Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Endrik odigrao u proseku 40min na 6 tekmi i odmah 60milki. Pa brazil je pun takvih prevara. Ako ovaj nas da te pare unapred 2 godine dok ne napuni 18 on je na teskim drogama. Naseg Halla kad bi bacio u brqzisko prvenstvo sa tim kvalitetom posle 6 tekmi bilo bi odmah novi pele mesi 100 milki kurac palac. Nista drugacije ne bi bilo ni sa Cukveamekom.....

Ovo bi bio jos jedan primer nedostatka sistema gde se zalecemo ko mutavi. 

Leao je ono sto nama nedostaje u igri. Brzina, dribling, kreativnost, snalazenje na malom prostoru... Samo bice greska ako ga budu gurali u napad. Jer on i opravljeni Cilz ili cak Hall su top kombo po levoj strani.

Osimhen apsolutno mora biti prvi izbor. Jednako dobro se snalazi i kad ekipa napada poziciono i kad mu das neki ocajnicki pas. Nesto kao Costa, ne odustaje lako.

Mada nece njega Napoli dati u januaru ni za kakve pare. Bore se ljudi za titulu, dobri su i u LS... A na leto ce njegova cena biti 100+ sigurno.

Toneya ce biti lakse dovesti, manje ce kostati I takodje je odlican napadac. Dokazuje se u PL i mogao bi biti odlicno pojacanje. Glavni nedostatak u odnosu na Osimhena je to sto igraju u klubovima sa razlicitim ambicijama a samim tim i pritiskom.

Thuram je ofanzivac iz Bunseslige :D

Neko ce reci da je i NKunku takodje ali razlika izmedju ta dva igraca je ogromna. Nkunku je mnogo tehnicki prefinjeniji i raznovrsniji igrac. 

Svejedno Thurama ne bih ni razmatrao. Bolje resenje je ranije pominjani Terrier.

Dodao bih da se hitno mora resavati pitanje bar jos jednog ofanzivca u januaru, ako ode Zijeh, koga svakako treba najuriti. Dovesti onda Trossarda i davati sansu Hutchinsonu. Ako se mali pokaze ne gubiti uopste vise vreme na Odoija, suvisno je. Jos jedan plus je sto Trossardu ugovor istice na kraju sezone.

Konkurencija bi, uz zavrsetak Svetskog prvenstva mogla da malo pomeri ove nase primadone da pokazu ono za sta su placeni ili da im otvori izlazna vrata.

Na sredini terena nam ocigledno fali taj zadnji vezni kako god se resila stvar sa ugovorima koji isticu.

Poslednje spominjan je Ruben Neves i to za januar. Odlicno resenje, dobra defanziva, jak u duelu, sut, organizacija napada iz zadnje linije, siguran pas ka napred... Ugovor istice 2024e, verujem da bi ga Wolvesi pustili sada za 40ak miliona, sto je i ok za igraca takvog kalibra.

Stoper nam takodje treba, iskusan i kvalitetan, da moze odmah da odgovori zahtevima na terenu. Namece se Skriniar kao logican izbor. Sem njega stvarno mi niko ne pada na pamet a da bi odmah bio pojacanje, sem mozda Webstera.

Tap in merchant i ostali jaki izvori pisu da se transfer Nkunkua resava za 2023 al ne preciziraju januar ili kraj sezone, tako da je moguce da on i sada zavrsi kod nas. Mada ce me Diablo sad ispraviti :D

Leao izgleda uopste ne zavisi od njega, tako da eventualni dolazak obojice iskljucuje dolazak bilo kog drugog pojacanja u napadu. Ali bicemo skromni i reci da je dovoljno 😃

Uz naravno Nevesa i kvalitetnog stopera.

Nisam toliko fasciniran Nevesom koliko vi, no dobro. Nadam se da me vara osjecaj mada je to rijetko. 

Leao je igracina, i pitanje je da li ce htjeti doci nama. Bio bi kapitalac.  Nkunkua nisam dovoljno gledao, ali imam odredjenu skepsu prema igracima iz Bundeslige poslije Haverca i Wernera. Thuram nista specijalno. Toney je solidan napadac sa limitiranom tehnikom. 

Opet je sve to za dzaba ako nam Zlatna Lopta i Haverc budu krojili igru.

On 11/13/2022 at 2:04 PM, diablo_bih said:

Momak ima 15 godina, mozda 16. Ne mozes nikako tako govoriti o igracu koji je neki dan dobio sansu u prvoj ekipi. Brazil niti svijet nema nikoga ni blizu Endricka.

U prve dvije rečenice si rekao zašto ga ne treba platiti 60 miliona.

Thuram je od navedenih jedni kojeg možemo dobiti besplatno, ali mi bismo trebali kupovati igrače koji nam trebaju i koji će nas unaprijediti, a ne igrače koji su nam jeftino dostupni. Thuram iz Monchengladbacha nije bolji od Pulišića iz Borussije, Havertza iz Leverkusena, Wernera iz Leipziga i Ziyecha iz Ajaxa.

Ne mogu zamisliti da dođu i Nkunku i Leao i još jedan. U ovom trenutku ne bi bilo dobro da Leao dođe, nemamo nikakvu igru i sa njim bismo igru sveli da se lopta doda njemu. To dugoročno nije isplativo, treba prvo posložiti neke stvari.

14 hours ago, Wisey said:

Nisam toliko fasciniran Nevesom koliko vi, no dobro.

Nema puno takvih igrača na tržištu, ja ih nazivam "Jorginho koji zna". Ako već ne može De Jong ja bih Nevesa. Zamisli Jorginha kojeg ne pojedu u svakom duelu, pošalje dugu loptu i ima vrhunski šut.

4 hours ago, diablo_bih said:

Pa Moukoko je besplatan na ljeto, u svadji sa Dortmundom, moze se vec dovesti u januaru.

@Kun Aguer0 mali zabija kako god hoce, nikad veceg talenta nisu imali u drzavi. To je otkupna klauzula, pratit cemo ga kroz ove 3 godine sta ce jos raditi.

Dosta nam je vise generational talenta

9 hours ago, Adi said:

Ne mogu zamisliti da dođu i Nkunku i Leao i još jedan. U ovom trenutku ne bi bilo dobro da Leao dođe, nemamo nikakvu igru i sa njim bismo igru sveli da se lopta doda njemu. To dugoročno nije isplativo, treba prvo posložiti neke stvari.

Pa ako dođu Nkunku i Leao valjda ima neko od ovih silnih igrača ko bi im mogao pružiti napadačku podršku. Mount, Sterling, Broja, Havertz, Gallagher. Pa nisu retardirani majku mu... Nkunku i Leao bi bili i više nego dovoljni kada je napad u pitanju. Ako se oprostimo od Kantea i Jorginha problem nastaje u sredini terena i to ogroman, pored problema u odbrani koji već imamo

Dovodjenje Leaa na ovaj nas sistem trenutno nam ne bi doneo bog zna sta. Tj puno para malo muzike. 

On kao krilni napadac je mnogo konkretniji trenutno u sistemu 433 ili 4231. S obzirom da momak ima odlicnu fiziku mogao bi i u sistemu kao nas sa 2 igraca iza spica ali uze postavljena ali ne bi doso do izrazaja mnogo u pocetku s zbog prilagodjavanja na engleski fudbal sto zbog pozicije. 

Nkuku je igrac koji cesce trazi sredinu terena i kao takav bi se lakse uklopio s tim da bi on teze iso u 433 kao levi napadac. Generalno obojca po vokaciji vise vole levu stranu terena tako da po meni ili kupujes Leaa i menjas sistem ili Nkukua. Tim pre sto nam je mnogo losija desna napadacka strana pa smo pre tu deficitarniji. 

11 hours ago, Adi said:

Ovih dana nailazim na priče da su nam transfer mete Pickford i Bailey. Ne treba svemu vjerovati, ali sa ovakvim pojačanjima možemo završiti u donjoj polovini tabele.

ušao si na viber u stari chat sa Diablom

Taman da nas zamrzi iz dubine duse i ovo malo ljudi, koji nas gotive. Imas onu prevaru Aleskonnera, pticu trkacicu Sterlinga i sad ovog rumenka, haos. Postajemo antipaticni, a nekad se Chelsea smatrao Davidom, koji se bori protiv Golijata (United, Liver, Arsenal, Barca, Bayern...).

Pickford je kao Kepa, cak su u istom periodu bili i kiksare. Cak su i slicne visine tako da ne vidim koji je to upgrade konkretno. Nije valjda da cemo opet bacati pare na precijenjene Engleze, a za glavu nam treba potpuno nova sredina terena, napadac, desni bek i boga pitaj ko jos.

Bolje neka daju platu Mendyju jer sigurno ce biti manja nego sto ce se dati za nekog drugog golmana, a mislim da bi trenutno radili posao Mendy i Kepa kao dvojac tj. ko je bolji neka brani.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.