23. novembar 2022.3 god. comment_336721 Arsen je popravio igru bas. Pored svoje kreativnosti sad je i borben. Samo jos da britanija pristane da nam rus dodje. Prijavi
23. novembar 2022.3 god. comment_336732 Imamo tri poraza u nizu, igra užasna. a ovi puštaju informacije u javnost kako se osećamo u vezi transfera nekog lika iz Dinama prosto ne verujem šta čitam Prijavi
26. novembar 2022.3 god. comment_336770 Povezuju nas sada i sa Pelegrinijem. Po meni tip igraca koji nam u ovom trenutku vise odgovara i od stelringa pulisica zijeha. Al ako sam skapirao to je rezervna opcija ako ne produzimo Mounta Prijavi
27. novembar 2022.3 god. comment_336773 Enza iz argentine bi sada trebalo jos vise zaganjati. Prijavi
30. novembar 2022.3 god. comment_336805 Opet neki u sredini, nije ni cudo sto cemo izgubiti Webstera. Prijavi
1. decembar 2022.3 god. comment_336821 Znaci Nkunku done za ljeto, Zakharyana cemo vidjeti u januaru vec, barem se nadam. Chilwell pliva vidim, sto znaci sigurno do pola mjeseca januara, ako ne i vise. Reece pomalo trenira. Fofana isto. Bas je na vrijeme doslo svjetsko da nam se oporave najvazniji igraci. Smeta mi ovo sto trazimo golmana, jer sam licno prezadovoljan Kepom, dok Mendy moze ici sto se mene tice. Diogo Costa je bas fina opcija, ali kome, kada imas vec Kepu. Prijavi
1. decembar 2022.3 god. comment_336823 Jude Belingham, sve ove golmane, mlade brazilce, squad igrače za sredinu i pičke materine ostaviti u stranu i sve pare dati za Judea, nerealno dobar igrač, nenormalno. I onda skontaš da su Pedri i Gavi bili proglašeni boljima od njega, pa oni kad se pomnoze nisu bolji od Judea Prijavi
1. decembar 2022.3 god. comment_336825 Treba pustiti Kepu do kraja sezone, ili Mendya ako se desi novi preokret, i onda donijeti odluku. Među opcijama koje se nude najrealnija je Robert Sanchez jer smo već doveli pola Brightona. Costa mora biti među top 3 kandidata. Prijavi
2. decembar 2022.3 god. comment_336857 Treba, kupiti ali staviti klauzulu ako se povrijedi do kraja sezone otpada kupovina. Prijavi
2. decembar 2022.3 god. comment_336861 Josko doktor, dovodi ga odmah u paketu s nkunkujem.. dobrodosao christopher! A sada mora da sljedi revamp sredine terena, sto prije to bolje Prijavi
3. decembar 2022.3 god. comment_336868 Prije bih se vjerojatno radovao ovakvom transferu, sad sam jednostavno postao ravnodušan. Cini mi se da Messi dodje, opet bi nekako flop ispao kod nas. Valjda znaju sta rade u upravi. Prijavi
13. decembar 2022.3 god. comment_336985 Kupite jebenog desnog beka i onda imamo dovoljno stopera, a ne igrati formaciju sa 3 stopera pa moras imati 3 komada na terenu i tri rezervna stopera na klupi. Dakle, sta je najpotrebnije po meni, poredano po prioritetu. 1. Vezni igrac, bukvalno nam tu gori pod nogama, sve se kupuje, krila, napadaci, golmani, stoperi, sve sem onog sto nam je najgore. Budale ce na kraju prodati Kantea, a ostaviti Kovacica i Jorginha. 2. Desni bek, Azpi je prevazidjen i to je to. James mora da ima rotaciju. 3. Napadac, sad kad se Broja povrijedio nema drugog izbora. 4. Krilo, naravno nakon sto se prodaju Pulisic, Ziyech i ekipa. 5. Mozda jos jedan stoper, mada radije bih da igramo sa manje stopera. Prijavi
14. decembar 2022.3 god. comment_336986 Ima dosta igraca na listi trazenih za veznog, bit ce tu pojacanja sigurno. Desni bek se najvise spominje mladi hugo mallo iz Lyona. Napadaca cemo isto dovesti, posebno zbog ove povrede Broje, da li je to Moukoko ili neko drugi vidjet cemo. Krilo smo doveli za ljeto jedno, a vidjet cemo da li cemo jos nekoga, ako i budemo to ce biti neki kapitalac ala Leao. Prijavi
14. decembar 2022.3 god. comment_336989 Hugo maljo je iz selte al je mator a ovaj je Gusto Maljo ako si na njega mislio. Poter prvo treba da se odluci sta zeli a onda da dovede pojacanja. Napadaca svakako mora. Mada smo generalno tanki na sredini terena. Mozda napadnu i Deklan Rajsa. Prijavi
15. decembar 2022.3 god. comment_336990 9 hours ago, cobinho said: Hugo maljo je iz selte al je mator a ovaj je Gusto Maljo ako si na njega mislio. Poter prvo treba da se odluci sta zeli a onda da dovede pojacanja. Napadaca svakako mora. Mada smo generalno tanki na sredini terena. Mozda napadnu i Deklan Rajsa. ma ja, gusto, zamijenim ih jbg zbog slicnog imena. Prijavi
15. decembar 2022.3 god. comment_336991 Ima zanimljivih imena svakako. Nisu dovodjeni u vezu s Celsijem ali Pedro Poro iz Sportinga i Neco Williams iz Foresta bi takodje bili kvalitetna resenja. Opcija je i vise nego dovoljno, videcemo sta ce se desiti u prelaznom roku. Prijavi
15. decembar 2022.3 god. comment_336992 Ja sam bio uvjeren da je presao u Barcelonu i slazem se, Porro je dobar igrac. Prijavi
15. decembar 2022.3 god. comment_336993 Vjerujem da će se Potter do kraja mjeseca odlučiti u kojoj formaciji želi u budućnosti da se igra i da će se u skladu s tim dovoditi igrači. Očekujem 2-3 nova igrača u januaru. Na desnom beku imamo Jamesa koji je i sadašnjost i budućnost i ne bih mu dovodio zamjenu koja je mlađa od njega. Radije bih nekog u kasnim dvadesetima, nekog ko je na vrhuncu da pruži par dobrih sezona kao back-up. Na sredini imamo istovremeno i premalo i previše igrača. Oni koji valjaju su povrijeđeni, oni koji igraju nisu baš toliko dobri da budu starteri u ekipi koja se bori za sve trofeje, a imamo i treću kategoriju premladih igrača. Tu će se uskoro podvlačiti crta jer Kanteu, Jorginhu, Kovačiću i Loftus-Cheeku ističu ugovori u narednih 18 mjeseci. Za napad nemam ništa pametno da kažem. Tu smo imali propalog igrača, igrača kojem to nije prirodna pozicija i igrača kojem fali minuta na ovom nivou. Opet dovoljno opcija bez one prave. Koga god dovedemo bit će flop, zato sam se prethodnih godina zalagao za Broju i Abrahama. Barem nas ništa ne koštaju. Najveći problem kad se ponovo sastanemo će biti taj da 12 igrača nije prošlo ove mini pripreme zbog prvenstva i još 12 zbog povrede. A prva utakmica Bournemouth.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.