju Sterlinga i Felixa izabrao bih nijednog. Prijavi
12. august 2024.2 god. comment_357309 Ako će kupiti Felixa, dati mu 6 godina ugovor i platu 200-300k sedmično, onda neka Sterlinga đe jes. U sportskom smislu, mislim da nas nijedan neće unaprijediti, čak više Sterling jer je čisto krilo, dok je ovaj neki hibrid igrač godinama traži svoju poziciju. Prijavi
12. august 2024.2 god. comment_357311 A otkud sad da niko nije za Felixa? Licno znam mnoge koji su ga hvalili kad je prvi put dolazio. Prijavi
12. august 2024.2 god. comment_357312 33 minutes ago, hamco said: A otkud sad da niko nije za Felixa? Licno znam mnoge koji su ga hvalili kad je prvi put dolazio. Ja nisam za njegov povratak jer se njegova kompletna igra moze opisati sa "potez viska". Prijavi
12. august 2024.2 god. comment_357314 Realno kalva nam je ekipa on moze i biti pojacanje. Nije bio los u prvom mandatu. Prijavi
12. august 2024.2 god. comment_357315 1 hour ago, hamco said: A otkud sad da niko nije za Felixa? Licno znam mnoge koji su ga hvalili kad je prvi put dolazio. nije isto kad je prvi put dolazio sada kad smo vidjeli sta ima ponuditi. da se nadovezem na whisperovo potez viska, mi i onako imamo problema sa zabijanjem golova, a ovaj ih tek ne zna zabiti jer se ispromasivao prvi put kad je dolazio. njegov povratak nema nikakavog smisla, stvarno nejasni transferi u klubu otkako su ameri dosli. bilo je ih je i prije kod romana, samo u to vrijeme smo dovodili opet kvalitetnije igrace. Prijavi
12. august 2024.2 god. comment_357317 meni ako sterling odlazi ovo ima smisla.. felix ima 24 godine mislim da moze jos puno da da.. neka on i osmihnen dodju i jos jedan u odbranu to je to 🙂 Prijavi
12. august 2024.2 god. comment_357318 Ako moramo nekoga iz Atletica uzeti onda bih birao Oblaka, ali niti bi ga naši izabrali, niti bi ga Atletico pustio. Prijavi
12. august 2024.2 god. comment_357322 Pokusavam da razumem al ne ide. Mi dovedemo Jorgensena za 25 milki a Liverpul Mamardasvilija ce platiti 30 40. Dovodimo Neta, Felixa a u napadu nema ko da da gol! Svaki put me sve vise odusevljavaju genijalnim potezima. Ako se Maresca imalo pita za prelazni rok, ubio me bog. A sto se tice Felixa on koncepijski tesko da moze LW a da igra a sa Netom desno on ne moze biti pre Palmera izbor za AMCa. Dakle jedini nacin je uklapati ga sa Palmerom iza spica u 3421. Al po meni to nije resenje jer je glupo kvariti Palmer u nacin igre koji mu je odgovarao prosle sezone. Prijavi
14. august 2024.2 god. comment_357348 Jos malo i dogovorit ce se za Osimhena. Vidim Mikel i Drogba guraju isto. Nego izgleda slusat ce ponude za Disasija isto. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.