18. oktobar 2022.3 god. comment_335307 1 minute ago, hamco said: Nikakav igrac, bolje Toneya dovesti. Bolje Toneya slazem se, ali i ovaj je nevjerovatan, 11 tekmi, 9 golova, 2 ast, a u 34 tekme za Kanadu, 22 gola i 13 asistencija. Sad gledao sam ga prosle sezone, pa je bio losiji u par meceva, ali uvijek je bio bas talentovan. Prijavi
18. oktobar 2022.3 god. comment_335309 Najbolje bi bilo kada bi dzabe doveli Skriniara, Taverniera(Coufala) i Moukoka iz Dortmunda, jer je mali najbolji iduci napadac na svijetu poslije Haalanda. Prijavi
19. oktobar 2022.3 god. comment_335312 Imamo Aubu i Broju... Lukakua ne racunam. Auba moze mozda ovu sezonu izdrzati i to je to. Moukoko na ljeto iduce bi mogao hladno biti prvi napadac, jer je talentovaniji i bolji od Broje. Prijavi
19. oktobar 2022.3 god. comment_335313 Fino si ti to zamislio, samo i sam znaš da je realnost potpuno drugačija. Moukoko igra za Borussiju Dortmund. Ne postoji klub (na najvišem nivou) koji više žrtvuje rezultat za razvoj mladih igrača od njih. I takav Dortmund je kad se Haller razbolio doveo Modestea od 35 godina da bude startni napadač, a da Moukoko i Adeyemi igraju ili pored njega ili ulaze sa klupe. Moukoko je startao 2 ligaške utakmice ove sezone, sve ostalo je ulazio sa klupe. Chelsea je imao sličnu situaciju ovoga ljeta i doveo je pored Broje iskusnog napadača. Broja je 4 godine stariji od Moukoka i već je dokazao da je spreman za igranje u PL i po fizičkoj spremi i po kvalitetu. I koliko igra? Manje od 15 minuta po utakmici, nijedan start. E sad zamisli kako bi Chelsea doveo Moukoka i očistio mu situaciju u napadu da bude starter. Lukakua smo doveli sa 18 godina kao najvećeg talenta na svijetu i bio je šesti napadač iza Drogbe, Torresa, Anelke, Sturridgea i Kaloua. Prijavi
20. oktobar 2022.3 god. comment_335342 Dortmund jebe Moukoka, svaki put kad udje zabije gol ili vise. Sto mislis sto mu istice ugovor ? Moukoko je vec sada bolji od Modestea i ekipice i to je svima jasno kada vide sta radi kada udje. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335391 Vide se trajne posljedice football managera Svi menadžeri jebu mlade talente jer iskusnije igrače guraju, ne mogu skontati da je bolje da im igraju klinci jer imaju potencial rating 190 na FMu Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335418 3 hours ago, Kun Aguer0 said: Vide se trajne posljedice football managera Svi menadžeri jebu mlade talente jer iskusnije igrače guraju, ne mogu skontati da je bolje da im igraju klinci jer imaju potencial rating 190 na FMu Ma nije FM, nego pogledaj mu statistiku ove sezone, 354 minute 3 gola, 2 asistencije. Znaci nepuna 4 meca. Zabio Bayernu uz sve to. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335523 Normalno da će buvu za transfer Ronalda pustiti odmah posle utakmice Prijavi
23. oktobar 2022.3 god. comment_335539 S obzirom da je Kante povrijedjen i da ga nema barem 4 mjeseca, nama podhitno treba vezni igrac. Ovako smo spali na RLC, Kovacica i Jorginha, nedovoljni po meni i da se niko od njih ne povrijedi. Galaghera tu ne racunam jer on meni nije 6-ci i nedovoljno mi je dobar za tu poziciju. Rice, Belingham ili De Jong su kapitalci i oni bi bili instant ogromna pojacanja. Medjutim njih je nemoguce dovesti u januaru te trebamo teziti igracima koje bi mogli vec u januaru dovesti. Na prvu mi napamet pada Caicedo iz Brightona, juce sam ga bas opet gledao pazljivo i to protiv Citya. Mali je stvarno dobar a sigurno da ga mozemo dovesti vec u januaru pogotovo jer je i Potter trener. Ne bi bilo lose probati dovesti i Enzo Fernandeza, em je mlad em moze odmah pomoci ekipi jer ima iskustva. Leimer iz Leipziga je takodjer veoma dobar igrac, znam da se Bayerb interesovao za njega i da mu mozda cak i ugovor uskoro istice. Mozda bi i Tielemans bio dostupan. Ne pada mi jos mnogo drugih igraca ba poziciji centralnog veznog a da ih u januaru mozemo dovesti. Nikako ne bih volio Alvareza iz Ajaxa sto smo se spominjali jer mi se ni po cemu ne svidja, pogotovo jer je tehnicki limitiran. Prijavi
23. oktobar 2022.3 god. comment_335541 Caicedo je tek kapitalac, jer Brighton ne mora prodavati, a ima para. Tielemans je dostupan, ali on je meni vise kreativac, ali sta ja znam, mozda bi i mogao igrati tu. Ja ne bih da dovodimo samo zato sto nam trenutno treba. Bolje sacekati kapitalca kao Ricea/Bellinghama nego dovoditi smece, jer to vec imamo u vidu Jorginha... Prijavi
23. oktobar 2022.3 god. comment_335542 Gledao sam malo situacije sa ugovorima. Najbolji veznjak kojem na ljeto ističe ugovor je Kante. Na listi je i Jorginho. To znamo, samo napominjem. Na kraju iduće sezone ugovori ističu Kovačiću, Mountu i Loftus-Cheeku. Svi spomenuti igrači imaju upitnu budućnost u klubu, barem za sada. Nude se 3 dobre opcije koje su u zadnjoj godini ugovora. Prva je Youri Tielemans, druga je Konrad Laimer, a treća je Alexis MacAllister. Tielemans je tu najpoznatije ime, igra na visokom nivou već dugi niz godina, reprezentativac Belgije (prva postava). On bi nam donio dosta toga u napadu. Laimer je prošle sezone bio toliko dobar da ga je Bayern htio. Defanzivniji dosta, nekako uloga u ekipi slična Kanteovoj. Već sam ga 2 puta vidio kako izlazi 1 na 1 sa golmanom i lobuje ga. MacAllister bi nam valjao za rotacije. Na početku je u Brightonu igrao ofanzivnog veznog, a sad igra pored Caiceda. Statistika je pokazala da je među najboljim veznjacima u Europi kada je u pitanju igra bez lopte. Dobar šut, često zabija, dobar za prekide, izgleda kao Messi. Prijavi
23. oktobar 2022.3 god. comment_335556 Zaista odlican igrac. Nadam se da je istina i da bi volio doci. Prijavi
23. oktobar 2022.3 god. comment_335562 Ja koliko znam nije. Rice je tek dostupan od ljeta. Ovo se gleda za Januar vjerovatno, jer nam fali 1 igrac tu. Prijavi
23. oktobar 2022.3 god. comment_335566 Odavno se vezni red morao osvjeziti, najbitniji dio terena. Al jok, valja skrhati na rezervnog lijevog beka 60 miliona. Prijavi
24. oktobar 2022.3 god. comment_335605 18 hours ago, Wisey said: Al jok, valja skrhati na rezervnog lijevog beka 60 miliona. Ma biće on dobar hehe Dakle neki solidan veznjak i desno back up. To je neki minimum, ima rupa još ali zimski transfer rok je guljenje kože kad je cijena u pitanju. Mada budući da su ove novčane sume toliko nerealne tačno me i zaboli kurac, još ako nema FFPa još više me zaboli kurac, neka daju milijardu po igraču Prijavi
24. oktobar 2022.3 god. comment_335628 Već godinama se neozbiljno pristupa pojačavanju veznog reda. U zadnje dvije godine smo se zadnjeg dana prelaznog roka sjetili da nekog dovedemo i napravili grešku sa posudbama. Prijavi
24. oktobar 2022.3 god. comment_335634 On 10/23/2022 at 10:32 AM, Adi said: Nude se 3 dobre opcije koje su u zadnjoj godini ugovora. Prva je Youri Tielemans, druga je Konrad Laimer, a treća je Alexis MacAllister. Upravo je produžio ugovor do 2025. Prijavi
24. oktobar 2022.3 god. comment_335638 Dobri su i Tielemans i Laimer. Prije bih Tielemansa, jer ima bolji pass i sut. Prijavi
30. oktobar 2022.3 god. comment_335872 Nkunku Osimhen Leao Khvaratskhelia Bellingham Takva imena trebamo dovoditi ako zelimo biti u vrhu evropskog fudbala a ne neke igrace kojima je prime prosao (sterling, kulibali) i ne neke nepoznanive tipa zakaria i takve oyebine. Prijavi
30. oktobar 2022.3 god. comment_335873 29 minutes ago, soxx said: Khvaratskhelia Zar ovog nismo doveli ljetos? Prijavi
30. oktobar 2022.3 god. comment_335878 3 hours ago, soxx said: Nkunku Osimhen Leao Khvaratskhelia Bellingham Takva imena trebamo dovoditi ako zelimo biti u vrhu evropskog fudbala a ne neke igrace kojima je prime prosao (sterling, kulibali) i ne neke nepoznanive tipa zakaria i takve oyebine. Pa Kvicha je tek dosao u europu. Da je kod nas dosao, ne bi zaigrao kod Tuchela uopste. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.