26. decembar 2022.3 god. comment_337124 Moze, Felix je zvijer. Samo je igrao kod Simeonea, pa ne moze doci do izrazaja. Prijavi
26. decembar 2022.3 god. comment_337125 Apsolutno protiv Felixa u Chelsea. Najprecjenjeniji igrac danasnjice, cak gori i od Havertza. Najozbiljnije to mislim, niti ima eksplozivnosti, nema dribling, nije fizicki jak i ima slab sut. Bukvalno lik je premekan inu Engleskoj ce biti jos slabiji nego u Spaniji. Felix jedino ima dobar prijem lopte, ali sve drugi je totalno prosjecno. Pa kako ne shvataju vise da su igraci kao Felix proslost, pojeo ih moderan fudbal. Ne trpe se vise igraci slabih fizikalija. Pa Leao je za ovog izmislio fudbal, ono za dvije klase bolji igrac. Totalno sam protiv Felixa, zaista najiskrenije to mislim. Bacit cemo novac u smece ako njega dovedemo. Da se jos nadovezem. On nije klasicno krilo niti je klasicni napadac, dakle igrao bi vrlo vjerovatno van pozicije sto bi opet bilo pogresno. Nama treba klasicno krilo, krilo ubojito 1 na 1, explozivno krilo sa fizikalijama. Igrac koji ce praviti razliku kada sistem zakaze. Taj igrac je Leao i ako cemo na Felixa slupati 100+ miliona pored Leaoa, onda su fakat nenormalni. Uređeno 26. decembar 2022.3 god., autor izmjene: hamco Prijavi
26. decembar 2022.3 god. comment_337127 Bukvalno su isti. Dobri ali neprofilisani do kraja. Mogu da igraju poluspica-laznu devetku. Ali u klubovima i sistemima gde je to moguce. Prijavi
26. decembar 2022.3 god. comment_337128 Po meni je Felix krilo, i to veoma eksplozivan, brz, tehnicar, sve ono sto krilo treba da posjeduje. Ono sto smo gledali u Atleticu jeste da momak mora igrati odbranu, a u napadu da bude sam i opet izmisljao golove. Posudba bez otkupa pod moranje je premija. Lik je bolji od svakog naseg krila i to nije upitno. Prijavi
26. decembar 2022.3 god. comment_337130 Prijem i kontrola lopte su na mnogo visem nivou nego kod Haverca. Takodje i snalazenje na malom prostoru, zavrsni pas, startno ubrzanje, sve je na strani Feliksa. Ako bude zeleo da opet ozbiljno igra fudbal bio bi pojacanje, jer je mnogo upotrebljiviji od svih nasih ofanzivca. Prijavi
27. decembar 2022.3 god. comment_337131 Posudba do kraja sezone, uz mogućnost kupovine, što da ne. A i posudba sama kao takva po sebi, bez ikakvih opcija je dobra stvar. Zašto? Zato što, ako se dokaže, sigurno će htjeti ostati u klubu a takav transfer onda nije teško završiti. Prijavi
27. decembar 2022.3 god. comment_337134 Ma tlacio ga Simeone. Isto k'o kada je Mourinho onu jednu sezonu bezveze unistio Hazarda, kada ga je tjerao da igra odbranu, ja mislim da je zavrsio sezonu sa 5 golova i 5 asistencija Prijavi
27. decembar 2022.3 god. comment_337137 ako je ovo istina, vrhunski igrac. Sve ima, snagu, kontrolu lopte, pas dribling, zna povuci loptu ko Kova. Masina. Prijavi
27. decembar 2022.3 god. comment_337138 Jeste istina. Vlahovic, Badiashile, Gusto, Zubimendi/Kone su valjda igraci koji su na top listi, vidjet cemo hoce li uspjeti sve dovesti. Prijavi
27. decembar 2022.3 god. Popularna objava comment_337139 Stize felix, ronaldo, ake i wan bisaka na kraju Prijavi
28. decembar 2022.3 god. comment_337164 Samo mogu reci da se nadam da nije istina ovo sto se prica oko Enza. 120+10 mil eura je previse. Bolji Jude, a moze se za slicne pare dovesti. Declan ce ici ispod 100 miliona i on je bolja opcija. Pretjeruje se. Prijavi
28. decembar 2022.3 god. comment_337165 Evo Kinsella govori da su prioritet Jude i Declan. Dobro je, nadam se da onaj Pedro nije u pravu. Prijavi
28. decembar 2022.3 god. comment_337166 28 minutes ago, diablo_bih said: Evo Kinsella govori da su prioritet Jude i Declan. Dobro je, nadam se da onaj Pedro nije u pravu. Prema njemu su svi englezi ponudili pare za Enza, tako da mislim da malko juri klikove. Mada ko ce ga znati. Izmedju Judea i Enza uvek Jude. Ali prvo i primarno Rice. Prijavi
28. decembar 2022.3 god. comment_337168 120 za Enca. Ovo vise nema veze sa mozgom. Za kakve sve igrace dajemo ogromne pare a u svojim redovima imamo talente koji su i bolji. Prijavi
28. decembar 2022.3 god. comment_337169 Benfika je jedan od klubova koji uvijek "izmuze" drugu stranu. Felix preko 100 miliona, Nunez 100 kad se sve sabere, sad Enzo 120. To je jedan od klubova sa kojim treba izbjegavati poslovanje. Prijavi
28. decembar 2022.3 god. comment_337170 Ako platimo 130 ni ne zaslužujemo da nam se više ikad išta lijepo desi. Na osnovu čega je ta cijena? Amerikanac se hvali kako je sve što radi zasnovano na analitici i onda čujemo da smo zainteresovani za igrača koji je plaćen 10 puta manje prije pola godine od prodajne cijena, a od vrhunskih utakmica ima par na Svjetskom prvenstvu. Prijavi
28. decembar 2022.3 god. comment_337174 Što se tiče Felixa mislim da nam nije potreban uopšte u ovom trenutku, pogotovo na poziciji krila. Na tim napadačkim pozicijama jedino ko dolazi u obzir je Leao ili ako hoće nekog klasičnog mrtvog špica kao što je Vlahović i to je to kraj priče. Previše igrača se ima na tim pozicijama i plus dolazi Nkunku. Čak i da nam ga daju na posudbu ne znam koliko bi se snašao za ovako kratko vrijeme.... Također ovolike pare za Enza su ludost, što diablo kaže za ove bare možeš birati hoćeš Judea ili Ricea... Poslove treba što brže rješavati kao što Lpool završava ove jake transfere, Nunez, Diaz i sad Gakpo ljudi sve završili za 2 minuta... Također mora se obavezno krenuti po desnog beka, te računam na onog mladog stopera iz Monaka Prijavi
28. decembar 2022.3 god. comment_337180 Za nedokazane igrače poput Enza može se dati 120 miliona ali 30 miliona + bonusi ako se dokaže. Sve ostalo je ludost. Pandemija još više sjebala fudbal, inflacija pojela cijene. Još malo pa će realno biti dati pola milijarde za osrednjeg igrača. Prijavi
28. decembar 2022.3 god. comment_337183 Okrenuti se Caicedu koji je duplo jeftiniji ili Riceu koji je duplo dokazaniji. Prijavi
28. decembar 2022.3 god. comment_337184 Mi prvo treba da se okrenemo sebi. I da najpre proberemo nase talente i vidimo sta nam treba. Na kraju cemo doci do zakljicka da bi i vece koristi imali od Halla , Cukwameke, Hutchisona nego da dajemo 50 100 milki evra za neke navikane poluproizvode iz benfike, monaka, dortmunda. 100 +milki se daje za igraca koji odmah pravi razliku a Enco u PLu ne bi znao sta bi ga snaslo pa dok se on privikne odosmo u majcinu. Havertz ni dan danas se nije privikao. U redu je to kad ga dobijes besplatno ko sto smo mogli Dembelea pa i mozes da ga cekas. Mi nismo ni svesni da imamo skolu koja je u top 5 u evropi a ne koristimo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.