28. decembar 2022.3 god. comment_337186 1 hour ago, cobinho said: Mi prvo treba da se okrenemo sebi. I da najpre proberemo nase talente i vidimo sta nam treba. Na kraju cemo doci do zakljicka da bi i vece koristi imali od Halla , Cukwameke, Hutchisona nego da dajemo 50 100 milki evra za neke navikane poluproizvode iz benfike, monaka, dortmunda. 100 +milki se daje za igraca koji odmah pravi razliku a Enco u PLu ne bi znao sta bi ga snaslo pa dok se on privikne odosmo u majcinu. Havertz ni dan danas se nije privikao. U redu je to kad ga dobijes besplatno ko sto smo mogli Dembelea pa i mozes da ga cekas. Mi nismo ni svesni da imamo skolu koja je u top 5 u evropi a ne koristimo. Najgore od svega je sto se i novi vlasnici busaju u grudi pricom o projektima sa igracima iz Akademije. Davati tolike pare za igraca koji ima jednu dobru sezonu u Portugalskoj ligi i solidan nastup na Svetskom prvenstvu je apsolutno suludo. Ne sluti na dobro. Jos kad mu budu dali ugovor na 6+1... Prijavi
29. decembar 2022.3 god. comment_337189 Izgleda da smo doveli ovog Santosa. Ako sam ja dobro video on je igrao u brazilskoj drugoj ligi. Bar nisu velike pare. Na kilo dovedeni pa ce neko napraviti nesto od njih Prijavi
29. decembar 2022.3 god. comment_337190 I ovih mladih se nakupilja pun kurac, tačno ih više i ne znaš sve. Dosta ovim "malenih" transfera do 20 miliona, za nadati se da neće biti promašaji, zasad Fofana i Santos pa čak i Badasile iz Monaka bi mogao proći kao manji transfer. Što se Santosa tiče izgleda da neće na posudbu nigdje nego da ostaje u klubu. Dobro se radi posao skoro sve se dovodi osim desnog beka kojeg nemamo na stanju trenutno Prijavi
29. decembar 2022.3 god. comment_337194 U medjuvremenu se nudi 120 miliona za Enza. Mada su on i Chukwumeka kompatibilan tandem. @Kun Aguer0 mislim da ce uzeti Juranovica. Prijavi
29. decembar 2022.3 god. comment_337195 Jednog igraca svi propustaju iz vidokruga, a to je Antonio Silva, nevjerovatan stoper. Ne cijene ga toliko, a momak je vec spreman da igra gdje god u svijetu. Uglavnom sve vise i vise izgleda da je Enzo patka, opet pokusavaju Liverpoola da naguze U januaru cemo dovesti dosta igraca, tako se pise. Znaci zasad to ide Badiashile, Malo/Juranovic, Zubimendi/Kone, Moukoko/Vlahovic/Roque/neko, a dosao vec Fofana i Santos. 1 hour ago, Kun Aguer0 said: I ovih mladih se nakupilja pun kurac, tačno ih više i ne znaš sve. Dosta ovim "malenih" transfera do 20 miliona, za nadati se da neće biti promašaji, zasad Fofana i Santos pa čak i Badasile iz Monaka bi mogao proći kao manji transfer. Što se Santosa tiče izgleda da neće na posudbu nigdje nego da ostaje u klubu. Dobro se radi posao skoro sve se dovodi osim desnog beka kojeg nemamo na stanju trenutno Santos jedino ako ne dobije work permit mora na posudbu nazad. Malo i Juranovic su ti sto gledamo zasad. Prijavi
29. decembar 2022.3 god. comment_337199 Desni bek je prioritet, i to odma 1.1. da ga potpišemo, da što manje utakmica moramo živit bez desnog beka. Prijavi
29. decembar 2022.3 god. comment_337201 Moze se preziveti mesec dana i s aAzpijem al je problem sto je opet James rizik jer se moze opet povrediti. Pojurice ga sigurno. Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337202 Moze se prezivjeti, ali vidjeli smo na sta to lici, igra RLC, pa neke formacije sa 3 nazad i Sterlingom po boku, ne zna se sta je gore. Neka kupuju desnog beka pa makar kostao i 70 miliona. Svaka cast Jamesu, najbolji igrac u timu definitivno, ali jednostavno se ne smijemo osloniti na njega. Kao sto se ne mozemo vise osloniti ni na Kantea ili npr. Chilwella. Na tim pozicijama moramo imati poprilicno dobre zamjene i tu je kraj price. Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337203 Izgleda da je skoro pa gotov transfer Enza u Chelsea. Sta reci, previse je to novca za bilo kojeg igraca osim ako nisu Leao, Haaland ili Mbappe, ali Enzo je vrhunski igrac, apsolutno je u svemu dobar. Dobar je u kontroli lopte, igra na prvu sto je danas rijetkost, samim time nije podlozan presingu ekipe nego ga se lako rijesava. Cak je i defanzivno dobar jer je pokretljiv, nije spor i trci mnogo. Specijalnostu su mu dugi pasovi u prostor i sut s distance. On ce biti ogromno pojacanje za Chelsea, 3x je bolji igrac od Jorginha. Jos ako potpisemo produzenje ugovora Kanteu, a isto bi trebali uraditi i sa Kovacicem, onda nema prepreka da pustimo Jorginha bilo kome. Vezni red bi u tom slucaju izgledao: Enzo, Kova, Kante, Carney, Galagher, RLC i Hall. I vise nego dobar. Mada po meni, Galagher ili RLC bi se mogli prodati, uzeti neke pare za njih i dovesti jos neko bolji. Ali i ovako je to ok, samo da je Kante zdrav. Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337204 Dobar i talentovan igrač koji u najboljem slučaju može koštati 60 miliona. Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337205 Slusat cemo ponude za Jorginha i RLCa u januaru. Neko dolazi u januaru znaci. Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337206 Sto se tice Enca, nema sta, decko jeste zaista talentovan i posle Kantea jedan od retkih koji moze odigrati tog Box to box. I statisticki gledano (liga sampiona da ne gledamo portugalsku ligu) on je igrac sa 90+% uspesnih dodavanja i sa skoro 2 presecanja i 4 oduzete lopte u proseku, gde u tom segmentu niko nije bolji od njega u LS. U finalu WC protiv francuske je imao 10 oduzetih lopti, sto je retkost u fudbalu. Ima i mirnocu i duge lopte, i bolji pas pod pritiskom od Zorzinja i bolji sut, pokriva veliki prostor na terenu. Al u uvek ima ono ali. Skeptican sam po pitanju njegove fizike jer mislim da ce ga pojesti u PLu posebno zbog drugacijeg kriterijuma i snage na cemu mora mnogo da radi. A drugo trdbace mu i dobar period prilagodjavanja. A igrac od 109+milki mora odmah da pravi razliku. Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337207 Koga briga za cijenu, očito je Boehly pun ko brod, a i nažalost moramo se pomiriti s činjenicom da je 100+ milijuna postao normala. Enzo je odličan veznjak, takvog igrača već godinama priželjkujemo pa budimo sretni da ga konačno dovodimo. I to sad odmah na zimu, a ne kao Rica kojeg već 5 godina lovimo i uvijek je iduće će bit na prodaju, a dok stvarno bude na prodaju čovik će osidit. Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337208 Stvarno ce biti na prodaju Rice na ljeto, ali sta ces kada je Boehly nestrpljiv Nadam se da ce ipak zaganjati i Jude Bellinghama. Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337209 Rečeno je Enzo + dodatni veznjak na ljeto. Dakle zaganjat će se i Rice ili Bellingham. Ostaju i Kante i Kovačić. Solidno za najbolji vezni red na svijetu. Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337210 40 minutes ago, diablo_bih said: Stvarno ce biti na prodaju Rice na ljeto, ali sta ces kada je Boehly nestrpljiv Nadam se da ce ipak zaganjati i Jude Bellinghama. Ne znam kako da ti saopstim ovu jako tuznu vijest, ali nema od Ricea nista. Da su ga mislili kupovati kupili bi ga, vidis da nije stvar u parama. Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337211 Meni je fascinantan kolega Diablo, kad on u nesto veruje, ne moze ga niko razuveriti!😉 Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337212 Pa bit ce on dostupan, ali ko ce ga uzeti je drugi par carapa. West hamovi mediji su isto prenijeli. Steta ako ga ne dovedemo zbog Enza, ali sta ces, voli Boehly ove mlade igrace. Prijavi
30. decembar 2022.3 god. Popularna objava comment_337213 Rice stize u paketu sa Hulkom, Alex Sandrom, i Koundeom. Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337214 Prije tacno 5 ipo mjeseci je taj enzo dosao u benficu za 12mil eura Pa sta je on preko noci postao world class igrac. Alaj cemo ga popusit a dosta jeftinijih i boljih varijanti ima Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337215 1 minute ago, soxx said: Prije tacno 5 ipo mjeseci je taj enzo dosao u benficu za 12mil eura Pa sta je on preko noci postao world class igrac. Alaj cemo ga popusit a dosta jeftinijih i boljih varijanti ima Ko je jeftiniji a bolji? Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337216 Pa eto rice npr Ili kad se vec pare bacaju sto nisu na bellinghama, koji bi dosao za te pare. Nadam se da ce me razuvjeriti al za tog lika nije niko znao do svjetskog. Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337217 Mene samo brine da Boehly ne ispisuje menice na ime kluba pri kupovini igraca. Da ne nabiju dugove u nebesa, pa posle ode isti na dobos. Prijavi
30. decembar 2022.3 god. comment_337218 Pa nije Rice uopste jeftiniji iako jeste bio bi mozda 20-tak miliona jeftiniji. Da li je bolji od Enza? Mozda, a mozda i nije. Enzo je tehnicki daleko ispred njega. Belingham moze biti samo skuplji. Nema sanse da ce doci za manje novaca od Enza. Mislim jasno je meni sta ti govoris, cijena je ogromna i dosta je kockanja u igri, ali za sad ovo sto sam ja gledao Enza, djeluje vanserijski talenat kada su vezni igraci u pitanju. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337351 Ovo je vec ok. Ali opet igrac koji igra ili 10ku ili levo krilo, a na desnom promaja... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.