Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Apsolutno protiv Felixa u Chelsea. Najprecjenjeniji igrac danasnjice, cak gori i od Havertza. Najozbiljnije to mislim, niti ima eksplozivnosti, nema dribling, nije fizicki jak i ima slab sut. Bukvalno lik je premekan inu Engleskoj ce biti jos slabiji nego u Spaniji. Felix jedino ima dobar prijem lopte, ali sve drugi je totalno prosjecno.

Pa kako ne shvataju vise da su igraci kao Felix proslost, pojeo ih moderan fudbal. Ne trpe se vise igraci slabih fizikalija. Pa Leao je za ovog izmislio fudbal, ono za dvije klase bolji igrac.

Totalno sam protiv Felixa, zaista najiskrenije to mislim. Bacit cemo novac u smece ako njega dovedemo.

Da se jos nadovezem. On nije klasicno krilo niti je klasicni napadac, dakle igrao bi vrlo vjerovatno van pozicije sto bi opet bilo pogresno. Nama treba klasicno krilo, krilo ubojito 1 na 1, explozivno krilo sa fizikalijama. Igrac koji ce praviti razliku kada sistem zakaze. Taj igrac je Leao i ako cemo na Felixa slupati 100+ miliona pored Leaoa, onda su fakat nenormalni.

Uređeno , autor izmjene: hamco

Po meni je Felix krilo, i to veoma eksplozivan, brz, tehnicar, sve ono sto krilo treba da posjeduje. Ono sto smo gledali u Atleticu jeste da momak mora igrati odbranu, a u napadu da bude sam i opet izmisljao golove. Posudba bez otkupa pod moranje je premija. Lik je bolji od svakog naseg krila i to nije upitno.

Prijem i kontrola lopte su na mnogo visem nivou nego kod Haverca. Takodje i snalazenje na malom prostoru, zavrsni pas, startno ubrzanje, sve je na strani Feliksa. 

Ako bude zeleo da opet ozbiljno igra fudbal bio bi pojacanje, jer je mnogo upotrebljiviji od svih nasih ofanzivca.

28 minutes ago, diablo_bih said:

Evo Kinsella govori da su prioritet Jude i Declan. Dobro je, nadam se da onaj Pedro nije u pravu.

Prema njemu su svi englezi ponudili pare za Enza, tako da mislim da malko juri klikove. 

Mada ko ce ga znati. 

Izmedju Judea i Enza uvek Jude. 

Ali prvo i primarno Rice.

Ako platimo 130 ni ne zaslužujemo da nam se više ikad išta lijepo desi.

Na osnovu čega je ta cijena? Amerikanac se hvali kako je sve što radi zasnovano na analitici i onda čujemo da smo zainteresovani za igrača koji je plaćen 10 puta manje prije pola godine od prodajne cijena, a od vrhunskih utakmica ima par na Svjetskom prvenstvu.

Što se tiče Felixa mislim da nam nije potreban uopšte u ovom trenutku, pogotovo na poziciji krila. Na tim  napadačkim pozicijama jedino ko dolazi u obzir je Leao ili ako hoće nekog klasičnog mrtvog špica kao što je Vlahović i to je to kraj priče. Previše igrača se ima na tim pozicijama i plus dolazi Nkunku.

Čak i da nam ga daju na posudbu ne znam koliko bi se snašao za ovako kratko vrijeme....

Također ovolike pare za Enza su ludost, što diablo kaže za ove bare možeš birati hoćeš Judea ili Ricea... Poslove treba što brže rješavati kao što Lpool završava ove jake transfere, Nunez, Diaz i sad Gakpo ljudi sve završili za 2 minuta...

Također mora se obavezno krenuti po desnog beka, te računam na onog mladog stopera iz Monaka

Mi prvo treba da se okrenemo sebi. I da najpre proberemo nase talente i vidimo sta nam treba. Na kraju cemo doci do zakljicka da bi i vece koristi imali od Halla , Cukwameke, Hutchisona nego da dajemo 50 100 milki evra za neke navikane poluproizvode iz benfike, monaka, dortmunda. 

100 +milki se daje za igraca koji odmah pravi razliku a Enco u PLu ne bi znao sta bi ga snaslo pa dok se on privikne odosmo u majcinu. Havertz ni dan danas se nije privikao. 

U redu je to kad ga dobijes besplatno ko sto smo mogli Dembelea pa i mozes da ga cekas.

Mi nismo ni svesni da imamo skolu koja je u top 5 u evropi a ne koristimo. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.