Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ako dovedu Felixa to će bit najgluplje dovođenje ikad. Ma stranu njegove nogometne kvalitete, ali lik nam je totalno ne potreban i ne uklapa se u ekipu. Gdje će igrat?

Dovodi se samo da bi se prodao Gallagher jer propadanjem Omorodiona propada i njegov transfer pa sad uzimamo nekog drugog iz Atletica, bilo koga samo da prodamo Gallaghera.

Atletico ili neki agent su necim ucijenili nasu Upravu, jer je ocigledno da mi "moramo" uzeti nekog igraca od njih da bi prosao Gallagherov transfer. To je naravno van pameti ali s 2 genijalca direktora, Winstanleyem i Stewartom, sve je moguce.

Felixa nisi uzeo proslo ljeto kad si mogao (i trebao?) ali ces ga kupiti sad. I to je ocigledno rijec o igracu kojeg se Atletico zeli pod svaku cijenu rijesiti, sto znaci da cijena ne bi smjela biti visoka.

1 hour ago, Wisey said:

Atletico ili neki agent su necim ucijenili nasu Upravu, jer je ocigledno da mi "moramo" uzeti nekog igraca od njih da bi prosao Gallagherov transfer. To je naravno van pameti ali s 2 genijalca direktora, Winstanleyem i Stewartom, sve je moguce.

Felixa nisi uzeo proslo ljeto kad si mogao (i trebao?) ali ces ga kupiti sad. I to je ocigledno rijec o igracu kojeg se Atletico zeli pod svaku cijenu rijesiti, sto znaci da cijena ne bi smjela biti visoka.

Jorge Mendes prijatelju... 

Agenti i menadzeri su zlo fudbala.

Ako će kupiti Felixa, dati mu 6 godina ugovor i platu 200-300k sedmično, onda neka Sterlinga đe jes. U sportskom smislu, mislim da nas nijedan neće unaprijediti, čak više Sterling jer je čisto krilo, dok je ovaj neki hibrid igrač godinama traži svoju poziciju. 

33 minutes ago, hamco said:

A otkud sad da niko nije za Felixa? Licno znam mnoge koji su ga hvalili kad je prvi put dolazio.

Ja nisam za njegov povratak jer se njegova kompletna igra moze opisati sa "potez viska". 

1 hour ago, hamco said:

A otkud sad da niko nije za Felixa? Licno znam mnoge koji su ga hvalili kad je prvi put dolazio.

nije isto kad je prvi put dolazio sada kad smo vidjeli sta ima ponuditi.

da se nadovezem na whisperovo potez viska, mi i onako imamo problema sa zabijanjem golova, a ovaj ih tek ne zna zabiti jer se ispromasivao prvi put kad je dolazio.

njegov povratak nema nikakavog smisla, stvarno nejasni transferi u klubu otkako su ameri dosli. bilo je ih je i prije kod romana, samo u to vrijeme smo dovodili opet kvalitetnije igrace.

meni ako sterling odlazi ovo ima smisla.. felix ima 24 godine mislim da moze jos puno da da..

neka on i osmihnen dodju i jos jedan u odbranu to je to 🙂

Pokusavam da razumem al ne ide.

Mi dovedemo Jorgensena za 25 milki a Liverpul Mamardasvilija ce platiti 30 40. 

Dovodimo Neta, Felixa a u napadu nema ko da da gol! 

Svaki put me sve vise odusevljavaju genijalnim potezima. 

Ako se Maresca imalo pita za prelazni rok, ubio me bog. 

A sto se tice Felixa on koncepijski tesko da moze LW a da igra a sa Netom desno on ne moze biti pre Palmera izbor za AMCa. 

Dakle jedini nacin je uklapati ga sa Palmerom iza spica u 3421. Al po meni to nije resenje jer je glupo kvariti Palmer u nacin igre koji mu je odgovarao prosle sezone. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.